| Gdyby Harry Potter przerobiono na anime... |
| Wersja do druku |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-04-2011, 11:11
|
|
|
| Nanami napisał/a: | | Crof napisał/a: | Obrazek
Remus (Rīmasu), Syriusz (Shiriusu), James (Jēmuzu) i Cholera-Wie-Kto-To (błagam, niech to nie będzie Artur, albo, co gorsza, genderbender Lily...) |
Eh? Tagi chyba mówią: Syriusz, James, Harry, Remus | Nie. "Haripota" to tag oznaczający serię, nie postać.
I, rany, Artur, ale się z ciebie bizon zrobił... -__-'
EDIT.
NANAMI.
TO JA NAPISAŁAM.
Nie Crof. Weeeeeź...
Ale okej, w sumie to się cieszę, lubię być mylona z kimś tak zajebiaszczym jak Crof xD |
_________________ art
 |
|
|
|
 |
NecroMac 
Biri biri!

|
Wysłany: 28-04-2011, 20:54
|
|
|
czy tylko ja na obrazkach od Crof'a widze tylko Sebastiana i Clauda? Wszyscy tam są wręcz identyczni.
ale
| NiBl napisał/a: | http://shanahanigans.com/comics/fancomics/simplypotterific.htm
|
Jest genialne! :D |
|
 |
Gucia 

|
Wysłany: 02-05-2011, 14:58
|
|
|
Jak myślicie jakie postacie istniejące w anime mogłyby pasować na miejsca aktorów. Myślę, że Alex Rowe z Last Exile byłby idealnym Snapem (mrrrau :3).
http://img534.imageshack.us/i/85318384.png/ |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 02-05-2011, 19:33
|
|
|
A-aaaleee... Moe Narcyza. Tsundere Luna. I... Moe Pansy? Lolżeco. ARGH, NIE!
Panowie już lepiej, chociaż na pierwszym picu oni jakby za niscy są, biedny Lucek, co on ma zamiast twarzy? I kto powiedział, że Artur nie może być bizonem? O zuym i zuośliwym wyrazie twarzy, ale jednak. I nie wiedziałam, że James ćwiczył balet, przeprost kończyn dolnych ma taki, że łojezusicku. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Headless 
for your entertainment

|
Wysłany: 03-08-2011, 15:04
|
|
|
Jestem jedną z tych mega-oddanych potterfanek, która kocha książki, uwielbia filmy, niektóre chyba tylko ze względu na to, że są potterowskie i nie jest w ogóle krytyczna. Szczerze, wydaje mi się, że jakkolwiek takie anime nie zostałoby zrobione, pewnie podobałoby mi się bez względu na wszystko tylko ze względu na to, że to Potter xD... Ahaha, ale tak bardzo przeciwko yaoistycznym wątkom bym nie była.
*khe* Drarry! *khe* |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|