| Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
| Wersja do druku |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 17-03-2010, 18:34
|
|
|
| Bo wypicie Nestea z jakiegoś powodu skutkuje u mnie śmiechawką. A poza tym bo intrygujące dysputy na temat: "Gdzie Adam i Ewa załatwiali swoje potrzeby fizjologiczne i czy w ogóle to robili?" oraz "Jak te spodnie trzymają się na makabrycznie chudym wykładowcy, skoro nie ma paska? A jeśli są przerabiane to czemu są za długie?". |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 17-03-2010, 18:49
|
|
|
| Nareszcie mogę powiedzieć, że zimowa sesja egzaminacyjna zakończyła się (moim) sukcesem, i to nawet niezłym zważywszy na to, że w domu się w ogóle nie uczyłem. No, może raz... Trzeba było od razu iść na nauki ekonomiczne, zrobić jakąś rachunkową specjalizację i mieć to z głowy :P. Ale nie ma tego złego - przynajmniej w dużej mierze zaspokoiłem swoją ciekawość odnośnie nauk ścisłych i budowy świata. :D |
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 17-03-2010, 19:55
|
|
|
| Bo usunąłem na MAL'u 1600 wiadomości, które dla mnie były spamem a nie mogłem przez nie wysyłać wiadomości. |
|
 |
Enevi 
「ハリフグ」

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 18-03-2010, 12:13
|
|
|
| Bo zdany egzamin na prawo jazdy. Co prawda za drugim razem i dzisiejszy egzaminator chciał mi dać w kość, ale całe szczęście te miejsca miałem wielokrotnie przerabiane i wyszło na moje. |
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-03-2010, 12:30
|
|
|
Bo brak prądu... Serio. Wczoraj o 8 rano rozpoczęło się planowe wyłączenie prądu, które trwało do około godziny 20. Super rzecz. Elektrownia powinna urządzać takie minimum raz na miesiąc.
Wyspałem się do późna. Posprzątałem w mieszkaniu. Rozmroziłem lodówkę. Odkurzyłem meble i komputer. Umyłem częściowo podłogę.
Leżałem resztę dnia i czytałem książki. Albo tylko leżałem. Nie mogłem zrobić obiadu, więc jadłem cukierki. Nie mogłem zrobić herbaty, więc piłem sok z chmielu z dodatkiem jabłek. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Noir, nyan~

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-03-2010, 21:27
|
|
|
| Bo PUNYAN! Widziałam dzisiaj klona Punyana, tylko czoło miał trochę inne, ale poza tym Punyan jak żywy! Nawet wzrost się zgadzał, dłoni nie zauważyłam niestety ale nie mogłam patrzeć dokładniej bo i tak już facet obok podejrzewał pewnie, że ciężko na niego lecę. Kiedy tak często obracałam się za Punyanem II. |
_________________ Dziwacy upiększają świat.
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Masked Serpent.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-03-2010, 00:08
|
|
|
| Bo Dzień Świętego Patryka. Puby małe, duże, szaleni prorocy na ulicach, cylindry Guinessa i tłumy ludzi poubieranych na zielono. Kapitalny wieczór :3 |
_________________ Sephiroth: You think you could beat me, Cloud!? You could never beat me!
Cloud: Hey! Look!! It's Jenova!!
Sephiroth: <turns around> MOTHER?!?!
Cloud: <cross slash from behind> Hah. Works every time.
 |
|
|
|
 |
Agon 
Seizon Senryaku!

|
Wysłany: 19-03-2010, 15:42
|
|
|
| Bo troll sam sobie poszedł! Wystarczyło go tylko delikatnie zjechać za nieprzestrzeganie regulaminu - o jednego męcząco-irytującego użyszkodnika mniej ;] |
|
 |
Hisayo 
Koci łypacz

|
Wysłany: 19-03-2010, 18:51
|
|
|
| Bo moja klasa raczyła nawąchać się kleju i wszyscy kretynili się ile wlezie! |
_________________ Hisa: Jamnikiem jestem i nic, co długie, nie jest mi obce!
Hisa: ...łożeż, jak to zabrzmiało
 |
|
|
|
 |
Asthariel 
Turiański nerd

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-03-2010, 19:13
|
|
|
| Bo byłem na pizzy ze znajomymi. |
_________________ Can't it wait for a bit? i'm in a middle of some calibrations. |
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 19-03-2010, 20:57
|
|
|
| Bo jest CIEPŁO - mimo, że wieczór. Normalnie się czuję, jakby lato było blisko... |
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 19-03-2010, 23:36
|
|
|
| Bo wraz z nowym layoutem forum od samego patrzenia robi się cieplej ; ) |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-03-2010, 01:15
|
|
|
| Ha, jak ja dawno nie miałem porządnej barowej bójki! Trochę poobijany z tego wyszedłem, ale wyładowałem się za ostatnie miesiące nareszcie ;p Mała rzecz, a cieszy ;p |
_________________ Lepiej nic nie mówić, niż głupio milczeć. |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 20-03-2010, 10:07
|
|
|
Faceci i ich sposoby odreagowywania :P Był jakiś konkretny powód takiego barowego szaleństwa?
Bo w końcu jest ciepło! Od razu mam lepszy nastrój! Dzięki temu wyprawa do kina ze znajomymi udała się w pełni, plus noc wyprzedaży zakończona owocnie, no i jeszcze dzisiaj planuje pograć w Shoguna. Czuję wiosnę. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
|
|