FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
  Duchy
Wersja do druku
Inai Nerse Płeć:Kobieta
Kucharka Zgonu

Status: offline

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 10-12-2003, 09:15   

Ami napisał/a:
Ja nigdy nie rozumiem dlaczego w filmach ludzie kiedy coś słyszą to idą zobaczyć co to zamiast zwiewać. :?:

Bo by nie było straszliwego końca filmu i nastroju. Wyobraź sobie taki horror: Słyszy dziwne dźwięki... Przedmiot, który trzymała, upada w zwolnionym tempie na ziemię...
Stuk, stuk.
Ciche kroki powoli zliżają sie do niej...
Nagle...
Bohaterka robi efektowne "AAAAAAAA!!!!!!" rodem ze slayers i ucieka przez drzwi wejściowe.
Niezbyt efektowne, prawda?

swoją drogą, to chyba jestem zbyt wrażliwa... pisząc to, sama sie przestraszyłam!!! XD

Numer Gadu-Gadu
7295662
Rukia Płeć:Kobieta
słodka i wredna xD

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-06-2005, 11:33   

nie,nie...ja wolę jednak kiedy ucieka a nagle przed drzwiami szybko pojawia się ta nieznajoma zjawa....8( i nagle CAP!!!....osoba przerażona nie wie co robić ... wyrywa się z rąk potwora i wyskakuje przez okno...z czwartego piętra ;P przyjeżdza straż i widzą kobietę całą połamaną.Szybkim krokiem wchodzą do jej mieszkania...a w mieszkaniu nic oprucz zdemolowanego pokoju ;P zjawy nie ma...dziewczyna jest w ciężkim stanie ale po kilku miesiącach gdy wraca do domu męczą ją koszmary...w nocy usłyszała dziwne STUKU PUKU bierze krzesło i wchodzi do pomieszczenia w który słyszała dziwne odgłosy...
patrzy a tutaj coś złapało ją za rękę...dziewczyna zwariowała i wybiegła z domu w piżamie
od tamtej chwili mieszka w szpitalu psychiatrycznym...

Ups przepraszam chyba się rospisałam ale to tylko przykład hehe ^ ^'chociaż bardziej wygląda mi to na komedie...

Numer Gadu-Gadu
2927518
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu