| Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
| Wersja do druku |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-02-2012, 07:35
|
|
|
| Cytat: | | Uchyl sobie okno, zamknij jak się zacznie robić za zimno i tak w kółko. Zdecydowanie mniej psychozogenne niż sztuczny upał w środku zimy. |
Bardzo mądre, a potem człek dziwi się czemu takie rachunki za ogrzewanie. Od razu przypomina pewne spotkanie spółdzielcze w sprawie podzielników. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 22-02-2012, 07:59
|
|
|
| Jednym z mniej przyjemnych doświadczeń dnia jest konieczność odłożenia kanapek z nutellą na później. ._. |
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-02-2012, 08:01
|
|
|
| Caladan napisał/a: |
Bardzo mądre, a potem człek dziwi się czemu takie rachunki za ogrzewanie. Od razu przypomina pewne spotkanie spółdzielcze w sprawie podzielników. |
Zakładam, że Loko nie może sobie tych grzejników po prostu przykręcić, więc co proponujesz, żeby zrobił? |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
Nanami 
Nya~

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 22-02-2012, 08:27
|
|
|
| Skleroza boli. Zapomniałam że laborki Na Zadupiu [tm] zaczynamy dopiero za 3 tygodnie. Także bardzo (nie)radośnie zmartwychwstałam po 6 rano i pojechałam Na Zadupie [tm]. Po czym zaczaiłam, że dzisiaj ich nie ma, jak nikt poza mną z mojej grupy tam nie zmierzał. A teraz już się nie zdrzemne, bo kolejne są na 10:30. FML. |
_________________ いつも(´☉ ω ☉)人(*´▽`*)あさまっく
 |
|
|
|
 |
vries 

|
Wysłany: 22-02-2012, 17:48
|
|
|
| PKP wycięło wszystkie połączenia na trasie Gliwce-Bytom i muszę sobie szukać nowej roboty, bo nie mam czym dojechać. To znaczy mam, ale trwałoby to pół dnia. |
|
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-02-2012, 19:00
|
|
|
| Vodh napisał/a: | | Uchyl sobie okno, zamknij jak się zacznie robić za zimno i tak w kółko. Zdecydowanie mniej psychozogenne niż sztuczny upał w środku zimy. |
Tak staram się robić, ale gdy temperatura jest odpowiednia dla mnie, ciepłolubny znajomy z terrarium może mieć inne zdanie. Grzejników przykręcić się nie da i nigdy nie dało =='
Najgorsze są nocne dylematy: zostawić okno otwarte do rana i skrobać wijowi szron (przesadzam, choć raz taka sytuacja zdarzyła mi się z ptasznikiem) czy zostawić zamknięte i rano wyślizgiwać się z przepoconego koca.
Dzisiaj jest jakoś lepiej, ale i tak liczę na szybkie zakończenie sezonu grzewczego i późne nadejście lata. |
_________________ That is all in your head. |
|
|
|
 |
Nanami 
Nya~

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 22-02-2012, 19:45
|
|
|
| Weź duży ręcznik porządnie zamocz w lodowatej lodzie i rzuć na kaloryfer tak żeby był rozłożony na większości żeberek i je zasłaniał. Trochę obniży temperaturę i zwiększy wilgotność w pokoju, co jest bardziej komfortowe. W razie potrzeby jak już ręcznik wyschnie znów moczysz i tak samo. |
_________________ いつも(´☉ ω ☉)人(*´▽`*)あさまっく
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabber-szota-smok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 22-02-2012, 19:48
|
|
|
| Możesz też spróbować spać pod samą poszewką/prześcieradłem. Ja tak robiłam w lecie. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Riv3n 

|
Wysłany: 22-02-2012, 20:36
|
|
|
| Mój plan na wieczór kawa + papieros nie wypalił bo papierosy mi się skończyły a nie mam kasy na następną paczkę, świat jest okrutny :( |
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-02-2012, 21:18
|
|
|
| Sasayaki napisał/a: | | Możesz też spróbować spać pod samą poszewką/prześcieradłem. Ja tak robiłam w lecie. |
Ja mam taki cienki, spsuty śpiwór, który robi za koc.
Nanami, dziękuję za radę. Dostosuję się. |
_________________ That is all in your head. |
|
|
|
 |
Vodh 
Relaxed Serpent.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-02-2012, 06:03
|
|
|
| Caladan napisał/a: |
Tja. Naucz się czytać. |
_________________ "If you would wish another to keep your secret, first keep it yourself."
 |
|
|
|
 |
Whisper 
ot, zwykły Księciunio

|
Wysłany: 24-02-2012, 21:29
|
|
|
Nienawidzę, po prostu nienawidzę, gdy ktoś zdradza mi całą fabułę książki (w tym zakończenie, postaci które umierają, wątek miłosny i ciekawostki), gdy jeszcze jej nie ukończyłam. Ba! Zaczęłam ją dopiero co. A teraz zero przyjemności z przeczytania czegoś, o czym już wiedziałam. Przeklinam Cię ojcze!
Dodatkowo: jestem głodna, a o tej godzinie źle to wróży. Zostaje tylko przecierpieć do rana, chociaż pewnie znowu obudzę się z naczyniami pod poduszką, nie zdając sobie sprawy, skąd one się tam wzięły. Ot, zagadka. |
_________________ Mówią, że jeśli człowiek mówi do Boga, to jest to modlitwa, ale jeśli Bóg mówi do ciebie, to jest to schizofrenia? - Fox Mulder
 |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 24-02-2012, 21:38
|
|
|
| Whisper napisał/a: | | nienawidzę, gdy ktoś zdradza mi całą fabułę książki |
Nigdy byś się nie domyśliła, że zabójcą jest mleczarz.
| Whisper napisał/a: | | jestem głodna, a o tej godzinie źle to wróży. |
Późne posiłki generują bardzo fajne koszmary, jedz! :D |
|
 |
Whisper 
ot, zwykły Księciunio

|
Wysłany: 24-02-2012, 21:42
|
|
|
Co do mleczarza to z pewnością, haha :D Natomiast:
| BOReK napisał/a: | Whisper napisał/a:
jestem głodna, a o tej godzinie źle to wróży.
Późne posiłki generują bardzo fajne koszmary, jedz! :D |
Fajne koszmary?! I to miałoby mnie przekonać?! Takowoż: idę zajrzeć, co ja w takim razie mam w lodówce ^^ |
_________________ Mówią, że jeśli człowiek mówi do Boga, to jest to modlitwa, ale jeśli Bóg mówi do ciebie, to jest to schizofrenia? - Fox Mulder
 |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 24-02-2012, 22:57
|
|
|
| Whisper napisał/a: | | Fajne koszmary?! I to miałoby mnie przekonać?! |
YES! Niewiele jest rzeczy fajniejszych niż dokopanie przerażającej istocie, która w efekcie zmienia się w przerażoną. |
|
 |
|
|