| Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
| Wersja do druku |
Ysengrinn 
Cynical Romantic

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-01-2010, 23:19
|
|
|
| Wreszcie byłem u ortodontki i wreszcie naprawiono aparat (pękł pierścień, czyli bodaj najtrwalszy element, joy). Wreszcie nie kłuje mnie w dziąsło kiedy jem... Z drugiej strony przez kilka najbliższych dni mogę jeść tylko bardzo miękkie rzeczy, bo zęby dają w kość. |
_________________ Oh, wow. Walnąłeś jak Sus scrofa w Pinus silvestris.
De gustibus non est disputandum.
 |
|
|
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-01-2010, 23:26
|
|
|
| Bo w końcu przyszło Demon's Souls, z czego bardzo się cieszę. Szkoda, że akurat kiedy skończyło mi się chorobowe i większość czasu będę poświęcał nauce (jeszcze tylko 20 dni)... |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
listopad 
młoda jeszcze i zdolna

|
Wysłany: 20-01-2010, 12:45
|
|
|
| Bo nareszcie skończyła się sesja i mogę powrócić na łono tanucze, by oddać się anime i przeglądaniu forum nieco dłużej niż ok. minutę dziennie. Niestety ta sielanka potrwa tylko kilka dni - wkrótce czeka mnie bowiem spędzający sen z powiek egzamin z siedmiu semestrów. Jakby czas wolny nie mógł być jednocześnie beztroski. Yhh... |
_________________ Najważniejsze to perfekcyjnie złożony spadochron. |
|
|
|
 |
Agon 
Let's Destiny~!

|
Wysłany: 21-01-2010, 16:00
|
|
|
| Bo w Empiku nie było ani najnowszego Ourana, ani Fullmetala, ani nawet Vampire Knighta (może to ostatnie to fabularny szajs, ale jak ktoś się bawi w kolekcjonowanie mang...), a nie chciało mi się iść w tę parszywą pogodę do Imago czy Komiksiarni, ale za to mam bilecik na koncert Billy Talent. Łiii. |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-01-2010, 15:35
|
|
|
| Bo zrobiłem sobie dziś niepotrzebnego stresa, ale o 5 złoty jestem do przodu i znalazłem pip kopertę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Łosoś norweski

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-01-2010, 19:16
|
|
|
SESJA! W ten weekend pani poinformowała nas, że w piątek mamy egzamin! Materiału jest dużo, na dodatek jest egzamin pisemny, a nie ustny... oh joy! Bardziej serio: to będzie straszne doświadczenie i modlę się chociaż o trzy...
Natomiast pan od historii Śląska okazał się być bardzo przyzwoitym i równym człowiekiem. Jako że z powodu jego choroby wypadła nam połowa zajęć, po prostu dał nam zaliczenia. W sumie szkoda, bo wykłady były naprawdę interesujące... Trochę poprawiło mi się zdanie o historykach ;)
Angielski zaliczony i to bez niespodzianek czy problemów! |
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-01-2010, 22:33
|
|
|
System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.
Kurka wodna, a tych parę lat temu taka byłam pewna, że to była ostatnia sesja w moim życiu... T___T
Ledwie minął Weekend Czterech Zaliczeń, a już wielkimi krokami zbliża się Weekend Trzech Egzaminów. Potem będą kolejne dwa (i tylko dwa, ha!). A mnie z okazji wrednego wyżu głowa boli i prochy wcale nie zamierzają pomagać.
Pozytyw jest taki, że nachodzi mnie chwilami wysoce demoralizujące przekonanie o własnym geniuszu. Jak ja wszystkie ćwiczenia pozaliczałam na piątki (całe piątki i tylko piątki), jeśli zamiast się uczyć siedziałam w Multiświecie, to ja naprawdę nie mam bladego pojęcia X_____x Ale piątka z Apokalipsy (znaczy tej no, algebry) z przepisaniem na egzamin to coś, czym będę szpanować, o! :D |
|
 |
Ysengrinn 
Cynical Romantic

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:12
|
|
|
| Dzień był strasznie pasklufny (czy ja dobrze czuję, że dla odmiany niż idzie?), za to przyjechały dżemy i nalewka od mamy i zadzwoniła kadrowa, że w czwartek mam się stawić na rozmowę. Jak już się zdrzemnę i pozbieram może się nawet z tego ucieszę... |
_________________ Oh, wow. Walnąłeś jak Sus scrofa w Pinus silvestris.
De gustibus non est disputandum.
 |
|
|
|
 |
Hisayo 
Koci łypacz

|
Wysłany: 26-01-2010, 17:24
|
|
|
Bo mi zzzzimno. Nawet, jeśli piję cieplutką herbatę malinow... er, truskawkową. I coś mnie kłuje w nodze, mimo iż nic tam mi nie wlazło.
Z rzeczy pozytywnych, jutro POWINNI dostarczyć przesyłkę. Karałoke! Kfik! Z mikrofonem! WAHAHAHA! |
_________________ Hisa: Jamnikiem jestem i nic, co długie, nie jest mi obce!
Hisa: ...łożeż, jak to zabrzmiało
 |
|
|
|
 |
Amarth 
The Sweetest Monster

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-01-2010, 18:39
|
|
|
| Bo są na tym świecie ludzie życzliwi. Szkoda tylko, że o tej życzliwości musiałam się przekonać po tym, jak dwójka innych ludzi wykazała się jeśli nie wredotą, to conajmniej zabójczą sklerozą. |
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 02-02-2010, 18:46
|
|
|
| Mam samochód służbowy! Polonez Truck Plus... I nie wiem czy się cieszyć, bo rocznik 2003, a samochód to istny wrak (epoka Daewoo-FSO wita) - do tego nie wiem czy to samochód docelowy, czy tymczasowy. >_> |
|
 |
Slova 
Lunatic aim

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 02-02-2010, 19:17
|
|
|
| BOReK, Łohohoh, ależ maszyna, jak ja bym teraz Poldziakiem pośmigał, ech, Różowa Strzała już nie wróci... Borze, ważne, aby jeździł i drzwi się podczas jazdy nie otwierały, jeżeli jeszcze wspomaganie działa, to ciut nie nówka z salonu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
Dear /a/,
Madoka made me stop watching anime. I dont think any series can top it. everything else is disappointing in standards.
There, I said it. Lemmings.
Love, Anonymous |
|
|
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 02-02-2010, 19:34
|
|
|
| Mam wolne- niewolne. Czyli zajęć nie ma, za to praca sama się nie napisze. |
|
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 03-02-2010, 08:30
|
|
|
| Slova - tia, przygoda zawsze to jakaś jest. Żeby to chociaż radio miało, ale ni... może i lepiej, słychać czy ma się jeszcze wszystkie koła. ;] |
|
 |
Enevi 
「ハリフグ」

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|