| Miłość- czym dla was jest? |
| Wersja do druku |
Salva 
Noir, nyan~

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-04-2010, 23:40
|
|
|
Pod warunkiem, że obi osoby się zgadzają, że tego chcą. Inaczej spierniczone zostaje absolutnie wszystko. I zostaje potężny kac moralny, oraz tęsknota.
Z ostatnich moich przemyśleń, miłość to jest klątwa i jasna cholera, która spada znienacka, niszczy życie i idzie precz. |
_________________ Dziwacy upiększają świat.
 |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 18-04-2010, 07:02
|
|
|
/me się zapodłącza w całej rozciągłości.
Powala mnie opinia, że nuda i rutyna jest taka niebezpieczna i że to one rujnują związek oparty na porządnym zauroczeniu. Owszem, często się tak dzieje, tylko z jakiej racji? Większość normalnego, codziennego życia to nuda i rutyna i trzeba z tym walczyć - poza zupełnie skrajnymi przypadkami ludzie nie popełniają samobójstw z powodu nudy, tylko znajdują sobie coś do roboty. ZAWSZE jest coś do zrobienia, w obu przypadkach. |
|
 |
BoginiMarzeń 
Marzycielka
|
Wysłany: 24-07-2010, 07:25
|
|
|
| Potęzne uczucie, które łaczy przynajmniej dwoje ludzi ;) |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
 |
Nanami 
Nya~

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 24-07-2010, 09:59
|
|
|
| "Przynajmniej" dwoje ludzi... odważne stwierdzenie XD |
|
 |
Ysengrinn 
Cynical Romantic

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-07-2010, 10:23
|
|
|
O, post Bora jakoś mi umknął.
| Borek napisał/a: | | Powala mnie opinia, że nuda i rutyna jest taka niebezpieczna i że to one rujnują związek oparty na porządnym zauroczeniu. Owszem, często się tak dzieje, tylko z jakiej racji? Większość normalnego, codziennego życia to nuda i rutyna i trzeba z tym walczyć - poza zupełnie skrajnymi przypadkami ludzie nie popełniają samobójstw z powodu nudy, tylko znajdują sobie coś do roboty. ZAWSZE jest coś do zrobienia, w obu przypadkach. |
Tru. Czasem mam wrażenie, że ta słynna rutyna to efekt braku wspólnych zainteresowań (czy wręcz braku jakichkolwiek zainteresowań), który staje się jeszcze bardziej dotkliwy gdy feromony przestaną działać i widzimy partnera w pełnej, zupełnie nieciekawej krasie. |
_________________ Oh, wow. Walnąłeś jak Sus scrofa w Pinus silvestris.
De gustibus non est disputandum.
 |
|
|
|
 |
Slova 
Lunatic aim

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 24-07-2010, 13:35
|
|
|
| Tak, ale większość niemłodych małżeństw (tak ponad 5 lat) ma taki problem, że głównym zainteresowaniem małżonków staje się praca... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
Dear /a/,
Madoka made me stop watching anime. I dont think any series can top it. everything else is disappointing in standards.
There, I said it. Lemmings.
Love, Anonymous |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|