| Centrum Konwentowe |
| Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-04-2005, 14:12 Centrum Konwentowe
|
|
|
Raz na jakiś czas któremuś z nas zdarza się gdzieś pojechać... Może nawet zdarza się dwujce trafić w to samo miejsce.
Aby było wiadome, gdzie kogo można spotkać i nie było niespodzianek zakładam ten temat. Pierwszy na tapete pójdzie:
Dragon 16 i 17 kwietnia w mieście Lublin!
Konwent jest o grach, nie o M&A. Zeg będzie tam się błaźnił w turnieju Konfrontacji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Ataru 

|
Wysłany: 01-04-2005, 14:27
|
|
|
Skoro nie jest to konwent o m/a to raczej się nie pojawię, no jeszcze zależy o jakich grach, jeśli o q3 to ja się jednak wybiorę ;p
Nie no tak na serio, to może się stawię, w co jednak wątpię, chyba, że jakoś mnie do tego specjalnie zachęcisz, na przykład jakimś pokonwentowym afterparty ;) |
_________________ I am god, and so the antichrist
I'm blessed, yet damned
I'm fallen, yet resurrected
I'm all of nothing!
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 01-04-2005, 19:03
|
|
|
| Cytat: | | no jeszcze zależy o jakich grach |
Normalnych, bez prądu... RPG-ach, Bitewniakach, Karciankach, pewnie nawet planszówki będą. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Cynical Romantic

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-04-2005, 21:07
|
|
|
Może byś tak coś więcej powiedział, Zeg? Ile kosztuje wstęp, gdzie to dokładnie jest i takie tam. Może bym przyjechał? Zobaczyłbym wreszcie "z czym się to je";P.
EDIT= sankju. |
_________________ Oh, wow. Walnąłeś jak Sus scrofa w Pinus silvestris.
De gustibus non est disputandum.

Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 02-04-2005, 09:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 02-04-2005, 08:33
|
|
|
| http://www.dragon.rpg.prv.pl/ - tu masz wszytsko. |
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-04-2005, 09:38
|
|
|
A 8-10 kwietnia w mieście Warszawa: http://rassun.art.pl/konkret2005/ Konwent fantastyki, czyli zjawisko pokrewne :)
(wygląda na to, że będę pomagać w recepcji, więc na pewno będę się tam szwendać w okolicy :D) |
|
 |
Mizuumi 
translator

|
Wysłany: 12-06-2005, 13:39
|
|
|
A ja mam takie male zapytanie:
Czy ktos sie gdzies planuje wybrac w sierpniu?
Chcialam pojechac na jakis konwent, ale tak, zeby znajomi byli, wiec sie wypytuje i potem wybiore. Z gory dzieki za info. |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 12-06-2005, 14:15
|
|
|
| Mizuumi napisał/a: | A ja mam takie male zapytanie:
Czy ktos sie gdzies planuje wybrac w sierpniu? |
Tak... Zjazd redakcyjny wtedy mamy. |
 |
|
|
|
 |
bobon4 
bobon

|
Wysłany: 29-03-2006, 12:17 konwenty i inne imprezy
|
|
|
nie wiem czy to dobry dział no ale jak coś będzie źle to moderatoży zrobią co potrzeba.
a więc przechodze do sedna sprawy, otóż na różnych forach i stronkach internetowych działy pod tytuem konwenty i inne imprezy, ja jestem z warszawy i nic nie ma, żadnych imprez nic, no chyba że pójde na spotkanie fanów W.i.t.c.h. ;p . dobra bez żARTÓW, więc proponuje aby takie imprezy stwożyć w warszawie, bo ciągle słychać: a impreza w krakowie, toruniu, rzeszowie, katowicach. a w warszawie nic. pisze to z myśla że jakiś organizator się znajdzie
[EDIT=Ysengrinn]Temat już jest i wali po oczach, choć zapewne wypadałoby go odkurzyć. Na przyszłość proszę wpierw poszukać. |
_________________ www.bobon666.forumer.pl
www.forumjaponia.forumer.pl - forum o japoni itd. zapraszam |
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 29-03-2006, 13:56
|
|
|
Niestety, zastanawialiśmy się, czy się do tego nie przymierzyć. Ale po zastanowieniu i obliczeniu pracy wyszło nam, że nie mam do tego ludzi, dysponujących odpowiednim doświadczeniem i odpowiednim wolnym czasem. Tak więc przykro nam, ale raczej nici z Warszawskich Tanukaliów.
W Warszawie jest konwentowa posucha, przypuszczam że w dużej mierze dlatego, że ceny wynajmu, noclegów i w ogóle wszystkie są odpowiednio wysokie i trudno się w sensownym budżecie zamknąć. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 10-04-2006, 16:21
|
|
|
| bobon4 napisał/a: | | a w warszawie nic |
A w Łodzi tez nic (chyba, prócz ogólnokomiksowych imprez w ŁDK ^^), i to od dłuższego czasu - chyba, że czegoś nie wiem, ostatnio nie jestem za bardzo na bieżąco :P. |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-04-2006, 16:54
|
|
|
A co powiecie na toruński PierniCon SE ? Jest szansa, że kogoś z was tam zobaczę ?
Info ogólne:
oczątek: Piątek, 16.06.2006
Koniec: Niedziela, 18.06.2006
Miejsce: Toruń
Tematyka przewodnia: Obchody 10 lecia mangi w Polsce
Będzie to druga już edycja toruńskiego konwentu, który okazał się jedną z największych konwentowych sensacji 2005 roku. Tym razem tematem przewodnim tej trzydniowej imprezy będzie 10 lecie mangi w Polsce i mniej lub bardziej uroczyste ( a na pewno radosne ) obchody tej jakże okrągłej rocznicy. Przewidujemy szereg atrakcji powiązanych tematycznie, spotkania z ludźmi, którzy odcisnęli swoje piętno na fandomie i przyczynili się do jego rozwoju, wystawy mangowych eksponatów, panele dotyczące historii mangi w Polsce. Oprócz tego, naturalnie, będzie miał miejsce cały szereg zarówno standartowych jak i niestandartowych konwentowych rozmaitości nie związanych z główną tematyką. |
|
|
|
|
 |
Irian 
Steampunk pony

Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 17:41
|
|
|
| Jakaś stronka z bliższymi informacjami? Toruń w sumie niedaleko... |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-04-2006, 19:07
|
|
|
http://www.torun.mm.pl/~all/piernicon/
Proszę bardzo. Jakby były jakies pytania to do mnie albo na forum. Fajnie będzie, jeśli ktoś z Tanuki się pojawi, bo jak do tej pory nie miałem za bardzo okazji tutejszych widzieć w wersji live. |
|
|
|
|
 |
Irian 
Steampunk pony

Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-04-2006, 20:12
|
|
|
Tak na dzień dobry:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Odświeżyłam dwa razy i poszło... Używam Opery :P |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|