| Teksty pod postami |
| Wersja do druku |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 27-07-2005, 21:51
|
|
|
| A u mnie nie ma zadnego cytatu :P. Ale niedługo pewnie będzie, chyba, że sam coś wymyślę ;). A droga ku temu niełatwa... ewentualnie zacytuję kumpla :D. |
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-07-2005, 15:59
|
|
|
hehe... no to odcyfruję...
"ore wa tensai desu"
"Meido, kawaii meidosan" ;3
tensai jest rozkosznie dwuznaczne: "geniusz" albo "katastrofa żywiołowa" (powódź, torando, trzęsienie ziemi, te sprawy ;3) Niestety, zapis kanji już dwuznaczny nie jest, więc powinieniem to zapisać kaną... a w meido chyba walnąłem orta, ale jestem za leniwy żeby sprawdzać teraz -_- |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-08-2005, 02:06
|
|
|
A tak jakoś :> Parę zmian wyszło... I o ile nikt nie będzie protestował, pewnie tak zostanie dość długo ^^
Nie, NIE jestem zakochana. (wolę uciąć dywagację w zarodku, zanim się skubane narodzą)
EDIT
Ach i mała uwaga: pierwsza połowa maksymy jest mojego autorstwa. Druga połowa należy do mojej ulubionej siostry (czyt. Inai) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-08-2005, 02:27
|
|
|
Nie wiem, czy można wysuwać aż tak daleko idące porównania... Analiza funkcji jakiegokolwiek mózgu wciąż umyka nauce, a co dopiero mózgu kobiety, nieważne, czy zakochanej czy nie :D
A, i Linux nie jest perfekcyjny, po prostu obsysa trochę mniej... |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-08-2005, 09:27
|
|
|
| Mai_chan napisał/a: | | Nie, NIE jestem zakochana. (wolę uciąć dywagację w zarodku, zanim się skubane narodzą) |
Jakbyś nie była, to byś nie zaprzeczała. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-08-2005, 13:32
|
|
|
Widzę że Maieczka ujednolica avatary między forami... też tak ostatnio robię ^__^
No, ja też trochę zmieniłem...
"Ore nihongo shabetteru!"
No a reszta chyba zrozumiała? *^__^* |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-08-2005, 13:59
|
|
|
| Zegarmistrz napisał/a: | | Jakbyś nie była, to byś nie zaprzeczała. |
Acha, czyli nie można zaprzeczyć żadnej tezie... Bo jeśli potwierdzasz, to teza jest prawdziwa, a jeśli zaprzeczasz, to tylko próbujesz ukryć jej prawdziwość? Wypas... |
|
|
|
|
 |
Vel 
Deskorolkarz

|
Wysłany: 22-08-2005, 14:54
|
|
|
| Może jak potwierdzasz, to jest to uznawane za sarkazm, więc zaprzeczasz, a gdy zaprzeczasz, to rozpaczliwie bronisz się, więc nieświadomie potwierdzasz? ;P |
_________________ Ej cze |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
czwartkowy bóg

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-08-2005, 15:01
|
|
|
| Cytat: | | Acha, czyli nie można zaprzeczyć żadnej tezie... Bo jeśli potwierdzasz, to teza jest prawdziwa, a jeśli zaprzeczasz, to tylko próbujesz ukryć jej prawdziwość? Wypas... |
Powiedział Tilk, po czym się zawiesił i wyświetlił ekran "nieprawidłowa komenda":P. |
_________________ Then give me one of those large enough to ride.
 |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 22-08-2005, 17:14
|
|
|
| No, to ja tez sobie zmieniłem podpis. I zgadnijcie, z czego to. Posługiwanie się wyszukiwarkami jest uznawane za cheat :P. |
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 22-08-2005, 17:24
|
|
|
| Staying Alive? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 22-08-2005, 21:29
|
|
|
No dobra, dobra, bo myślałem, że jako jeden z nielicznych lubię te stare kawałki :P.
Nie sądziłem tylko, że ktoś pozna drugą zwrotkę. Mam nadzieję, że bez oszustwa :>. |
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 22-08-2005, 21:47
|
|
|
| Bez, ja mam niezłą pamięć do tekstów, a że słucham radia typu "złote przeboje" (czymś trzeba zagłuszyć idiotów w drodze do i z pracy), to tego typu kawałki regularnie mi się odświeżają. I wiem, do było nieludzko kiczowate z wyglądu, ale całkiem fajnie brzmiało... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
czwartkowy bóg

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-08-2005, 23:29
|
|
|
Nie wiem czy już o tym pisałem: fragment pieśni z dawnej Polski, śpiewana na przeglądach wojskowych przez szlachtę. Zwykle zapewne mocno pijaną szlachtę:P.
Piękne jest koło rycerskie,
Komu dał Bóg serce męskie,
Hetman wojsko kołem toczy,
Nieprzyjacielowi w oczy! |
_________________ Then give me one of those large enough to ride.
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-08-2005, 19:03
|
|
|
| "Panie, pobłogosław ten Święty Granat Ręczny z Antiochii który mocą twoją, rozrywa wrogów twoich na kawałki w Twoim Miłosierdziu." - Monty? |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|