FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
  Crono Triger
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Lip 2002
Skąd: sanok
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-04-2003, 12:21   Crono Triger

Crono Triger.

Jestem w Factory, w zniszconej przyszlosci, mam tam nacisnac kombinacje klawiszy... oD RAZU ZAZNACZAM, ZE WIEM JAKA, ale nie dziala (przy poprzednim kodzie spedzilem pol roku).

Podobno da sie ja jakos obejsc (znalesc maszyne w innej podlokacji w tej samej lokacji i za jej pomoca przesunac dwie beczki). Gdzie jest ta maszyna?

Ile jeszcze bedzie w tej gierce takich hasel koniecznych, by posunac sie dalej?
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
 
Numer Gadu-Gadu
1271088
Martin Płeć:Mężczyzna
Wszechbiblia.Net Admin


Dołączył: 07 Lip 2002
Skąd: Warszawa
Status: offline
PostWysłany: 19-04-2003, 13:04   

CZy to jest ta lokacja ze przy takiej konsoli trzeba wklepac kombinacje klawiszy by otworzyly sie drzwi po prawa. A ta kombinacje uzyskuje sie od szczura ktorego wczesniej trzeba bylo zlapac? O to chodzi?

_________________
http://www.wszechbiblia.net
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Seymour Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 02 Sie 2002
Skąd: White Purgatory
Status: offline
PostWysłany: 19-04-2003, 13:18   

Musisz wcisnac klawisze L1 i R1 a nie lewo prawo. Ja tez z tym mialem problemy

_________________

You can't change it. There's only one future...

- - -

NAFOL walczy!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
 
Numer Gadu-Gadu
4643422
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Lip 2002
Skąd: sanok
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-04-2003, 16:58   

Nie to nie ta...

Z ta meczylem sie wczoraj.

Ale dalem sobie rade. Dostalem kluczyki, przejechalem sie samochodem, zmontowalem robota... Teraz jestem w fabryce i to z nia mam klopot.

Nalezy tam nacisnac przyciski X A B Y... standardowa procedura (zmien w emulatorze je tak, by znajdowaly sie pod jednym klawiszem) nie dziala.

Przeczytalem solucje i wydaje mi sie, ze jest to ostatni tego typu motyw w grze (konieczny do jej przejscia, potem pojawiaja sie jeszcze w subquestach)

Odnosze wrazenie, ze graliscie juz w ta gre... nie ma ktos save bezposrednio po tym momencie? Bylbym bardzo wdzieczny!!! Blagam, nie chce utknac tak jak w Final Fantasy VII (tam utnalem na wykopkach i tez nawet solucja nie pomogla).
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
 
Numer Gadu-Gadu
1271088
Gaori Gabriev Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Gru 2002
Skąd: Łódź
Status: offline
PostWysłany: 19-04-2003, 20:59   

mogę ci pomóc ale najpierw wyslij mi sava, to ci przejdę.Jestem w tym dobry.A i jeszcze jedno.Na jakim emulatorze grasz.To chyba jest na emulator.I byłeś już w przeszłości, w jakimś plemieniu?Bo mi się tam zacinała gra i trochę potrwało zanim wykombinowałem jak to obejść.Więc jeśli nie przeszedłeś to wyślij mi savy. 8)

_________________
Pozdrawiam wszystkich.
Gaori Gabriev
marekjarek@poczta.onet.pl
Gadu-gadu: 3968737
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
3968737
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Lip 2002
Skąd: sanok
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-04-2003, 09:20   

Dzieki za prop[ozycje pomocy.

Save zara przysle, tylko oderwe sie od wigilijnego snadania...

I dowiem sie, gdzie to je zgrywa...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
 
Numer Gadu-Gadu
1271088
Seymour Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 02 Sie 2002
Skąd: White Purgatory
Status: offline
PostWysłany: 20-04-2003, 11:11   

Nie wiem jak mam inaczej to wytlumaczyc. Zobacz w ustawieniach jak masz zdefiniowane klawisze(X, A, B, Y) i wcisnij po kolei. Chyba powinienes tez wciskac je w jakis odstepach czasowych(chyba po 1 sek. jak uslyszysz charakterystyczne bipniecie).

_________________

You can't change it. There's only one future...

- - -

NAFOL walczy!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
 
Numer Gadu-Gadu
4643422
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo


Dołączył: 16 Kwi 2003
Skąd: Tokio
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-04-2003, 11:38   

Gralem w ta gre dosyc dawno ale nie pamietam zebym mial jakis problem z kombinacjami (w ogole nie pamietam zadnych kombinacji).
Jesli chodzi o Finala VII to wykopaliska sa bardzo proste. Chodzi o to zeby kopac mniej wiecej w miejsco przeciecia sie spojrzen robotników których wczesniej wynajmujesz. To naprawde nie jest takie trudne.
<Ta gra sie nazywa Chrono Trigger> (wie ktos skad sciagnac jej druga czesc- Chrono Cross?)

_________________
FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Setzer

Dołączył: 07 Lip 2002
Skąd: Szczecin
Status: offline
PostWysłany: 20-04-2003, 21:07   

tutaj trzeba podac kombinacje DWÓCH z tych czterech pod rząd.
Czyli- klikasz B, B i przenosi ci się pierwsza beczka. Drugiego nie pamiętam, ale z XABY masz mozliwosci: XX, XA, XB, XY, AX, AA, AB, AY itd.
Nie ustawiasz nic pod emulatorem - nie ustawiaj dwoch klawiszy pod jeden! Miedzy dwoma nacisniecami moze byc nawet godzina przerwy. Po prostu musisz wstukac kombinacje dwoch sposrod czterech.
Powodzenia!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gaori Gabriev Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Gru 2002
Skąd: Łódź
Status: offline
PostWysłany: 20-04-2003, 23:20   

1.Chrono trigger jest w emulatorze????Bo jak tak to są to plik i z tą samą nazwą, ale innym zakończeniem.A jak nie to gie.To musi być drugi plik który się tworzy podczas gry.Ale wyślij mi całą grę i ten plik(o ile taki jest)_jeszcze raz.Przyszedł mail ale bez załącznika. 8)

_________________
Pozdrawiam wszystkich.
Gaori Gabriev
marekjarek@poczta.onet.pl
Gadu-gadu: 3968737
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
3968737
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Lip 2002
Skąd: sanok
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-04-2003, 07:04   

Dobra, ponowna proba wyslania gry...

Wczoraj w pierwszym mailu zapomnialem zalaczyc gre, a drugi, w ktorym ten blad poprawilem wrocil do mnie.

Wyglada na to, ze ten plik jest po prostu za duzy by go wyslac.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
 
Numer Gadu-Gadu
1271088
cronotrigger

Dołączył: 29 Mar 2003
Skąd: Gdańsk
Status: offline
PostWysłany: 21-04-2003, 08:32   

Gourry --> a może poprostu emu.makii.pl

dział gry --> SNES i wybietrz moją ulubioną grę ChronoTrigger

_________________
GG: 4394697
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Lip 2002
Skąd: sanok
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-04-2003, 09:05   

Zle zrozumiales kontekst wypowiedzi...

Ja mu chce wyslac save, zeby przeszedl mi pewien moment w grze (haslo "X", "A", "B", "Y" w fabryce...).

Dobra chyba znalazlem, ktory plik jest savem...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
 
Numer Gadu-Gadu
1271088
Setzer

Dołączył: 07 Lip 2002
Skąd: Szczecin
Status: offline
PostWysłany: 21-04-2003, 18:36   

hmm... nie wydaje mi sie, zeby nacisniecie czterech guzikow bylo takie trudne, szczegolnie ze nie trzeba je nacisnac razem, a kolejno po sobie...
X A B Y ... powinienes wiedziec, ktore klawisze ustawiles pod nie, a jak nie wiesz, to mozesz latwo podejrzec w ustawieniach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gaori Gabriev Płeć:Mężczyzna


Dołączył: 31 Gru 2002
Skąd: Łódź
Status: offline
PostWysłany: 21-04-2003, 23:21   

Ten plik też nie działa.Wyślij mi pliki z nazwą gry i rozszerzeniem np.000,001 itd. aż do chyba 008.Wyślij mi wszystkie.Proszę!!!!!!
A to co znalazłem:
po lewej stronie znajduje się drabina, natomiast na środku jest korytarz. Konsola na końcu tego korytarza wymaga hasła : X A B Y (to od wymowy nazwy systemu : Zabie). Jeśli wprowadzenie hasła nie będzie możliwe, to konieczne stanie się odwiedzenie części fabrycznej (dość duża, ale nie ma tam zbyt wielu wrogów). Trzeba tam znaleźć urządzenie sterujące ramieniem podnośnika i przenieść dwie beczki w inne miejsce. Wracając do laboratorium : kiedy hasło zostanie przyjęte, drzwi po prawej stronie od komputera otworzą się, a Ty będziesz mógł wyłączyć system. W tym samym momencie włączy się alarm. Niestety winda nie działa i musisz wrócić na piechotę. Na piętrze (- 2) napotkasz jednak przeszkodę, dawnych kolegów Robo.

Mam nadzieje że pomoże ci
8)

_________________
Pozdrawiam wszystkich.
Gaori Gabriev
marekjarek@poczta.onet.pl
Gadu-gadu: 3968737
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
3968737
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików
Możesz ściągać załączniki
Dodaj temat do Ulubionych


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group