FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
  ragnarok i rose na moim sprzecie :P
Wersja do druku
yukinari Płeć:Mężczyzna

Dołączył: 14 Cze 2007
Status: offline
PostWysłany: 14-06-2007, 13:27   ragnarok i rose na moim sprzecie :P

hej :)
mam nadzieje, ze dobry dzial :P

otóz, chcialem sie dowiedziec czy na moim sprzecie bede mogl pograc w ragnaroka, ragnaroka 2 i rose :) tak wiadomo, aby bylo plynnie i na full :P

nie najleprzy, no ale :P :
celeron d 3,06ghz
2x512 ram
gf 7300gt 128mb
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Lila Płeć:Kobieta
BAKA Ranger


Dołączyła: 19 Wrz 2006
Skąd: [CENSORED]
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 14-06-2007, 14:19   

mozesz miec problem z Ragnarokiem 2 - z RO nie na pewno, bo gram na swoim laptopie w niego xD ( Ludzie z IRCa - Cicho siedziec )

Rose nie znam.

_________________
" Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
yukinari Płeć:Mężczyzna

Dołączył: 14 Cze 2007
Status: offline
PostWysłany: 14-06-2007, 15:42   

lekko niezrozumiale napisalas :) ale co tam :P
ai o kureta ano hito wa :D

a na
p4 3,2ghz i 7600gs 256mb?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo


Dołączył: 16 Kwi 2003
Skąd: Tokio
Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 14-06-2007, 16:23   

RO1 chodzi nawet na Celeronie 433, Rivie 32MB i chyba 128 MB ramu.
R2 jest w fazie beta, wymagania mogą się zmienić.
ROSE nie mam pojęcia, zapytaj na forum poświęconym ROSE.

_________________
FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
yukinari Płeć:Mężczyzna

Dołączył: 14 Cze 2007
Status: offline
PostWysłany: 14-06-2007, 18:09   

widzialem strone ro i rose online. rose ma rekomendowany sprzet do gry: pIII 1,2ghz, 64mb grafa, 256mb ram

ale mi chodzi o realne wymagania, bo czesto bywa, ze np na pudelku gry pisze wymagania, ma sie takie i gra sie tnie.

czy na p4 3,2ghz 1gb ram i grafie 7600gs 256mb bede mogl spokojnie sobie pograc w ro2?
bo widzialem, ze do rekomendowane wymagania to: p4 2,4ghz, 512mb ram, grafa 128mb typu gf 5700

dlatego tak pytam teoretycznie czy na tym moim sprzecie pogram na full plynnie w ro2
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tamashi Płeć:Mężczyzna
The .hack oracle


Dołączył: 02 Lis 2006
Status: offline
PostWysłany: 15-06-2007, 00:58   

Grałem troszeczkę w RO2 na serwerze testowym (nikogo tam prawie nie było) i gra chodziła w miarę przyzwocie. A mój laptop to nie jest jakiś uber sprzęt: Smepreon 2,8+ ghz, radeon x600, 512 RAM.
W ROSE nie grałem.

_________________
Cytat:

Haseo: Ore wa
Atoli: Watashi wa
Kuhn: Ore wa
Endrance: Boku wa
Everyone: Koko ni iru!
Everyone: SKEEEEEITH!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików
Możesz ściągać załączniki
Dodaj temat do Ulubionych


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group