| Zjawisko brutalności gier w mediach |
| Wersja do druku |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-08-2011, 09:54
|
|
|
| Slova napisał/a: | | albo Activision-Blizzard zapłacili mu grubą kasę, by tak mówił. |
Na pewno... |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
Urawa 
Keszysta

|
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-10-2011, 23:15
|
|
|
| Cóż, nigdy takich dylematów moralnych nie miałem... i chyba nie ja jedyny. Wydają mi się zresztą wydumane i nawet nie bardzo kojarzę jakiś system filozoficzny który stawiałby takie granie jako coś przynajmniej potencjalnie niemoralnego (inna sprawa, że orientuję się w filozofii średnio, bo głównie w tym co do mnie trafiło :P). Szukanie IMHO dziury w całym. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
NiBl 
Seeker of Truth

|
Wysłany: 27-10-2011, 09:00
|
|
|
Media lubią szukać dziury w całym.
Wiesz systemy filozoficzne raczej nie miały jak badać tego aspektu (jedynymi próbami są właśnie takie jak ta wypowiedź - co się spotyka z wysokimi krytykami w samym środowisku).
Czy to że kiedyś przeczytałem fanfica opisujący dosyć dokładnie i realistycznie tortury, zrobi ze mnie psychopatę? (all Hail the Cupcakes) |
|
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-04-2012, 15:37
|
|
|
| Bo dziecko było za głośno, czyli wszystko przez WoWa. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|