FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Następny
  Dragon Age: Origins i Dragon Age II
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 31-01-2010, 12:28   

Skończyłam wątek w Orzammarze.

O. Mój. Boże.
KRASNOLUDY SSĄ!
To raz. Oghren ssie podwójnie i ogólnie jest obrzydliwy i osobiście nie dziwię się Brandzie, że go zostawiła. Ogólnie głębokie ścieżki to dość męcząca zabawa, ale zakończenie wątku jest, jak przystało na tę grę, EPICKIE.

Jedna z bardziej przerażających wizji, jakie widziałam kiedykolwiek w grach komputerowych.
Spoiler: pokaż / ukryj
Hespith. Autentycznie ciary mi po plecach biegały przy spotkaniu z panią. Cała akcja z matkami lęgu, dodając do tego zdradę Brandy... Dawno nie widziałam tak skrzywdzonej postaci. I w takiej sytuacji naprawdę, sprzymierzyć się z Brandą? Musiałabym być równie szalona jak ona...

O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Keii Płeć:Mężczyzna
Tsunderemo©

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 31-01-2010, 14:59   

A tutaj trailer i informacje o dodatku.

Numer Gadu-Gadu
2734602
Loko Płeć:Mężczyzna
Aspect of Insanity

Grupy:
Syndykat
WOM
Ostrzeżeń:
 1/2/4
PostWysłany: 31-01-2010, 15:45   

Mai_chan napisał/a:
O. Mój. Boże.
KRASNOLUDY SSĄ!

Jak ogólnie nic nie mam do krasnoludów, to w tej grze były po prostu beznadziejne. Polityczne gierki, wojna domowa, wzajemna miłość i akceptacja. Już lepiej jakby je zeżarła plaga, z Oghrenem na początku. Jedyna w miarę postać, to pan golem (Caridin?).

Jeśli chodzi zaś o przerażające sytuacje: podczas wątku dalijskiego elfa idziemy na polowanie z naszym przyjacielem, Tamlenem.
Spoiler: pokaż / ukryj
Po pewnych przejściach znajdujemy lustro, przy którym dzieją się niewyjaśnione rzeczy i Tamlen znika. Poszukiwania są oczywiście bezowocne. W późniejszej części gry, gdy na nasz obóz napada banda shrieków, jednym z nich okazuję się nasz zaginiony elf. Jego zachowanie, wygląd i sposób mówienia wystraszyły mnie o wiele bardziej od Hespith.

Altruista
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 09-02-2010, 19:26   

Macie może w drożynie Golemice Shale? Zabawna jest ;-) Hehe, po raz pierwszy zetknąłem się w grze z emocjonalnym golemem ;p
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 09-02-2010, 20:21   

Oczywiście, że mamy :D Shale jest absolutnie genialna, zarówno pod względem fabularnym jak i praktycznym - mam ją w drużynie przez większość czasu

O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 09-02-2010, 20:23   

Miewam ją w drużynie pierwszej postaci, za to przy postaci numer dwa będzie w pierwszym składzie, uwielbiam jej komentarze. Jest w moim osobistym rankingu zaraz za Zevranem.

-Usunięty-
Gość

Mnie z tą kurą rozwaliła. A najlepsze jest to, ze mówi o nas w trzeciej osobie ;p;p Fajnie ją stworzyli, w ogóle cala ta gra dostaje ode mnie duży plus za bohaterów.
Powrót do góry
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów

Tam kura - GOŁĘBIE! Ubóstwiam ją za gołębie!

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 09-02-2010, 20:24   

Ano, w sumie nic dziwnego, że się ich obawia ;p
Powrót do góry
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 09-02-2010, 20:39   

...znaczy, chciałeś powiedzieć: nienawidzi czystą i niczym nieskażoną nienawiścią?

Aspect of Insanity

Grupy:
Syndykat
WOM
Ostrzeżeń:
 1/2/4
PostWysłany: 09-02-2010, 20:46   

Swoją drogą, jest z nią jakiś wątek w Głębokich Ścieżkach? Bo przypominam sobie spis golemów na tablicy obok Caridina. W sumie to zbytnio nie przyglądałem się tej postaci, wiem tylko że poprzednio była krasnoludką.

Altruista
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 09-02-2010, 20:50   

No takich swoich odczuć w stosunku do gołębi przede mną jeszcze nie ujawniła ;p Na razie tylko coś wspomniała, że ich się boi. Mam ją raptem 10 minut.

GoNik napisał/a:
Miewam ją w drużynie pierwszej postaci, za to przy postaci numer dwa będzie w pierwszym składzie, uwielbiam jej komentarze. Jest w moim osobistym rankingu zaraz za Zevranem.

O, a to u mnie na pierwszym miejscu jest Morigan. Cenie ją (oczywiście też za to, że ma czym oddychać) za jej dość specyficzne poczucie humoru ;>
Powrót do góry
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 09-02-2010, 21:05   

Loko napisał/a:
Swoją drogą, jest z nią jakiś wątek w Głębokich Ścieżkach?

Tak, jak każdy z towarzyszy ma swojego personalnego questa - możesz dowiedzieć się więcej o jej pochodzeniu. Przy czym quest Shale jest w najładniejszej lokacji w Ścieżkach, co mnie osobiście BARDZO cieszy, bo krasnoludzkie lokacje były po prostu paskudne. Ta nie jest.

Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 09-02-2010, 21:14   

Poza tym, jeśli ją zabierzesz ze sobą do Kowadła to utnie sobie interesującą pogawędkę z Caridinem.

O męcę twórczej:
Powrót do góry Zobacz profil autora
Altruista
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 11-02-2010, 18:23   

Mieliście może jakieś kłopoty z Shale? Coś mi się z nią pochrzaniło. To znaczy gdy próbuje z nią porozmawiać, to do wyboru mam tylko dwie opcje dialogowe:

1.Użyj słowa dura- coś tam.
2.Zostaw Golema w spokoju

I obojętnie co nie wybiorę gra pod względem graficznym zaczyna szaleć(tło i miejsce otoczenia znika)
W ogóle z tymi dialogami jest tak jakby mnie cofnęło do momentu gdy Shale stało sobie niewinnie w wiosce. Mieliście z nią podobny problem?
Powrót do góry
Strona 3 z 17 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Następny
Odpowiedz do tematu