FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
  "Zaplątani"

Kto był Twoim zdaniem najbardziejszy?
Roszpunka
31%
 31%  [ 6 ]
Flynn Rider
5%
 5%  [ 1 ]
koń Maximus
42%
 42%  [ 8 ]
Macocha
0%
 0%  [ 0 ]
kameleon Pascal
15%
 15%  [ 3 ]
Zbiry z "Kaczuszki"
5%
 5%  [ 1 ]
Głosowań: 19
Wszystkich Głosów: 19

Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: online

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 07-02-2011, 20:14   

Osobiście mam nadzieję, że pójdą w kierunku wyznaczonym przez "Zaplątanych" - drugi Dreamworks nam niepotrzebny (zwłaszcza, że IMO ich filmy są zdecydowanie słabsze od Disneyowskich, a już NA PEWNO nie są przeznaczone dla dzieci), a "Zaplątani" wydawali się idealną mieszanką kina dla chłopców i dziewczynek (te sceny akcji przy wyjściu z tunelu!). Baśniowej tematyki żal, osobiście mam do niej ogromną słabość, a "Królową śniegu" w wydaniu Disneyowskim chciałam zobaczyć od zawsze. Cóż, pożyjemy obaczymy, oby nie przegięli >.>

O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Vodh Płeć:Mężczyzna
Relaxed Serpent.

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 07-02-2011, 20:21   

Mai_chan napisał/a:

Niech szlag trafi Sparrowa!

Now that's going too far. Sparrow rządzi!

A co do newsów - nie wiem, może to instynkt wieloletniego gracza, może coś innego, ale naprawdę nieco dziwi mnie fakt, że ktokolwiek bierze jakiś artykuł na serio i traktuje go jako wyrocznię. Takie podejście powinno być zarezerwowane tylko i wyłącznie dla oficjalnych wypowiedzi twórców, a i one powinny być traktowane ze sporą rezerwą - they're just people too. Także nie ma co obgryzać paznokcie. A tak poniekąd w temacie - ktoś się orientuje jak sobie Zaplątani radzą finansowo?

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: online

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 07-02-2011, 20:29   

Wikipedia napisał/a:
Tangled has earned $192,130,000 in the USA and Canada and an estimated $285,100,000 in other countries for a worldwide total of $477,230,000, as of February 6, 2011.[3]

It premiered in Paris on November 17, exclusively screening at the Grand Rex theatre two weeks in advance of its French wide release.[36] With over 3,800 tickets sold on its opening day, it set a new record for films showing in a single theatre.[37] It opened widely on December 1, 2010, earning $7,173,007 during its first weekend and $37,634,730 by January 30, 2011.[38]

In the United States and Canada, Tangled picked up $11.9 million on its opening Wednesday,[39] breaking the record for the largest pre-Thanksgiving Wednesday opening of all time, a record previously held by Disney·Pixar's Toy Story 2.[40] In its first weekend of release, it earned $48.8 million, placing second for the period behind Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, which earned $49.1 million.[41] Over the traditional Wednesday-Sunday Thanksgiving holiday period, it tallied $68.7 million, again finishing in second place.[41] Tangled also marked the second-largest 3-day and 5-day Thanksgiving opening after Toy Story 2.[41] During its second weekend Tangled declined 56% although it jumped to first place at the box office with $21.6 million, ahead of the new release The Warrior's Way and surpassing Deathly Hallows Part 1's weekend gross by a wide margin.[42] It is also the only 2010 film that took two weekends to reach #1 at the box office.

Wersja TL,DR: Unadjusted for inflation, it is the third highest-grossing film produced by Walt Disney Animation Studios, behind only The Lion King ($328,541,776) and Aladdin ($217,350,219).

O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Alex Ashtray. Płeć:Mężczyzna
*Androgyne Emo*

Status: offline
PostWysłany: 08-02-2011, 13:41   

Cóż, jeśli jest szansa, że kolejne filmy Disneya będą równie dobre, to okej :)
Faktycznie nadrzędny jest artykuł-źródło.
Inna rzecz, że byłem w stanie uwierzyć w "wersje samomęską" choćby z powodu zmienionego tytułu "Zaplątanych".
Cóż, poczekamy, zobaczymy.

Androgenizm ftw <3
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu