| Kampania MAC na ziemiach Gondoru - Komentarze |
| Wersja do druku |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-02-2009, 23:07
|
|
|
To nie był mój pomysł, ale...
Jeśli zgodzicie się na przemycenie (niezauważone) jakiegoś itemu teleportacyjnego i "wyjście", kiedy mi będzie wygodnie, to okej, napisać o moim pojmaniu [pegaz gdzieś poleci i później go znajdę] ;) Z tym, że byłoby to niewygodne, jeśli zaczniecie od zaniesienia mnie do sali tortur... Wtedy się bym wyteleportował natychmiast :D
Z drugiej strony... Chcecie marnować sobie taki temat do rozważań? "A czego oni właściwie tu chcieli?" ;) |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 18-02-2009, 23:08
|
|
|
| Nasza organizacja z zasady skupia drani. W końcu gramy fanatyczny kult religijny, który pod pretekstem wiary gromadzi władzę i pieniądze. Pewnie z połowa przynajmniej odgrywanych postaci ma w głębokim poważaniu wiarę czy wiernych i jest w kościele tylko i wyłącznie dla osobistych korzyści, ale grają fanatyków przed całym zewnętrznym światem (choćby moja postać jest sztandarowym przykładem). Choć są też prawdziwi fanatycy (patrz - Altruista). |
_________________ Lepiej nic nie mówić, niż głupio milczeć. |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-02-2009, 12:55
|
|
|
| No to co panie i panowie, kończymy tego questa? |
|
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

|
Wysłany: 22-02-2009, 16:28
|
|
|
| Jeżeli nikt nie zamierza gonić naszego kościoła, to dla nas jest to w zasadzie koniec. Choć naturalnie musimy to podsumować jakimiś postami ciągle. Nie wiem jak gracze spoza Bractwa, czy nadal zamierzają prowadzić rozgrywki między sobą. |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 22-02-2009, 16:38
|
|
|
| Prawdopodobnie w ciągu kilku najbliższych dni zamierzamy napisać ogólne posty podsumowujące, ale "akcji" jako takiej raczej już nie będzie. |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-02-2009, 22:44
|
|
|
| Co z postami podsumowującymi? Bo my chcielibyśmy tą kampanie już zamknąć i zając się czymś nowym. |
|
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 27-02-2009, 22:51
|
|
|
Możecie uznać ją za zamkniętą - to co my (ewentualnie) dodamy, nie będzie miało z wami już bezpośrednio nic wspólnego (innymi słowy, będzie dotyczyć wydarzeń po jakimś czasie, gdy już wam udało się odlecieć). Samo zebranie rady do decydowania o losach świata i krajów po ostatnich wydarzeniach potrwa pewnie z kilka miesięcy.
(a pisanie idzie wolno, bo musimy wpierw wszystko obgadać, a i nie mamy już takiego zapału do pisania jak w środku questa) |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

|
Wysłany: 28-02-2009, 10:12
|
|
|
| To samo z tej strony. Dlatego i podsumowanie z naszej strony się opóźnia. Tak czy inaczej - nie pali się, nikt nie ucierpi chyba na tych poślizgach. |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Cynical Romantic

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-03-2009, 00:42
|
|
|
| Hm. Rozumiem, że mogę zamknąć tematy? |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-03-2009, 00:44
|
|
|
| Nie! :> Jeszcze Bezimienny z ogólną sytuacją polityczną, a potem ja planuję epilog-epilog :) Damy znać komuś z moderatorów, jak skończymy na dobre. |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

|
Wysłany: 21-03-2009, 01:28
|
|
|
| Jeszcze ja muszę dodać post. Miałem dziś, no ale, życie pełne jest niespodzianek, z tego miejsca pisać mi nijak. Z naszej strony jednak zostały 2 posty (ja i Alt). |
|
|
|
 |
Serika 

|
Wysłany: 21-03-2009, 11:07
|
|
|
| O... A myśleliśmy, że Wy się już podsumowaliście w swoim temacie. No to dawajcie :) |
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-03-2009, 23:09
|
|
|
Właściwie, to my się już całkowicie przenieśliśmy do Figuoris Cordis. Costly chciałby tylko napisać jeszcze ze swojej strony obszerne podsumowanie naszej MAC-owej Kampanii. Rozumiem, że wy będziecie sobie od czasu do czasu coś pisać w tym temacie?
Bo czytając wasze posty, można dojść do wniosku, że na epilog się jeszcze nie zanosi. |
|
|
|
|
 |
Serika 

|
Wysłany: 27-03-2009, 00:26
|
|
|
| Nie, nie będziemy, na wspomnianych wyżej dwóch postach się skończy (mój będzie z gatunku "dwa tysiące lat później" i to będzie koniec-koniec). |
|
 |
|
|