| Początki i Końce: Komentarze |
| Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-04-2009, 13:01
|
|
|
| Szczerze - moim zdaniem quest można zostawić zamknięty. Przy takim nastawieniu nie za bardzo chce mi się go ciągnąć dalej. |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-04-2009, 13:02
|
|
|
Sorry, ze sie tak rzucilam na to, nuda w szkole a tu jakas Drama. Przepraszam.
Ale jedna mala sprawa. Faktycznie, Grisznak nie posiada Karty Postaci... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Emo kid

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-04-2009, 13:10
|
|
|
| Grisznak napisał/a: | | Szczerze - moim zdaniem quest można zostawić zamknięty. Przy takim nastawieniu nie za bardzo chce mi się go ciągnąć dalej. |
Na bogów, Grisz, wykaż się odrobiną dobrej woli... Przecież Karel może zedytować posta, musimy się tylko dogadać co dalej. Panowie nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, które pokłóciły się o grabki, nie wydarzyła się jakaś straszna tragedia, której nie da się odkręcić. Szkoda dobrej zabawy... |
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 22-04-2009, 13:30
|
|
|
| Grisznak napisał/a: | | Szczerze - moim zdaniem quest można zostawić zamknięty. Przy takim nastawieniu nie za bardzo chce mi się go ciągnąć dalej. | To akurat przede wszystkim decyzja Karela, jako założyciela questa. |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-04-2009, 13:39
|
|
|
| Moshi - problem polega na tym, że to sie robi nudne, gdy jednym logicznym rozwiązaniem, na jakie potrafi wpaść druga strona jest machanie mieczem. Jeśli chcecie, quest możecie ciągnąć dalej, w porządku, ale beze mnie. |
|
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 22-04-2009, 14:09
|
|
|
Dobrze, skoro tak sytuacja wygląda, to postanowiłem zgodnie z życzeniem Grisznaka zakończyć aktualny wątek questa (faktycznie, nie wydaje się on mieć już większego sensu) i dać szansę Karelowi na kontynuowanie go wedle jego oryginalnych chęci.
PS: nie użyłem własnej postaci m.in. dlatego, że ciągle przebywa ona w Gekihenie. Opisywanie postaci jednorazowej uznałem za zbędne, więc proszę o nie robienie z tego zarzutu. |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
IKa 
Zielona Wiedźma

Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-04-2009, 14:44
|
|
|
Quest odblokowany, po wyjaśnieniu.
I słonka kochane.
Tak się składa, że niektórzy pracują, i wpadają na forum w okienku pomiędzy kolejnymi lekcjami z gimnazjum lub podstawówką. I kiedy ja widzę, że jest sytuacja, która MOŻE mieć BARDZO nieprzyjemne konsekwencje, to zablokowanie tematu i ochrzanienie towarzystwa, dopóki sobie nie wyjaśnią co z czym jest dobrym pomysłem, i póki nie wrócę do domu. Bo sorry, ale Moderator nie jest na forum 24/7, swoje życie ma, czasem nawet, o zgrozo pracuje, śpi i je.
Wyjaśniliście już? Proszę bardzo. Odblokowane. A "obrońców mas uciśnionych" na przyszłość proszę o nie wtrącanie się tam, gdzie nie są potrzebni.
IKa - Zua Biurokratka
|
_________________ Wirtualne zwierzątka do karmienia - kliknij w jajo i dokarm nasze pikselki...
* * *
Hammond: "Doctor, are we entirely sure that the members of SG-1 are... What's the word?"
Fraiser: "Sane?"
Hammond: "That's the one." |
|
|
|
 |
Karel 
Latveria Ruler

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-04-2009, 16:36
|
|
|
Przyznaję poniosło mnie. Na przyszłość postaram się powstrzymać krwiożercze zapędy.
Co do hmmm postaci Griszaka wziąłem poprawkę w następnym poście. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem. |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
czwartkowy bóg

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-04-2009, 18:34
|
|
|
| Grisznak napisał/a: | | Moshi - problem polega na tym, że [...] |
Że ktoś dołączył do questa wyłącznie w celu robienia boruty i ma pretensje do założyciela tematu, że mu się to nie podoba. Co prawda ja na miejscu Karela rozwiązałbym sprawdę dogadując się i wspólnie ustalając kształt i konwencję questa, ale cóż, nie każdemu dano moją anielską cierpliwość i wyrozumiałość.
Oczywiście zupełnie inną kwestią jest fakt, że Blue Haven zostało zapieczętowane, a znaczną część członków WiPu i AntyWiPu wywiało... gdzieś. |
_________________ Then give me one of those large enough to ride.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-04-2009, 18:41
|
|
|
| Stało jak wół - "quest otwarty", wilku. |
|
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-04-2009, 21:51
|
|
|
| Natomiast ja jako przedstawicielka WiPu może wyjaśnię parę rzeczy: większość aktywnych członków organizacji wywiało do innej rzeczywistości, w związku z czym nasze postacie nie mają kontaktu z "głównym" nurtem Multiświata do momentu, w którym nie uda nam się wrócić. W związku z tym siedziba WiPu została otoczona przez IKę barierą, której przekroczyć się nie da (pod groźbą gniewu moderatorskiego :)). Id est - nie ma sensu próbować nawiązać kontaktu z WiPem i AntyWiPem, bo co najwyżej odbijesz się od drzwi. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|