Sm00k napisał/a: |
EWentualnie, dla wariatow - Payon dng. Wymaga porzadnego sprzetu i potionow, ale exp leci blyskawicznie^^ |
Ryuzoku napisał/a: |
Chimi-ja mam to samo, powód to podobno to że wersja nie pachowana, niestety innej nei posiadam, pachowanie trwa długo, a jakoś brak jednego miasta aż tak mi nei rpzeszkadza (bo w końcu to nie protera)
jeżeli chcesz gre pachować to lepiej skopiuj cały folder z grą na wszelki wypadek |
Zegis Black Priest napisał/a: |
a co mi tam przyznam się :P
Zainstalowałem wczoraj żeby zobaczyć o co w tym chodzi i spokojnie twierdzić że RO jest słabe... że tak powiem przeliczyłem się :P Muzyczka mnie powaliła i zniewoliła ^^" |
Bambosh_Rider napisał/a: |
0.5-rok, Optymista :P. |
Keii napisał/a: |
To strona oficjalnego serwera Zeg :>
Ale nie, RO nie działa na darmowej licencji, a prywatne serwery są nielegalne (SĄ nielegalne i mam nadzieję, że nie znajdzie się ktoś, kto zacznie twierdzić że nie, że emulatory legalne etc.). |
Łukasz napisał/a: |
JA gram aktualnie na qro |
Ta gram na qro już rok no i conieco wiem o tym że na qro ludzie kopiowali itemy ale żeby polacy xP |
DRT/ROCity? |
Rinoa na ilu ty serwach juz gralas? |
SA napisał/a: |
DRT nazywa się obecnie KDR. Nie polecam tego serwera, ponieważ ma pełno błędów i niedociągnięć. Najlepsze są serwery ogólnoświatowe, ponieważ sa one na bierząco updejtowane prawie na równi z orginalnymi serwerami (chodzi mi tu o klasy, nowe miasta, itemy). |
Irian Baratai napisał/a: |
Miewają problemy z lagiem podczas WoE |
Xanth napisał/a: |
Akurat tu kodeks karny jest bardzo jednoznaczny. Zreszta rzuc sobie okiem do ustawy o prawie autorskim i zacznij czytac od atrykulu 116. Zaczyna sie to tak:
"Art. 116. 1. Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2." Dalej jest np. mowa o: "3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełniania przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu [...]" [...] PS. W razie, jakby cos bylo mowione, ze freewarowy emulator, to proponuje wrocic do art. 116 i poczytac na temat opracowan. Nie mowiac juz, ze content takiego UO czy WoWa tez jest chroniony. Jeszcze jakies watpliwosci? |
Sniper napisał/a: |
Kto wie moze kiedy włączą server na Pol-RO bo w tej chwili jest wyłaczony....:/ |
Cytat: |
ciężko tam się zarejestrować |
Akurat tu kodeks karny jest bardzo jednoznaczny. Zreszta rzuc sobie okiem do ustawy o prawie autorskim i zacznij czytac od atrykulu 116. Zaczyna sie to tak:
"Art. 116. 1. Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2." Dalej jest np. mowa o: "3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełniania przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu [...]" [...] PS. W razie, jakby cos bylo mowione, ze freewarowy emulator, to proponuje wrocic do art. 116 i poczytac na temat opracowan. Nie mowiac juz, ze content takiego UO czy WoWa tez jest chroniony. Jeszcze jakies watpliwosci? |
Ja już ze dwa lata gram ^^
I nie umiem się powstrzymać od niegrania *chyba, ze cała gra mi się rozwali >.>* No cuż uwielbiam grać, Priestką, Sniperką i SL to moje 3 ukochane postacie. I kocham moje zwierzaki....zwłaszcza króliczka i deviruchi ^^ *green petite i isis też są urocze* |
mimo wszystkich zalet (było pierwszym koreańskim MMO bodaj, od niego zaczął się ten boom, ma ładną grafikę i rozbudowany system klas/skilli, WoE) |
ale w RO owo klepanie jest bardzo mało urozmaicone |
Pixa napisał/a: |
jezeli sie gra z dobra ekipa to silnie uzaleznia.. wiem cos o tym ;( |
Neji napisał/a: |
dobra gra, jednakże na Kdrze za trudno o Mink cloak [1] xD |
Lila napisał/a: | ||
a co mam powiedziec, po graniu pol roku ponad na DKDR, wszystko sama zdobylam i przedwczoraj skasowali mi ponad 70% itemow, zmiejszyli ratio a ja mam ich jeszcze po rekach calowac... Jak mnie to wkurza. Zrobili by Wipe i by bylo dobrze, a tak to zal miec 99 postacie i bez eq biegam, bo wszysko co mialam bylo dobre i skasowali :/ |
Shiori napisał/a: | ||||
ja mogę ci poradzić tylko jedno - zmień serwer. KDR to jest najlepszy polski serwer, nie zaprzeczam, ale odkądnie ma na KDR, jest to serwer moim zdaniem (i nie tylko moim) koszmarny. Tokyo to najlep Tokyo szy polski skrypter. |
Większość graczy mówi po niemiecku niestety |
Lila napisał/a: |
Dla ciebie niestety, dla mnie Bajka ;d A po jakiemu niby ja mowie? :* |
@Pixa - zupełnie inna gra... |
(spotkałam się z gościem, który marudził, że geographery dają mu "tylko 30%"...) |