Cytat: |
Aha ktoś tam do postaci żeńskich dał Delfina z głębin skąd wiadomo że to kobieta?? W Slayersach jak pamiętam nie było o nim mowy (poza stwierdzeniem że istnieje). |
Rei (Shin Seiki Evangelion)
[...] Asuka (Shin Seiki Evangelion) [...] Shinji (Shin Seiki Evangelion) |
-Dunpeal (Vampire Hunter D: Bloodlust) |
Ash DeLuxe napisał/a: |
a może ktoś napisze kogo nie znosi w M&A? |
wa-totem napisał/a: |
Haaa... Chidori! ♥ ♥ ♥ |
GoNik napisał/a: |
Jeżeli nie, to dobrze ^__^ |
Jeżeli o bohaterów z FMP chodzi, to na nerwy działa mi jedynie Tessa |
przyjrzyj się uważnie mojemu awatarowi... Masz u mnie ciastko jak potrafisz dokładnie powiedzieć kto to jest i co właśnie robi! xD |
A co do Gaulna i TSR... jakbyś czytała książki, to byś wiedziała... że... LOL!!! |
Gauln... żyje? A jednak można zabijać go więcej razy niż nakazuje przyzwoitość. ECH! |
ze łzami w oczach rzuca się gonik na szyję>Waaaai *^___^* |
IT. napisał/a: |
Miłość nie wybiera bo ślepa jest a poza tym głucha i ogulnie niedorozwinięta... |
Tym gorzej, że marnie skończyła jedyna osoba nadająca się dla niej na partnera - dzieciak z Behemota. Byliby parą idealną. Ona durna i on wkurzający. |
Nienawidzę bohaterów w typie Washa i ostatnio ojca Abla z Trinity! Jeśli główny bochater deklaruje że nikogo nie zabije bo nazabijał już dość to dostaję apopleksji! Po co komu taki wątek?! Mało praworządnych dobrych mamy i tak?! |
Chociaż w zasadzie powinienem chyba napisać Urashima Naru (vide 14-ty tom) ;) |
Kaworu Nagisa z NGE |
Kropko, a ja cię w kolei chciąłbym spytać, czy aby nie nadużywasz słowa "fanservice" ? |
Nie zadużywam slowa fanserwis, uzywam go odpowiednio do chili i sytuacji w danym anime. Podobnie ze słowem angst. Od kiedy rozszeżyłam jego znaczenie makabryczna iększos postaci pasuje do nwej deficnicji. |
Taak. Owszem mogłabym uzywa jakiegoś omówienia albo innego substytutu ale po co cię męczy skoro te dwa slowa mają tak szerokie znaczenie? |
IT. napisał/a: |
A gdybym zamiast fanserwis stwierdziła "Zespól zjawisk fetyszystycznych występujących w różnych innych anime" to byś mnie lepiej zrozumiał? |
spoiler do Fruits Basket napisał/a: |
Akito (Fruits Basket) |
lukim napisał/a: |
Męskie:
Imadori (School Rumble) - ach te jego wyśmienite oko do rozmiarów ;) Idol mój to oczywiście Imadori-kun postać genialna :D |
krew_na_scianie napisał/a: |
Tamaki,Kyuoua,Hikaru,Kauru(Ouran High School),mój numer jeden to Tamaki,ale razem te postacie to naprawdę fajna mieszanka; |
Syunikiss napisał/a: |
Shin-chan jest spoko XD |