Judash napisał/a: |
Ja niedawno dowiedzialem sie, ze Transformersi sa produkcja japonczykow. Juz chyba nic mnie nie zadziwi na tym swiecie. Pamietam jak za mlodu ogladalem zdaje sie film kinowy i byl jakis moment, ktorego bardzo sie balem w tym filmie. Uraz chyba do dzisiaj mi zostal ^_^ |
Ale X-Meni z Fox Kids trzymaja sie(luzno, ale jednak) fabuly z komiksu, czego nie mozna powiedziec o mutantach z Cartoon Network. |
Ludzie! Kreska X-menow jest ochydna poniewaz serial pochodzi gdzies z 96 roku. |
Cytat: |
I do 17 roku nie wiedziałem co to jest ten ten Posępny Czerep. Dopiero gdy oglądnąłem go po raz kolejny, zauważyłem, że to przetłumaczona na polski nazwa zamku Greyskull ^^' |
xelana napisał/a: |
Czepaicie się - X-meni górą^^ |
Dawar napisał/a: |
te a międzygalaktyczny mściciel... kiedyś zajączek wielkanocny wynajął go do rozwalenia świętego mikołaja bo mu robił konkurencje... heh! kiedy to było kupe lat temu... w bibliotece szkolnej sie czytało na zastępstwach heheheh... teraz czytam tylko mange... |
Lina_Inverse__ napisał/a: |
O moj boshe ja nic takiego nie znam...Dawar Ty to wymyslilas czy naprawde bylo takie cus ;PPP |
Dawar napisał/a: | ||
oczywiście ze było... czytałam to kiedyś w empiku i tak lałam że mnie wywalili ehheheheh... |
Dawar napisał/a: |
heh! oni już wiedzą ze jestem nienormalna i jak ide to sie chowają hohohoho... |
Bambosh_Rider napisał/a: |
A żebyś wiedziała, że fajnie być nienormalnym. Niezapomniane wrażenia :P. |
Podczas moich trzydniowych zjazdów na uczelnię pierwsze co robiłem po zajęciach to rura do Empiku na rynku (inna sprawa, że odkryłem taki sposób spędzania wolnego czasu dopiero w maju, a wcześniej nudziłem się u kuzynki, ale to szczegół :P) poczytać sobie komiksy (wiecie, jestem biedny student, a za pięć lat jeszcze biedniejszy nauczyciel, więc na kupno mnie nie stać :P). Manga, Garfield, Tytus... czytałem dopóty dopóki empiku nie zamykali ^^'. Na drugim roku będę to praktykował od początku :P (wiem, mam korbę i nic na to nie poradzę ^^'''').
|
(choć zdaje mi się, że konwencja steampunkowa mimo iż istnieje, to nie jest nigdy używana...) |
Akira1980 napisał/a: |
Avatar The LAst Airbender - świetne bajka, jedna z tych którą można porównać do anime - w sensie fabuły, można się i pośmiać i po dramatyzować - jeśli łapiecie o co mi chodzi. |
Ponury napisał/a: |
również bardzo podoba mi się Samuraj Jack |
Ponury napisał/a: |
Świetny jest też Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster, humor lekki i cieszy ^^ |
So_Dakki napisał/a: |
Ponury napisał/a:
również bardzo podoba mi się Samuraj Jack Łączę się nicią sympatii. Teraz już chyba tego nie puszczają, ale owszem też oglądałam. |
Sasayaki napisał/a: |
Ponury napisał/a:
Świetny jest też Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster, humor lekki i cieszy ^^ Zgadzam się! Ta kreskówka to jedna z najlepszych jakie widziałam. |
Asthariel napisał/a: |
X-Men : Evolution
6 w pracy |
Shadow Dancer napisał/a: |
Młodzi tytani - ale to tylko i wyłącznie ze względu na Raven. |
Shadow Dancer napisał/a: |
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy - bo Mandy jest taaakaaa złaaa *.* |
Ciekawe jak zamierzają to pokazać dzieciom bez całkowitego pocięcia zachowania komiksowych pierwowzorów... |
Ysengrinn napisał/a: |
ilu dorosłych chłopów nie wstydzi się oglądać "dziewczyńskiej" serii |
Warner Bros. Animation is producing a new ThunderCats animated series and it is airing on Cartoon Network in August 2011! It is a complete reboot of the 1985 series. Japanese animation studio Studio 4°C will be handling the animation. Sam Register (known for work in Teen Titans, Ben 10), the Executive Vice President of Warner Bros. Animation, will be the Executive Producer and will be getting help from people like Ethan Spaulding (known for work in Avatar: The Last Airbender animated series) and Michael Jelenic (known for work in Batman: The Brave and the Bold) in producing the series. According to the studio, this reboot will appeal to both new and old fans of the series. The cartoon aims to paint the story in a darker tone than the original series as well as fleshing out the characters from the original series. |
Following up on that, why did you decide to spearhead the show? What factors secured your interest and confidence in the high quality and wider appeal of Friendship is Magic?
At first, it was just because it was fun and easy. I had played with the toys for most of my childhood, and I literally referenced the characterizations and stories I made up for myself when I was little. The characters you see in the show were based entirely on the personalities I gave certain toys. Many of the locations where expansions of the MLP playsets I played with in the '80s. I used to say that my own inner eight-year-old was my personal focus group. |
Ysengrinn napisał/a: |
jej "portfolio", czyli noc i ciemność, zostały uznane za "ryzykowne" dla serii dla dzieciaków |
To address worry that things would be too scary, I skewed the dragons kind of pretty at first. Might have been an interesting direction.... |
I główny zły ma świetny steampunkowy design. |
shugohakke napisał/a: |
Ależ Muninki nie są "Kreskówką NIE pochodzącą z Japonii" ;D |
NiBl napisał/a: |
Co nie znaczy, że taki Avatar: The last Airbender (ten pierwszy, bo Kory jeszcze nie śledzę) jest bardzo, ale to bardzo grzeczny w pokazywaniu wojny, śmierci i przemocy. |
Cyclopsa zastąpił (o wiele popularniejszy wśród fanów) tytułowy mięśniak |
Gamer2002 napisał/a: |
Prawdziwy fan X-men jest fanem Cyclopsa |
Już od dawna nie oglądałem JLU, ale bardziej podobał mi się Luthor w YJ - on jest taki jaki powinien być w JLU cały czas. |
No i oczywiście odkrywamy złoczyńce na którego gotowaliśmy się od zawsze, a przecież wiadomo, że trzeci sezon na 99% nie powstanie. |
emo dark antihero |
Prawdziwy fan X-men jest fanem Cyclopsa |
Czy istnieje jakaś kreskówka/animacja pochodzącą z Polski, która mogłaby
pojawić się w tym temacie? |
niemniej amerykanie chyba po prostu nie potrafią kręcić kreskówek, które miałyby coś takiego jak sensowna linia fabularna. |
Urawa napisał/a: |
niemniej amerykanie chyba po prostu nie potrafią kręcić kreskówek, które miałyby coś takiego jak sensowna linia fabularna |
Eire napisał/a: |
Nie, z komiksem ma wspólnych bohaterów i główne wątki. Przerobił twórca Gargulców. |
Tren napisał/a: |
Ktokolwiek to robił nie miał gustu. Naprawdę, umieścić Skazę jako "nieatrakcyjną fizycznie postać"... |
Gość napisał/a: |
A polskie niezależne produkcje oglądamy na ...ehm*. No właśnie. Bez entuzajstycznego wsparcia ze strony odbiorców, że nie użyję słowa "fanów" bo takich nie mamy NIC Z TEGO NIE BĘDZIE! |
Neostorm napisał/a: |
Być może istnieją takie, które posiadają wysokie walory estetyczne, rozrywkowe oraz edukacyjne. Poza tym zawsze można oczekiwać na pojawienie się czegoś nowego. |
Tren napisał/a: |
Nie od razu Kraków... |
Animacja ma to do siebie, że na podstawie obserwacji jakiegogolwiek filmu najczęściej wydaje się, że wszystko jest proste, oczywiste i łatwe w wykonaniu. Napisałem tak z szacunku dla tego tytułu. |
wysokie walory estetyczne, rozrywkowe oraz edukacyjne |
Ktoś już oglądał i wyrobił sobie opinię? |
Także shipping hard, Ić nawet przestała krzyczeć na Icemana by zaczął być gejem. |
Serial spoko, tylko za duże stężenie Wolverina i jego standalone odcinków. |
Ktoś już oglądał i wyrobił sobie opinię? |
Gość napisał/a: |
Trailer nowego Voltrona!
http://naekranie.pl/video/voltron-legendary-defender-zwiastun |