Najlepsze teksty na podryw w M&A |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-05-2008, 16:22 Najlepsze teksty na podryw w M&A
|
|
|
W wielu seriach anime możemy spotkać się z taką sceną: w nastrojowym, zwykle wieczornym otoczeniu przebywa para, zwykle młodych ludzi, dość często nawet przeciwnej płci. Widać, że między nimi coś iskrzy i jedno lgnie do drugiego. W końcu któreś z nich otwiera usta, mówi coś i romantyczny nastrój błyskawicznie pryska, razem z zębami mówcy.
Temat ten poświęcony jest najlepszym (tzn. powodujących największy opad szczęki) tekstom na podryw użytych przez bohaterów anime.
Moja propozycja:
Tekst w stylu macho ze Sword of Truth:
"Zabiłem swoich rodziców!" |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Vardamerethiel
A może terere? :)
|
Wysłany: 03-05-2008, 18:06
|
|
|
W tej kwestii przychodzi mi na myśl Harima ze School Rumble, ze swoimi powalającymi tekstami typu:
Cytat: | Chcę tylko powiedzieć dziękuję. Chcę podziękować że wyrosłaś taka śliczna. Chcę złożyć wyrazy wdzięczności twojemu tacie i twojej mamie. |
Jakkolwiek, gość jest boski, uroczy, powalający, chcę takiego! ;) |
_________________ "...Dobre słowo poparte naładowaną bronią, zdziała więcej niż samo dobre słowo..."
Al Capone |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-05-2008, 18:13
|
|
|
Z Jungle wa itsumo Hale nochi Guu Deluxe:
"Chcę mieć z Tobą dziecko!"
Zęby nie poleciały, gdyż kwestia była autorstwa niewiasty... Dość młodej co prawda. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 03-05-2008, 18:19
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: |
"Chcę mieć z Tobą dziecko!" |
Czy urodzisz mi dziecko?
Pewnego młodego mnicha:) |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 03-05-2008, 21:24
|
|
|
Taa zapomniałam o tym. "Wiesz, że ta chwila nie jest odpowiednia na macanie mnie po pupie, prawda?" albo "Przepraszam za zepsucie Ci budzika" Inuyashy. |
|
|
Lena100
Pani Cogito
Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 04-05-2008, 00:56
|
|
|
"Zmieniasz codziennie fryzurę z powodu kosmitów?" - by Kyon (Melancholy of H. S.) |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-05-2008, 13:09
|
|
|
Może nie na podryw, bo w przeciwną stronę ;)
"Gakuen Heaven", Kazuki wiezie Keitę na rowerze (porywając go z rąk szalonego tenisisty-podrywacza), na wycieczkę poniekąd krajoznawczą, jest prawie romantycznie i nagle Keita stwierdza:
- Przypominasz mi moją babcię.
Kazuki:
- EEEE? |
|
|
|
|
|
anon
Gość
|
Wysłany: 21-05-2008, 14:09
|
|
|
"Woud you consider bearing my child?" - Anime Inuyasha/Postać Miroku
Zawsze mnie to dobijało, odcisk ręki zresztą też :D |
|
|
|
|
|
omagi
|
Wysłany: 28-05-2008, 16:43
|
|
|
Są tak samo takie teksty "Nie chcę umierać właśnie wtedy gdzy cię poznałem" a w takiej styuacji babce robi się gostka żal i podryw zaczyna się na dobre. A więc podryw przed śmiercią. XD |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-06-2008, 19:35
|
|
|
Ja spadłem z krzesła jak w trzecim odcinku Elfen Lieda (wiem wiem, wygwizdacie mnie)
Kuzynka Kouthy (nie pamietam jak jej na chrzcie dali) która się w nim kocha, wypalila ni z tego ni z owego z tekstem :"Hej Koutha ... Chciałbyś possać moje piresi?" |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-07-2008, 23:32
|
|
|
Norrc napisał/a: | Ja spadłem z krzesła jak w trzecim odcinku Elfen Lieda (wiem wiem, wygwizdacie mnie)
Kuzynka Kouthy (nie pamietam jak jej na chrzcie dali) która się w nim kocha, wypalila ni z tego ni z owego z tekstem :"Hej Koutha ... Chciałbyś possać moje piresi?" |
Kurde oglądałam to, ale nie mogę sobie przypomieć takiej sceny. Kiedy dokładnie to było? Ona ogólnie była głupia, jak większość Przyjaciółek z Dzieciństwa (wyjątkiem są postacie w Kanon). |
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-07-2008, 15:42
|
|
|
Uff, jak mnie dawno tu nie było... Shizuku, to było gdzieś w trzecim epizodzie. Nie powiem dokładnie która minuta bo Elfen Lieda porzyczyłem znajomemu. W wersji angielskiej to było dokładnie "What do you think about suck my breats". Racja, oni nieżle pokopani byli wszyscy, ostatnio mi migneła na jakimś amv scenka, że ona się z tym swoim kuzynem całowała (tego akurat ja nie mogę sobie przypomnieć). |
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
Dołączył: 27 Gru 2005 Skąd: na pewno nie z tego świata Status: offline
|
Wysłany: 15-07-2008, 22:38
|
|
|
W GTO, Onizuka chciał "zaliczyć" sensei, gdy tam mu współczuła bo oboje myśleli że on umrze, więc powiedział. "Odmówisz umierającej osobie?" Czy jakoś tak to było, wieki temu to oglądałem ;} |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-02-2009, 21:12
|
|
|
Taka wariacja na temat standardowego wyznania miłosnego po zwabieniu chłopaka w opuszczene miejsce liścikiem w Denpateki na Kanojo:
"Moje ciało należy do ciebie. Moje serce jest twym niewolnikiem. Mój królu (...) ślubuję ci wieczne posłuszeństwo."
I całus w bucik. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-02-2009, 21:31
|
|
|
Może nie był to dokładnie tekst na podryw ale był całkiem ciekawy:
"Potrzebuje piersi !!! Poruczniku potrzebuje twoich piersi." Po czym głośny policzek.
Jest to tekst z pumpkin scizors gdy ten wielki przyniósł niemowlaka :P Po prostu genialna wymówka na spóźnienie. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
|