Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Anime uczą |
Wersja do druku |
Dżul
Człowiek Autodemolka
|
Wysłany: 09-09-2010, 14:29
|
|
|
Jeśli przeciwnik określi czas na dokonanie autodestrukcji mecha na dwie minuty, można być pewnym, że będą to najdłuższe 2 minuty w twoim życiu. W Full Metal Panic zajmują niemal pół odcinka. Odstęp pomiędzy kolejnymi sekundami gwałtownie wydłuża się od 10 sekundy. Oprócz tego każda bomba musi zostać rozbrojona w ostatnich sekundach, chociaż ten motyw występuje nie tylko w anime.
A co do biustów- w wielu anime, np. Seikon no Qwaser, pomimo wyglądu budzącego skojarzenia z dziełem chirurga plastycznego, potrafi on falować i podskakiwać we wszystkie strony jednocześnie, np. lewa pierś idzie w bok (sic!), prawa górę, a potem następuje zmiana... Ja chcę to zobaczyć w rzeczywistości. Naprawdę. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-09-2010, 20:58
|
|
|
Japońskie mini podlegają grawitacji i oporowi powietrza wybiórczo. Potrafią stać pionowo gdy bohaterka leży lub wisi, nie falują gdy spada, natomiast lekki wietrzyk musi być ecchi i je podwiewać.
Rozstaw zębów zależy od szerokości uśmiechu, kły mogą zajmować miejsca dwójek lub szóstek bez większego problemu. Ilość zębów jest zmienna. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 01-05-2011, 20:42
|
|
|
Po wielkich wahaniach postanowiono odkopać temat.
Dziewczyny i spodnie to tematy niekompatybilne, dlatego w 99% serii spodni nie nosi żadna przedstawicielka płci żeńskiej. Dziewczyna w spodniach jest uznawana za agresywną lub źle wychowaną, w skrajnych przypadkach gangsterkę. W wieku przedszkolnym i wczesno szkolnym natomiast, zamiast spódniczki lub sukienki, noszona jest jedynie szeroka koszulowata rzecz. Do schematu nie zaliczamy dresów i innych strojów okolicznościowych (piżamy do karate, stroje łucznicze). |
|
|
|
|
|
Yaiba198989
|
Wysłany: 04-05-2011, 14:32
|
|
|
Zauwarzyłem że w anime (choć poza anime też to występuje)
Że te kolory włosów są z rzadka popularną parą
1.Różowy i Niebieski (Taka mini teza(Są wyjątki), Różowa kocha Niebieskiego, ale niebieski jej nie, tzn nie jest zainteresowany i odsuwa się na bok czy ucieka)
Amy Rose i Sonic z Sonic X (Ucieczka Sonica)
Sakura Haruno i Sasuke Uchiha z Naruto (Odsunęcie się na bok)
2.Blond i Rudy (Tą parę jednoczy Przyjaźń ale z małym marnym skutkiem :P)
Gourry Gabriev i Lina Inverse, (Sprzeczki)
Nakamize Minato i Kushina Uzumaki (Owszem się kochają, ale :p Kushina ma taki lekki wybuchowy charakterek) |
|
|
|
|
|
Dx51
Lazy Translator
|
Wysłany: 04-05-2011, 19:00
|
|
|
Chu-Bra! Mężczyźni mogą teraz bezstresowo kupować swojej lubej staniki w butikach :P |
_________________ テッカマン VOL TEKKA!!!
Soon subtitles to Tekkaman II |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 04-05-2011, 19:25
|
|
|
Nie śmiej się, po obejrzeniu takiego anime, będziesz lepiej orientować się w temacie niż niejedna nastolatka (i jej matka) serio.
A jakbyś chciał zostać projektantem lub krosdreserem to masz przyjemne z pożytecznym :P |
|
|
|
|
|
Dx51
Lazy Translator
|
Wysłany: 04-05-2011, 21:38
|
|
|
kokodin napisał/a: | Nie śmiej się |
Skąd że znowu. Niepotrzebnie emotkę dodałem. |
_________________ テッカマン VOL TEKKA!!!
Soon subtitles to Tekkaman II |
|
|
|
|
ewag777
=^=
|
Wysłany: 11-05-2011, 16:52
|
|
|
A mnie nauczyli jak zakładać bieliznę! I ssać piersi! I być niją! I jak kosmitka wyląduje w wannie to obmacać (jak się jest chłopem)! I nauczyli mnie, żeby nie wierzyć Izaya-sama (no, ale jest taki fajny... ale...)! I żeby udać się do żeńskiej szkoły! I żeby uważać na znaki drogowe (szczególnie te w locie)! A końcowa nauka : manga i anime uczy! |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 13-07-2011, 08:15
|
|
|
kokodin napisał/a: | Po wielkich wahaniach postanowiono odkopać temat.
Dziewczyny i spodnie to tematy niekompatybilne, dlatego w 99% serii spodni nie nosi żadna przedstawicielka płci żeńskiej. Dziewczyna w spodniach jest uznawana za agresywną lub źle wychowaną, w skrajnych przypadkach gangsterkę. W wieku przedszkolnym i wczesno szkolnym natomiast, zamiast spódniczki lub sukienki, noszona jest jedynie szeroka koszulowata rzecz. Do schematu nie zaliczamy dresów i innych strojów okolicznościowych (piżamy do karate, stroje łucznicze). |
Byłem prorokiem, obejrzałem trochę Beelzebuba i mam rozwinięcie.
Dziewczyna w spodniach nie jest atrakcyjna w sensie potencjalnej dziewczyny. Nawet odsłonięcie 75 procent możliwej do odsłonięcia skóry brzucha , ramion i szyi nie powoduje większych reakcji (innych niż "załóż spódnicę!!") Natomiast po zmianie wizerunku na porządnie zapięty mundurek szkolny, wszystkie postaci się wpatrują w efekty.
Wniosek
Japończycy mają fetysz na punkcie gołej skóry nóg i tylko, inne części kobiety ich mało interesują (no może za wyjątkiem oklapłych olbrzymich piersi.) |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-07-2011, 09:00
|
|
|
kokodin napisał/a: |
Wniosek
Japończycy mają fetysz na punkcie gołej skóry nóg i tylko, inne części kobiety ich mało interesują (no może za wyjątkiem oklapłych olbrzymich piersi.) |
Cóż, jakby nie patrzeć to zettai ryouki jest ulubionym fetyszem japończyków. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|