FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Następny
  Kitsune Renmei
Wersja do druku
jurek Płeć:Mężczyzna
Respect my authority!

Status: offline
PostWysłany: 18-09-2009, 22:20   

Właściwie tak. Figurę potem skądś wynajdę. Po czym Jurek odłożył miecze, padł na ziemię i zasnął.

Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 19-09-2009, 17:52   

Podczas gdy Jurek zastanawiał się czy lepsza będzie figura z brązu czy marmuru do jego drzwi zastukał niespodziewany gość. Była to białowłosa dziewczyna ze skóra pokrytą błękitnymi runami i z halabardą w ręce.

-Cześć, jestem Sasayaki z Bractwa Melior Absque Chrisma. Masz coś przeciwko towarzyskiemu starciu?

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
jurek Płeć:Mężczyzna
Respect my authority!

PostWysłany: 20-09-2009, 20:03   

- No cóż, właściwie czas rozruszać się trochę więc czemu nie?
Po czym chwyciwszy miecze i kilka fiolek z jakimiś płynami Jurek wybiegł.

Po walce z Sasayaki powróciłem do pokoju i padłem ze zmęczenia.

Lila Płeć:Kobieta
BAKA Ranger

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 05-10-2009, 16:58   

Przechadzala sie skonczym kroczniek glownym holem sterowca zastanawiajac sie, gdzie podziala sie cala ekipa...
- Hallo? Zyje ktos tu? - podrapala sie po glowie - naprawde nikt sie jeszcze nie przeprowadzil do s(t)erowca? A tyle bylo klopotow z wynajeciem...

Edit dla Potomnych:
Moj nick to Lila, nie Lilia
Lila pochodzi od imienia - Lilianna a nie od Lilji (Lily). W Angielkim rowniez jest imie Liliann

Ostatnio zmieniony przez Lila dnia 06-10-2009, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Karel Płeć:Mężczyzna
Captain Asspull

Grupy:
Syndykat
WOM
PostWysłany: 05-10-2009, 23:18   

Z boku sterowca pojawił się biały samolot. Pojazd zwolnił prędkość by dostosować się do sterowca po czymś gdzieś z dołu maszyny wyłonił się chodnik. Drzwi z przyciemnianymi szybami otworzyły się i wysiadł z nich...Karel.
W białym garniturze idealnie wypolerowanych butach i okularach przeciwsłonecznych wyglądał jak jakiś biznesmen z Miami. Efekt psuł tylko wiatr majtający jego krawatem ale po chwili szermierz i z tym sobie poradził. Sprężystym i raźnym krokiem ruszył ku drzwiom(klapie?) po czym nacisnął dzwonek(skąd na sterowcu dzwonek?). Jako że nikt mu nie otworzył to spróbował zrobić to sam. O dziwo drzwi nie stawiły oporu. Karel wszedł do środka i szczelnie zamknął za sobą drzwi. Odwrócił się tylko po to żeby zobaczyć Lilię. Brwi zbiegły się niebezpiecznie, widać że jego obecność nie jest mile widziana.
- Spokojnie,spokojnie - wykonał obronny gest - nie przyszedłem tu rozrabiać. Ale może najpierw usiądźmy. - fakt że Lilia jeszcze nie urwała mu głowy znaczyło że nie miała nic przeciwko temu. Usiedli przy stole.
- Powiem krótko - rzekł Karel - chcę od was, to znaczy Lisiej Federacji coś kupić. Na Excalibura nie! - wykrzyknął na widok jej tężejącej miny.
- To nie ma nic wspólnego z Bractwem, nic wspólnego! To moja inicjatywa i moje środki. Czy to takie dziwne? Z samego machania mieczem trudno wyżyć. Nie żeby żołd był mały. Ale wszystko idzie na ciuchy, bo jak nie smok i jego oddech to zostają wysadzone w powietrze. Ale do rzeczy. Chcę od was kupić waszą byłą siedzibę. Znaczy się fabrykę. - szermierz wyciągnął na stół walizkę po czym ją otworzył.
- Prawdę powiedziawszy okoliczne bagna już nabyłem. Mam wszelkie pozwolenia w tym od WWF - na stole wylądowała teczka plików z charakterystycznym symbolem - a nawet towarzystwa Meneli Gwiezdnych - ta teczka nie miała symbolu ale pachniała znacząco.
- Oczywiście macie pełne prawo wiedzieć co planuję tam zbudować - wręczył jej plan. Plan przedstawiał coś co wyglądało na skrzyżowanie stoczni, night clubu, Disneylandu i Parku Jurajskiego w jednym.
- To będzie wielofunkcyjne centrum rozrywki i powiem szczerze za wasz kawałek gruntu jestem sporo dać. To znaczy jeszcze niedawno nie był wasz ale teraz już tak przez zasiedzenie - poprawił okulary przeciwsłoneczne - a jestem w stanie dać tyle - tym razem Lila dostała pojedynczy arkusz A4. Na całej stronie widniały drobniutką czcionką zera i tylko na samym początku widniała samotna jedynka.
- Oh to nic niezwykłego. Znalazłem wymiar gdzie czas płynie 100 razy szybciej w stosunku do naszego. Wystarczy tylko wpłacić tam pieniądze i czekać tu na odsetki. Za to założenie konta - po plecach Karela przeszedł dreszcz a ona sam przebiegł wzrokiem od podłogi po sufit.
- Papiery wypełniałem tam rok. A wszyscy myśleli że poszedłem zrobić sobie śniadanie! - w głosie pułkownika dało się słyszeć wspomnienia przeżytego koszmaru.
- Ehem - zebrał się w sobie - tak więc i jak? Ze swojej strony jestem gotowy poczekać na przeprowadzkę a także zaoferować transport przy przenoszeniu mebli oraz ich renowację.

Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

PostWysłany: 17-11-2009, 11:17   

- Tak właściwie wszyscy swoje rzeczy przenieśli, tylko niektórzy się rozgościli w nowej siedzibie - powiedziała Avalia wchodząc do pokoju i na powitanie uściskała Lileczkę
- Ehhh....mamy gościa a tu nic na stole - dziewczyna oczywiście od razu prostym zaklęciem przywołała talerz z rogalikami (o nadzieniu czekoladowym), dwa dzbanki (w jednym kakao a w drugim herbata) no i oczywiście całą zastawę.
- I owszem twoja propozycja jest kusząca Karelu ale wymaga to przemyślenia no i oczywiście zgody samej Lileczki - powiedziawszy to dziewczyna dostawiła sobie krzesło, nalała kakao a następnie zaczęła zajadać się rogalikiem.

- rzekł Juniorek wchodząc do piwniczki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
15902041
RepliForce Płeć:Mężczyzna
Vongola Boss

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 26-11-2009, 18:48   

Młody mężczyzna <bez kaptura na głowie, a co> Podchodzi do starego domu, po drodze czytając wszystkie tabliczki. Przystaną na chwilę i opuścił głowę. Jego włosy przysłoniły całą twarz. W końcu powiedział z uśmiechem na ustach : "To tu."
Jego towarzysz, Fenix Tatsu, spojrzał na niego z niedowierzaniem i oznajmił:
-Ciebie do reszty pogięło?
-No co? I tak dobrze, że mamy z kim współpracować. W sumie w paru organizacjach nie biorą przyzywaczo-senino-sam_nie_wiem_czego_jeszcze, więc dobre chociaż tyle/
Chłopak pokazał jak się cieszy po czym wszedł do środka i krzyknął:
Jest tu ktoś przypadkiem

Numer Gadu-Gadu
4841576
DeadJoker Płeć:Kobieta
Soul Loser

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 28-11-2009, 21:22   

-Ja jesteem!-Ktoś ryknął. RepliForce zobaczył uśmiechniętą grubaskę w gorsecie, szortach i kapeluszu.-Witaj!-Dziewczyna przyjrzała się źrenicom przybysza, po czym potrząsnęła jego dłonią, co spowodowało u niego drgawki jak po ataku paralizatorem. Jestem DeadJ.

Autor tego posta przeżywał przygody
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Vongola Boss

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 29-11-2009, 01:01   

Mam na imię Sora. - powiedział
Chłopak poprawił sobie fryzurę która rozczochrała mu się po nietypowym przywitaniu DeadJ. Zdjął jej kapelusz i sam go założył.
-Macie to gdzieś perkusje?

Siedzący mu na ramieniu Fenix spojrzał na wielkość głównego korytarza i powiedział pewien tekst siary z pierwszej części kilera. Sora zganił go i powiedział, że chyba wyrzuci telewizor przez okno, na co ptak powiedział, że on mieszka w namiocie, gdzie nie ma okien.

Numer Gadu-Gadu
4841576
Soul Loser

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 29-11-2009, 11:26   

-Nie mamy perkusji, mamy wielkie, piszczałkowe organy z pięcioma klawiaturami i piętnastu niewolników, którzy w rytm muzyki klepią się po udach, wydając dźwięki-DeadJ. spojrzała na Sorę, który ugiął się pod ciężarem licznych ozdób na jej kapeluszu.-Ptaszek!-teraz zauważyła dorodnego Fenixa.-Szampon na pewno się ucieszy. Chcesz herbatki? Osobiście polecam owocową z dodatkiem krwi jednorożca.

Powrót do góry
Vongola Boss

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 29-11-2009, 16:25   

Spojrzał na nią w ten sposób ">.>"
Tatsu, nie boisz się, że zrobią z ciebie rosół- powiedział, po czym ciągnął dalej -A co do herbaty... Przynieś mi placka

Numer Gadu-Gadu
4841576
Soul Loser

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 29-11-2009, 19:23   

-Placka, mówisz? Raaz placek dla pana-wrzasnęła na stronie DeadJoker w eter.-A propos, trzeba by zrobić nowy pokój dla nowego członka. Lubisz różowe puchate dywany? A zresztą nie było pytania.

Czasoprzestrzeń się nagięła i okazało się, że bunkiej Lisiej Federacji ma nowy pokój. Co prawda DeadJ. musiała użyć perswazji, grożąc czasoprzestrzeni kałasznikowem, gdyż z braku magicznych mocy nie mogła jej kształtować siłą woli, ale efekt był zadowalający. Czasoprzestrzeń poszła do kąta się boczyć, a DeadJoker przyniosła rozgaszczającemu się Sorze pachnący placek na talerzyku z wizerunkiem Hello Kitty.
-Sos czekoladowy?

Powrót do góry
Lila Płeć:Kobieta
BAKA Ranger

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 29-11-2009, 21:46   

- Jak na moje, to zamiast placka możesz dostać tu w dziób, gitarą prosto miedzy te swoje słodkie oczka aż się owiniesz w koło. - Obiło się echem po korytarzu. Gdzieś na jego końcu w cieniu widzieć można było zarys drobnej postaci powoli zbliżającej się do pary. - Ładnie to tak sobie się paringować za plecami przewodniczącej? Dodatkowo, z tego co mi wiadomo moi drodzy, to lisia federacja od dłuższego czasu już nie znajduję się na terenie Starej Fabryki Czołgów, Lila dokonała zakupu Bazy-Matki w postaci wielkiego sterowca która nadal lata gdzieś w okolicy.

Postać przekroczyła pasmo padającego światła, tak, że dało się widzieć całą dziewczynę. Wyglądała na trochę zmęczoną podróżą i lekko przechylała się w stronę przewieszonej przez ramie torby. Lewą ręką odchylała szeroki szal, tak, że było widać jej usta. Dwójka nieznajomych wpatrywała się w postać.

- Co? - Stwierdziła po chwili ciszy zdziwiona. - Mam coś na twarzy?

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Vongola Boss

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 29-11-2009, 22:54   

Wyjął worek zza siebie, podrzucił go w górę, po czym Tatsu go złapał.
-Leć kup mi tu perkusje, bo z DJ-chan zrobi z ciebie rosół. I kup jakąś "tapete" bo szefowa ma coś na twarzy.
-hai, Sora
Po czym czerwony ptak odleciał w siną dal.
Daisuke wszedł do pokoju i powiedział
-Hmm a dlaczego tutaj nie ma okien? Czas to zmienić.
Chłopak podłożył bombę pod ścianą. Wybiegł z pokoju krzycząc
-AHTUNG!!!!!

Numer Gadu-Gadu
4841576
Soul Loser

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 30-11-2009, 16:33   

DeadJ., przyzwyczajona do widoku bomb, dynamitu i innych materiałów wybuchowych (magicznych i niemagicznych) spokojnie kontynuowała rozmowę z Mamusi...znaczy Szefem. W miarę spokojnie, bo na tekst o paringach oblała się rumieńcem.
-Tak jest szefie! Ja i obywatel Sora meldujemy chęć i gotowość do przeniesienia do Bazy-Matki, tylko, z łaski swojej, przenieś mnie tam, bo jako Osoba Teoretycznie Niemagiczna nie umiem się teleportować. Dobrzee? A placek, skoro tak cię wkurza, to mogę zjeść. Nie żebym chciała zabierać Sorze (w końcu sama mu go dałam), ale on chyba woli bawić się bombą.

Powrót do góry
Strona 10 z 12 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi