| Jenoty na Twitterze. |
| Wersja do druku |
Vodh 
Relaxed Serpent.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-04-2010, 02:26 Jenoty na Twitterze.
|
|
|
Ot co, dokładnie to co w temacie. Używacie? Jeżeli tak, to pod jakimi nickami? Jestem ciekaw, czy to chociażby marginalnie popularne medium wśród jenotów, mnie wydaje się całkiem ciekawe na pierwszy rzut oka. Podoba mi się ten minimalizm.
Ktoś zajął mojego nicka, więc można znaleźć mnie pod takim, którego nie używałem już od dość dawna. O takim. |
_________________ "If you would wish another to keep your secret, first keep it yourself."

Ostatnio zmieniony przez Vodh dnia 24-06-2011, 18:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
korsarz 
new in herd

|
Wysłany: 08-04-2010, 03:27
|
|
|
| https://twitter.com/korsarz_24 . Dopiero co założone konto, zobaczymy, co z tego wyniknie... |
_________________ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... brony |
|
|
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-04-2010, 08:39
|
|
|
| http://twitter.com/Hasemo - to moje konto, założone jakieś pół roku temu,ale używane głównie do śledzenia nowości ze świata gier itp. |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
Dembol 

|
Wysłany: 08-04-2010, 20:06
|
|
|
| http://www.twitter.com/Dembol_ - follow plz, kthxbye. |
_________________ And I will ride 'til the ride is through
That's what the passenger's expected to do
Looking to pick up a Japanese...
Venereal disease |
|
|
|
 |
~~mukuru 
Drama Queen

|
Wysłany: 08-04-2010, 20:37
|
|
|
| http://twitter.com/iliaen profil na którym dokonuje się bezwstydna autopromocja. Ale i tak zapraszam! ;) |
_________________ Cóż powie- on? Co powie głos sumienia ---
ta zmora zmór, co za mną kroczy w ślad? |
|
|
|
 |
Noire 
Pomniejszy Inżynier

|
Wysłany: 08-04-2010, 20:55
|
|
|
@NoireIghaan
Konto mam już od jakiegos czasu, ale rozkręcać zaczęłam się dopiero niedawno.
Aktualnie większość wpisów jest poświęcona absurdom, jakie wyczytuje w sadze Zmierzchu (nie potrwa to w sumie długo, bo zaraz otworze pdfa z czwartym tomem :D) |
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-04-2010, 21:51
|
|
|
Merdu. Wpisy staram się w miarę regularnie. Aktualna przerwa wynika z faktu iż po reinstalacji systemu nie udało mi się jeszcze właściwej kombinacji logina z hasłem spasować.
Ćwir ćwir |
|
|
|
|
 |
korsarz 
new in herd

|
Wysłany: 26-04-2010, 17:17
|
|
|
| ...Jak się odzyskuje hasło? Podaję maila, na którego mają podać dalsze instrukcje i... nic nie przychodzi. |
_________________ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... brony |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 26-04-2010, 18:46
|
|
|
a) Poszukaj w spamie - czasem mail od serwisu może tam wylądować
jeśli nie ma, to
b) sprawdź, czy w profilu na pewno masz aktualny adres email (tzn, że przy odzyskiwaniu podajesz ten sam email który masz ustawiony w profilu) |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
korsarz 
new in herd

|
Wysłany: 26-04-2010, 18:53
|
|
|
| Bezimienny napisał/a: | a) Poszukaj w spamie - czasem mail od serwisu może tam wylądować
|
I wylądował :) po kilkunastu próbach... |
|
|
|
 |
Vodh 
Relaxed Serpent.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-06-2011, 18:39
|
|
|
Właśnie się zorientowałem, że w OPie jest dość nieaktualny link, teraz należy szukać mnie
o tutaj.
I jednocześnie polecam Twittera tym którzy z niego nie korzystają, jak się dobierze konta do followowania z głową to staje się świetnym źródłem aktualnych newsów na tematy które nas interesują. |
_________________ "If you would wish another to keep your secret, first keep it yourself."
 |
|
|
|
 |
Tren 
Most awesome

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-06-2011, 18:47
|
|
|
| W sumie też mam konto, założone tylko po to, by móc się zalogować na Echo Bazaar... ale jakby ktoś był zainteresowany to można mnie szukać tutaj: http://twitter.com/#!/TrueTren. I tak większość wpisów to snipety z EB, które wysyłam dla dodatkowych akcji.... Choć czasem z nudów wpisuję coś od siebie. |
_________________ “Happiness is fundamentally a part of the human soul. There isn’t any ‘yes’ and ‘no’ distinction. It is just whether you are ‘aware’ or ‘not aware’ of it. [...] To experience happiness, that is the first thing to do.”
 |
|
|
|
 |
Crofesima 
Queen of Spades

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-06-2011, 18:52
|
|
|
@Nifesima
Tweetuję o yyy... wszystkim?, głównie po engrishu.
| Vodh napisał/a: | | I jednocześnie polecam Twittera tym którzy z niego nie korzystają, jak się dobierze konta do followowania z głową to staje się świetnym źródłem aktualnych newsów na tematy które nas interesują. |
Oj to tru, to tru. Twitter to świetna sprawa, zwłaszcza jeżeli chodzi o newsy. |
_________________ Clint's booty | Hawkeye hitches a ride
 |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 24-06-2011, 19:17
|
|
|
| No to ja @moeHisa jestem. Piszę o wszystkim, jak każdy. Acz robię to po polsku (prawie zawsze) lub po angielsku (jak mnie natchnie na szpanowanie swoją fajnością). Przy okazji czasem zapomnę odznaczyć opcji przesyłania na Twittera, w wyniku czego zdarzają się też reblogi z Tumblra/dA/pixiva. Ot, klasyczny bałaganik. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-06-2011, 22:20
|
|
|
Ja konto jakoweś mam, ale używane wyłącznie do śledzenia pewnych serwisów.
Czytaj - "dziewicze", bez pierwszego ćwirnięcia nawet.
Czasem czuję się winny, bo z jakiegoś dziwnego, całkiem niezrozumiałego powodu mam elitarne grono followerów... samych japończyków. ┐( ̄ー ̄)┌ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
|
|