FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  IRC (qchat mibbit)  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  Final Fantasy XI - Premiera w Europie

Czy kupisz FF XI kiedy wyjdzie w Europie?
Tak
22%
 22%  [ 2 ]
Nie
66%
 66%  [ 6 ]
Jeszcze nie wiem
11%
 11%  [ 1 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Wersja do druku
Keii Płeć:Mężczyzna
Tsunderemo©

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 03-03-2005, 12:31   

Bumping this sexy topic <:

Ogólnie rzecz biorąc, dolar spadł tak, że miesiąc w FFXI = 40zł, a Ultima wprowadziła zniżkę na sama grę [kosztuje teraz bodajże 199zł]
Więc nie jest źle.
Sama gra to po prostu cudo *_*

Pozwolę sobie walnąć taką pseudo-mini reckę owej produkcji.
Grafika: Oczywiście 3D. Wielkie przestrzenie, dokładnie zrobione postacie, ładna animacja. Screeny [w miarę wysokiej jakości] można obejrzeć Tutaj
Wielkie przestrzenie, od dżungli, przez jaskinie, doliny, góry itp. Osobiście nie podobają mi się tylko niektóre twarze. Są jakby trochę za płaskie. No ale cóż - kwestia gustu.
Muzyka: Master Nobuo jak zwykle pokazał klasę. Nic dodać, nic ująć.
Sterowanie: Bez pada może być ciężko, aczkolwiek są ludzie, którzy preferują styl grania klawiatura-only.
Grywalność: Cóż. Levelowanie samemu po jakimś czasie staje się nużące [jak zawsze]. Ale to głównie dlatego, że gra jest nastawiona i wymusza teamplay. Za to kiedy znajdziemy się w jakimś dobrym teamie, to zabawa jest taka, że hej :D
Community: Polski Linkshell [gildia z wspólnym chatem] gromadzi większość [jeśli nie wszystkich] polaków na serwerze Ramuh. N00bish questions dozwolone, ogólnie można liczyć na pomoc innych. Najlepsza polska społeczność w MMORPGu, jaką widziałem.
Ogólnie - polecam.

Ps. Grając przyszło mi do głowy jedno skojarzenie - The World z .hacka się kłania ;]
Edit: Dodałem screeny :P

Numer Gadu-Gadu
2734602
Keii Płeć:Mężczyzna
Tsunderemo©

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 13-03-2010, 01:54   

Wskrzeszam trupa (i jednocześnie swój post sprzed kilku lat, którego się wstydzę...), gdyż na Steamie można do poniedziałku kupić FF XI ze wszystkimi dodatkami i addonami oraz darmowym miesiącem za jedyne 9,99€.
Ja wziąłem, to już moje trzecie konto tej gry. No ale bardziej opłacało się, niż wskrzeszenie poprzedniego i wykupienie ostatniego dodatku.

Numer Gadu-Gadu
2734602
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu