W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 12-11-2011, 17:04
|
|
|
Cytat: | Dodatkowo miło zaskoczył mnie fakt, że nawet na średnio-wysokich detalach wszystko działa płynnie, mimo iż gram na laptopie.
|
Jakiego pan ma laptopa? |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-11-2011, 17:16
|
|
|
NiBl napisał/a: | No i KUR_A czemu ci idioci nie zrobili, żadnego paska szybkiego dostępu -> wystarczyło by mi ustawić od 1 do 5 |
Prawda. Aczkolwiek opcja szybkiego dostępu do przedmiotów oznaczonych jako ulubione jest niezła. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 12-11-2011, 17:55
|
|
|
Tabris napisał/a: | Cytat: | Dodatkowo miło zaskoczył mnie fakt, że nawet na średnio-wysokich detalach wszystko działa płynnie, mimo iż gram na laptopie.
|
Nowego >3 |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-11-2011, 18:15
|
|
|
Tabris napisał/a: | Cytat: | Dodatkowo miło zaskoczył mnie fakt, że nawet na średnio-wysokich detalach wszystko działa płynnie, mimo iż gram na laptopie.
|
HP dv6-6030ew. Trochę się grzeje, ale to normalka przy grach, z tego co czytałem. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Spike
Ar-Raszid
|
Wysłany: 12-11-2011, 18:30
|
|
|
BF 3 nie spodobał mi się właśnie z faktu że nie gra się samemu tylko z całym oddziałem, jednak graficznie jest dobry.
Keii uważaj z tym grzaniem z doświadczenia wiem że częste grzanie się laptopa prowadzi do rozlutowania się układów szczególnie jeśli chodzi o układy graficzne. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 12-11-2011, 18:32
|
|
|
Mam drugiego laptopa, który przez temperatury zaczął się wyłączać (po 3 latach użytkowania) i sobie z nim poradziłem, więc specjalnie się nie przejmuję, szczególnie, że nie gram zbyt często, a w ostateczności kupię po prostu podkładkę chłodzącą. |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 14-11-2011, 17:21
|
|
|
"Śmigam" właśnie w Skyrim na PS3, niby wszystko w niej ładnie z małym wyjątkiem. Gra się strasznie tnie... Przez co jej urok gdzieś mi ucieka. |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 14-11-2011, 20:03
|
|
|
Tabris napisał/a: | "Śmigam" właśnie w Skyrim na PS3, niby wszystko w niej ładnie z małym wyjątkiem. Gra się strasznie tnie... Przez co jej urok gdzieś mi ucieka. |
Znam ten ból. Gram na średnio-niskich ustawieniach i dość często się przycina, zwłaszcza jak dłużej pochodzi. Nie ma nic bardziej niszczącego rozgrywki niż chwilowa zawiecha tuż przed zadaniem ciosu.
Wyszedł niby jakiś better performance, tak samo jak w przypadku Falloutów i Obliviona, ale na moje oko zbyt szybko się pojawił. Poczekam na jakiś jego update i wtedy się zainteresuję. |
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 14-11-2011, 20:08
|
|
|
Loko napisał/a: | Znam ten ból. Gram na średnio-niskich ustawieniach i dość często się przycina, |
Ale pan gra chyba w wersje na pc? Jeśli tak to na tych zacinaniach i tak lepiej wychodzisz ode mnie;p |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 14-11-2011, 20:11
|
|
|
Tabris napisał/a: | Ale pan gra chyba w wersje na pc? |
Owszem. Ale ból z zacinania się wszędzie jest ten sam.
I tam czy wychodzę lepiej... wolałbym raczej żeby płynnie chodziło. Miło, że karta graficzna pomaga mi w taktycznej części rozgrywki, ale od spowolnienia czasu mam perki. |
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 14-11-2011, 20:14
|
|
|
Loko napisał/a: | I tam czy wychodzę lepiej... |
Tak bo na pc takie błędy zawsze jest łatwiej zredukować niż na konsoli. Ja np. mam teraz obawy, ze to zacinanie się gry na ps3 nic nie będzie w stanie naprawić. |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 15-11-2011, 01:06
|
|
|
Loko napisał/a: | Owszem. Ale ból z zacinania się wszędzie jest ten sam.
I tam czy wychodzę lepiej... wolałbym raczej żeby płynnie chodziło. Miło, że karta graficzna pomaga mi w taktycznej części rozgrywki, ale od spowolnienia czasu mam perki. |
Ludzie kupują konsolę między innymi po to, żeby nie mieć żadnych problemów z grami, które powinny być na nich w pełni zoptymalizowane. Ty po upgradzie komputera będziesz miał płynną grę, Tabris z tymi ścinami nie jest w stanie nic zrobić... |
|
|
|
|
|
Clair deLune
|
Wysłany: 16-11-2011, 14:55
|
|
|
Digimon World Dawn. Nie miałam co robić w nocy, więc wróciłam do fazy z wakacji. Angielskiej wersji Lost Evolution pewnie się nie doczekam... |
|
|
|
|
|
Spike
Ar-Raszid
|
Wysłany: 20-11-2011, 15:11
|
|
|
Grief syndrome. Bardzo fajna gra platformowa 2D. Gra chyba na podstawie jakiegoś anime. Podczas rozgrywki sterujemy jedną z chyba pięciu dziewczyn, każda z nich ma swój unikalny sposób zabijania. W grze zabijamy śmieszne stworki, przechodzimy kolejne levele zabijamy bosów. Gra nie jest skomplikowana, nie jest ambitna. Jest taka jak powinna być prosta zapewniająca trochę rozrywki. Podaję klawiszologię :
Q - Pauza
A - atak specjalny
Z - lekki atak
X - Silny atak
C - Skok.
Grę można pobrać z serwisu: [a takieeego, kolorowego linka]
Ucięto link siekierką. Takich informacji tu nie podajemy.
Moderatorus Rex |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 20-11-2011, 20:02
|
|
|
Spike napisał/a: | Grief syndrome. Bardzo fajna gra platformowa 2D. Gra chyba na podstawie jakiegoś anime. Podczas rozgrywki sterujemy jedną z chyba pięciu dziewczyn, każda z nich ma swój unikalny sposób zabijania. W grze zabijamy śmieszne stworki, przechodzimy kolejne levele zabijamy bosów. Gra nie jest skomplikowana, nie jest ambitna. Jest taka jak powinna być prosta zapewniająca trochę rozrywki. Podaję klawiszologię :
Q - Pauza
A - atak specjalny
Z - lekki atak
X - Silny atak
C - Skok.
Grę można pobrać z serwisu: [a takieeego, kolorowego linka]
Ucięto link siekierką. Takich informacji tu nie podajemy.
Moderatorus Rex |
Faktycznie, jakieś anime. Ta seria wywołuje skrajne emocje, beware of trolls.
W temacie, Princess Punt, przeuroczy klon Angry Birds. Z zakutymi w pancerz rycerzami wysyłanymi ma orbitę przez tytułową księżniczkę. Zabawniejsze niż się wydaje. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring".
Ostatnio zmieniony przez Smk dnia 20-11-2011, 21:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|