| Errory na Forum: |
| Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-06-2005, 19:43 Errory na Forum:
|
|
|
W momencie wysyłania nowego tematu pojawił się taki error: "fotter" i postu nie wysłało...
Prócz tego tajemniczego wyrazu nie było nic. Problem się nie powtarza. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Crack 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-06-2005, 20:39
|
|
|
| Wiem o tym, chwilowo po prostu odświerzaj stronę i błąd zniknie. Jak znajdę chwilę czasu postaram się tego poszukać. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
 |
Rukia 
słodka i wredna xD

|
Wysłany: 09-06-2005, 08:24
|
|
|
Mam problem też nie moge dać swojego avka do galerii bo wyskakuje coś okropnego
<ERROR> łeeeeeeeeeeeee.......(Error to przmi jak grożba) |
|
 |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-06-2005, 15:05
|
|
|
zamiast fottera dostalam takie cos:
Error in submit checking forum access
DEBUG MODE
SELECT forum_id, auth_read, auth_view FROM phpbb_forums WHERE forum_id = 29 AND (auth_read > 1 OR auth_view > 1)
Line : 61
File : read_history.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum |
|
|
|
|
 |
Ryuzoku 
of the Shichinintai

|
Wysłany: 09-06-2005, 15:07
|
|
|
OK...Crack-co do tego co zwróciłes mi uwage na to że maila mam złego w profilu wpisanego, zmieniłem i mi wylogowało i zarazem zablokowało konto... DODAJ tam wzmianke o tym ze trzebana maila wejść i coś tam kliknąć, bo to bardziej wyglądało jakby sie jakiś błąd zrobił i mi konto zwaliło albo jakbym dostał bana niż jakbym musiał wejść na maila i kliknąć jeden głupi link... oproponuje
-albo wywalić to reaktywowanei konta
-albo dodać tam po zmianie jakąś wzmiankę o tym że trzeba kliknąc na jakiś link w wiadomości e-mail która została właśnie wysłana... |
|
|
|
|
 |
Aliens 
|
Wysłany: 09-06-2005, 16:52
|
|
|
| A może by przypiąć moje posty tutaj, z "aktualizacji forum" ? Bo mam ten sam problem. Głupi Error :/ |
|
|
|
|
 |
Crack 

|
Wysłany: 09-06-2005, 17:23
|
|
|
@Rukia
Możesz zacytować co dokładnie się pojawia?
@Ryu
Zrobię wzmiankę
Napis "footer" zniknie najwcześniej za tydzień, Przemo porobił sprawdzanie jakiś sum kontrolnych na forum a ja niezbyt mam czas znowu to rozgryzać :/
Edit:
Ok, galeria chyba naprawona |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 10-06-2005, 11:51
|
|
|
przy próbie wejścia do:
http://forum.tanuki.pl/tematy10/1386.htm?view=newest
(http://forum.tanuki.pl/tematy10/1386.htm?start=30#57829)
wystąpiło:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/wanime/public_html/forum/viewtopic.php on line 135209985 |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Crack 

|
Wysłany: 10-06-2005, 12:25
|
|
|
| Napis "footer" nie powinien się już pojawiać. Musiałem wywalić cały system zabezpieczeń Przema bo sprawdzana część kodu została u nas przeniesiona do innego pliku. |
|
|
|
 |
Rukia 
słodka i wredna xD

|
Wysłany: 10-06-2005, 13:52
|
|
|
| Crack nie ma już takiej potrzeby...mogę już włożyć avatar to okropieństwo już nie wyskakuje :) |
|
 |
Aliens 
|
Wysłany: 10-06-2005, 13:54
|
|
|
| Albo stał się cud, albo Crack załatwił sprawę. Error przepadł. |
|
|
|
|
 |
Chime
Gość
|
Wysłany: 10-06-2005, 15:33
|
|
|
Jak wchodzę na TA to pojawia mi sie :
| Cytat: | Warning: fopen(./cache/rewrite.post_topic.php): failed to open stream: Permission denied in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 154
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 155
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 156
\\i to jest powtórzone naprawdę SPORO razy\\
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 157
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 158
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php:154) in /home/wanime/public_html/forum/includes/sessions.php on line 376
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php:154) in /home/wanime/public_html/forum/includes/sessions.php on line 377 |
I pod tym jest normalnie strona forum.
Duo: nie mogę się zalogować, bo gdy już to zrobię to caluśka strona jest właśnie w tych komunikatach. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2005, 17:19
|
|
|
| A ja dzisiaj od 15.30 bez przerwy miałam error 500, zarówno na forum, jak i na Tanuku właściwym. Odświeżanie nie przyniosło rezultatu... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD |
|
|
|
 |
Irian 
Steampunk pony

Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-06-2005, 18:06
|
|
|
| To samo było u mnie, ale z bliżej niesprecyzowanego powodu przeszło. |
|
|
|
|
 |
IKa 
Zielona Wiedźma

Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-06-2005, 21:48
|
|
|
Forum Tanuki (dawniej Wszechbiblia) » :: Tanuki.pl ::.. » Forum - sprawy techniczne » Errory na Forum: ->
*tu jestem
*przy kliknięciu na "odnośnik Tanuki.pl" ten odnoszący sie do podforum, wyświetla cos takiego:
Not Found
The requested URL /categry8.htm was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at forum.tanuki.pl Port 80
przeglądarka Firefox 1.0.2
EDIT:
Tak samo jest przy "category7 ("Inne") i wychodzeniu z innych podpod forów na pod fora ... |
_________________ Wirtualne zwierzątka do karmienia - kliknij w jajo i dokarm nasze pikselki...
* * *
Hammond: "Doctor, are we entirely sure that the members of SG-1 are... What's the word?"
Fraiser: "Sane?"
Hammond: "That's the one." |
|
|
|
 |
|
|