Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Program Partnerskiego: Zasady Bezpieczeństwa |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-06-2009, 21:58 Program Partnerskiego: Zasady Bezpieczeństwa
|
|
|
Informatycy otrzymali odemnie link umożliwiający logowanie się na naszym koncie na Rebelu. Ewentualni, godni zaufania członkowie najwyższej, tanukowej wierchuszki mogą zwracać się do mnie o dostęp. Jeśli będą to osoby mogące mieć faktyczny interes w dostępie mogą zgłaszać się do mnie z prośbą o udzielenie dostępu.
Z uwagi na fakt, że nie pomyśleliśmy link prawdopodobnie dostały też wszystkie osoby, które mają dostęp do skrzynki redakcyjnej. Dlatego też pragnę podzielić się z nimi kilkoma podstawowymi zasadami bezpieczeństwa:
Otóż: LINK TEN JEST CAŁKOWICIE POUFNY! NIE WOLNO GO PODAWAĆ NIKOMU! Dotyczy to zarówno osób z zewnątrz, jak i członków redakcji. Nieautoryzowany dostęp, rozpowszechnianie linku oraz ewentualne głupie, żartobliwe, lub "sprytne" działania na wysokości konta mogą doprowadzić nas do rozlicznych problemów, z prawnymi włącznie. Co więcej: ROZPOWSZECHNIANIE LINKA SAMO W SOBIE JEST PRZESTĘPSTWEM ZAGROŻONYM KARĄ POZBAWIENIA WOLNOŚCI. Prosiłbym więc o:
1) Raportowanie Mi, Avellanie, Teukrosowi lub innym osobom wszelkich próśb o udzielenie tej informacji. Podejmiemy decyzję o udzieleniu dostępu lub nie.
2) Prosiłbym wszystkie osoby, którym link nie jest potrzebny do pracy o usunięcie zawierającej go wiadomości.
3) Prosiłbym o nie klikanie weń. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|