| DISCO POLO |
| Wersja do druku |
ISKIERKA 
|
Wysłany: 21-09-2011, 21:01 DISCO POLO
|
|
|
Kto z nas nie pamięta czasów kiedy z niecierpliwością czekało się przed telewizorem na kolejny odcinek Disco Polo. Wtedy ta muzyka była na topie, coraz to inne zespoły podbijał kolejne notowania. Kto nie pamięta takich hitów jak '' moja wolność ,szalona czy jagódka'' Teraz kiedy pytam znajomych o tego typu muzykę to niby nikt nie słucha ale wszyscy znają nawet najnowsze hity. Jak to jest w waszym przypadku . Czy uważacie że to kompletna wiocha ,czy może świetna muzyka ? czy macie swoje ulubione zespoły i piosenki do których chętnie wracacie ? A może omijacie tego typu muzykę szerokim łukiem ?
Zapraszam do dyskusji . |
|
|
|
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-09-2011, 21:07
|
|
|
| Dobrze się przy tym bawiło w podstawówce, ale nic więcej. Disco Relax i innych tego typu programów nigdy nie oglądałem, a informacją, że w dalszym ciągu pojawiają się "hity" z tego gatunku bardzo mnie zaskoczyłaś. |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
czwartkowy bóg

Dołączył: 11 Maj 2003 Skąd: Pruszków, gdzie kończą się Reguły Status: offline
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-09-2011, 21:09
|
|
|
| Lubiłem piosenki Bohdana Smolenia. Pozostałe "jakoś do mnie nie trafiały" - z perspektywy czasu sądzę, że pewnie były zbyt miałkie nawet dla takiego dzieciaka. |
_________________ Then give me one of those large enough to ride.
 |
|
|
|
 |
Crushmaker 

|
Wysłany: 21-09-2011, 21:21
|
|
|
"niby nikt nie słucha ale wszyscy znają" ze słowem wszyscy.. mnie obrażasz jak i Ciach społeczeństwa :] upraszam o nie stosowanie takich słów :)
Zaiste, uprasza się o niestosowanie obraźliwych zwrotów. A najlepiej zaczęcia od siebie jeśli chodzi o bycie przykładem.
Tren |
|
 |
Crushmaker 

|
Wysłany: 21-09-2011, 21:36
|
|
|
| ogień :DDD nawet rozumiem swój błąd :) |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Nie możesz ściągać załączników
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|