Najśmieśniejsze screeny z anime |
Wersja do druku |
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 21-05-2007, 21:21
|
|
|
Cytat: | Czy kogoś ten pan wam nie przypomina? |
Coś z Loveless? Może Ritsuka? Tylko taki jakiś bardziej wrzaskliwy.
Detektiv Conan? Wiem że podobny! |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-05-2007, 21:23
|
|
|
Pierwszy to przecież Inuyasha, drugi Conan. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Pablock
|
Wysłany: 11-09-2007, 12:34
|
|
|
Z tego repertuaru, ktory ogladalem ostatnio to zdecydowanie najlepsza byla ta akcja: Przekazanie Tenseigi dla Sesshoumaru (ale to tylko dla znajacych Inuyashe ;/ ) z Inuyasha the Movie 3
obrazek
Prawie zrzucila mnie z krzesla ta scena :D
Poprawiłem na zgodne z regulaminem. Na przyszłość proszę nie wklejać dużych obrazków bezpośrednio na forum. edit = Zegarmistrz |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 12:37
|
|
|
Nanoha i spółka
Zrzutka z
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Gyakkyō burai Kaiji: Ultimate Survivor
|
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-11-2007, 13:00
|
|
|
fm...
...
...MÓGŁBYŚ UPRZEDZAĆ!
To można się zadławić, jak tak się zajrzy, nie podejrzewając niczego złego! W dodatku moje odcinki 4 i 5 jeszcze czekają na obejrzenie, a teraz jak na nie patrzę, to się zaczynam bać... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 13:18
|
|
|
To screen, który pokazuje się po wszystkich napisach końcowych i zapowiedzi następnego odcinka, więc raczej nie musisz się bać nieoczekiwanego zwrotu akcji ;P |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 26-02-2008, 11:18
|
|
|
Wtopa z Kannaduki no Miko (w zaznaczonym czerwonym okręgu) :) :) :)
Kwtopa.jpg
|
|
Plik ściągnięto 623 raz(y) 24,63 KB |
|
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
richie
|
Wysłany: 26-02-2008, 17:15
|
|
|
Muszę się przyznać że gapię się w ten obrazek jak sroka w kość i dalej nie wiem o co chodzi. Że nie ma tego listu czy jak? |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 26-02-2008, 18:33
|
|
|
W takim razie proponuje albo obejrzeć początek 4 (jeśli dobrze pamiętam) odcinka albo ściągnąć zdjęcie i powiększyć zaznaczoną część. List jest jak najbardziej, tylko gdzie został położony :) - buahahahaha |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
richie
|
Wysłany: 26-02-2008, 23:54
|
|
|
Obejrzałem i wcale nie jestem przekonany że to wpadka. Chodzi ci o to że koperta jest pod rękami Soumy, tak? Przede wszystkim, nie jest to niewykonalne technicznie zwłaszcza jeśli koperta jest sztywna (a układ rąk Soumy do tego jest akurat prawidłowy).
A po drugie, jest to jak najbardziej zgodne z japońskim savoir-vivrem: wręczanie komuś kopert/prezentów/zaproszeń w obecności trzeciej osoby (dla której nic nie mamy) jest cokolwiek faux pas. Dlatego Souma wykonał minimum grzeczności zasłaniając i niemalże wrzucając kopertę w dłonie Himeko.
W każdym razie dla mnie to wygląda całkowicie naturalnie, głowy nie dam ale popytam jeszcze znajomych. |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 27-02-2008, 01:02
|
|
|
Savoir-vivre jest savoir-vivrem. Dla mnie wyglądało to tak jakby zwyczajnie "nie trafił" w jej wystawione dłonie, które jednoznacznie znajdują się obok jego dłoni w jednej płaszczyźnie i zamiast na jej dłonie wręczył kopertę "w powietrze". Szczególnie że patrzy się dokładnie na swoje ręce. Jak dla mnie to jest wtopa jakich mało :) Tu trzeba się śmiać a nie polemizować :) |
|
|
|
|
richie
|
Wysłany: 27-02-2008, 01:27
|
|
|
No, jeśli już to akurat Souma pierwszy grzecznie wystawił ręce i wykonał właściwą pozę, tylko Himeko w zapatrznona swoimi oczkami w jej księcia z bajki wyciągnęła rączki. Zdziebko nie trafiając, ale.. dlaczego w jej przypadku mnie to jakoś nie dziwi :P Więc wybacz, ale nawet na twój wyraźny rozkaz jestem w stanie wykrzesać z siebie tylko melancholijny uśmiech pod nosem :) |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 27-02-2008, 12:34
|
|
|
Z tym, że (jak Azag już zresztą napisał) Souma wyciąga ręce nie w stronę Himeko, ale raczej równolegle do linii Himeko-Chikane (a więc w przestrzeń obok). Patrzy się również przed siebie. Wygląda to tak, jakby Souma i Chikane na rysunku byli zamienieni miejscami. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-02-2008, 16:42
|
|
|
Shakugan no Shana II
To w zasadzie mały spoiler (nie jakiś straszliwy), więc oglądacie na własne ryzyko:
-
Abstrahując już od faktu, że miecz jest ciężki jak nieszczęście - to można zniwelować siłą egzystencji, czy jak to się tam zwało. Ale... On_jest_obosieczny. Nie ma tępej krawędzi - to nie Buster Sword Clouda. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-02-2008, 16:47
|
|
|
- Co chcesz, przecież sądząc z proporcji zrzutki on ten miecz ma wbity w obojczyk na ładnych parę cali i oparty o żebro i łopatkę;p.
|
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|