Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy ktoś wie kiedy wyjdzie... |
Wersja do druku |
Byakuya15
|
Wysłany: 01-04-2010, 13:50 Czy ktoś wie kiedy wyjdzie...
|
|
|
Przeglądnęłam mnóstwo forów, jendnakże nigdzie nie mogę znaleźc odpowiedzi. Czy ktoś może wie kiedy pojawi się manga Full Metal Panic Sigma Vol. 6 po angielsku.? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-04-2010, 14:00
|
|
|
Nie prościej byłoby poszukać angielskiego wydawcy i do niego skierować to pytanie? |
|
|
|
|
|
Byakuya15
|
Wysłany: 01-04-2010, 14:06
|
|
|
Jakieś przykłady dla ułatwienia.? |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-04-2010, 15:09
|
|
|
"Przykłady"? Czego? Wydawców? ;p Potrzebny jest przecież ten jeden konkretny. W USA dystrybucją zajmuje się Chuang Yi, a ogólnie to Kadokawa. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 02-04-2010, 08:49
|
|
|
Myślę, że to dobry temat do przypięcia, więc skorzystam. Są już może informacje co do Psyrena w animacji? Bo myślę, że góra 40 chapów i zaczną się jakieś trailery... |
_________________ Kłamstwo bywa wszak marzeniem złapanym na gorącym uczynku. |
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-04-2010, 08:57
|
|
|
s3shir0 napisał/a: | Myślę, że to dobry temat do przypięcia, więc skorzystam. Są już może informacje co do Psyrena w animacji? Bo myślę, że góra 40 chapów i zaczną się jakieś trailery... |
Z tego co wiem, to w chwili obecnej nie ma nawet planów wydania anime opartego na mandze Psyren. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|