Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Koniec Katekyo Hitman Reborn. |
Wersja do druku |
NataliaKiSS
|
Wysłany: 18-09-2010, 16:06 Koniec Katekyo Hitman Reborn.
|
|
|
Przeczytałam na jednej stronie że po 203 odcinku (za tydzień) seria ma się skończyć.
"September 18, 2010, the show was confirmed to end on episode 203, To a New Future, which would air September 25, 2010."
A wy co o tym myślicie? Bo dla mnie to koszmar. |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-09-2010, 16:22
|
|
|
Przeniesiono.
Żaden koszmar. Z tego się orientuję po prostu dogonili mangę i postanowili przerwać emisję, zamiast tworzyć zapychacze. Jeżeli jest popyt na ten tytuł to pewnie za jakiś rok, półtora wznowią. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
616
From GARhalla
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-09-2010, 17:09
|
|
|
Tren napisał/a: | Przeniesiono.
Żaden koszmar. Z tego się orientuję po prostu dogonili mangę i postanowili przerwać emisję, zamiast tworzyć zapychacze. Jeżeli jest popyt na ten tytuł to pewnie za jakiś rok, półtora wznowią. |
To o wiele lepsze niż co się dzieje z takim Bleach czy Naruto, jeśli by mnie ktoś pytał o zdanie. |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 21-09-2010, 19:15
|
|
|
A tak trochę z innej beczki- czy w tym anime zdarzały się momenty gdzie wpychano filery? Nie oglądam, ale jestem zainteresowany tym tytułem. Lepiej wiedzieć zawczasu co mnie czeka. |
|
|
Stary_Umęczony
Andrzej
|
Wysłany: 22-09-2010, 03:56
|
|
|
Raczej wszystko było na swoim miejscu, ale najtrudniejszy do przebrnięcia jest początek. Jest po prostu koszmarnie nudny i głupi, dłuży się niemiłosiernie, ale niestety trzeba go obejrzeć żeby ogarnąć to co się będzie działo później.
Mimo to warto, bo później otrzymujemy jednego z lepszych shounenów jakie są aktualnie emitowane (no, aktualnie do soboty). |
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 22-09-2010, 09:07
|
|
|
Stary_Umęczony napisał/a: | Raczej wszystko było na swoim miejscu, ale najtrudniejszy do przebrnięcia jest początek. Jest po prostu koszmarnie nudny i głupi, dłuży się niemiłosiernie, ale niestety trzeba go obejrzeć żeby ogarnąć to co się będzie działo później.
Mimo to warto, bo później otrzymujemy jednego z lepszych shounenów jakie są aktualnie emitowane (no, aktualnie do soboty). |
Przekładając to na długość mangi, początek to gdzieś 65 chapterów z około 290-ciu, które zapewne zostały zekranizowane. A shounen według mnie taki sobie. Anime nie oglądałem, czytam mangę. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-09-2010, 12:26
|
|
|
Vries, ale z tego co wiem z anime wycięto sporo początkowych zapychaczy (na pewno nie ma motywu tego dziwnego mafioza i desolation bullets oraz paru innych). |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Infero93
|
Wysłany: 28-09-2010, 07:26
|
|
|
No, ja po tym jak się dowiedziałem, że anime kończy się po 203 odcinku trochę się zawiodłem, ale domyślam się, że jest to związane z tym, że zaczeło doganiać mangę. Zawsze lepsze to, niż fillery, które w Naruto mnie mocno dobiają. Emisje zapewne po roku czasu wznowią, jeżeli będzie duże zainteresowanie.
Zmuszony zostałem do czytania mangi i pierwszą rzeczą jest to, że aż tak mocno w anime nie fillerowali, może wycieli pare rzeczy, ale nie było jakiś dodatkowych zapełniaczy w tym anime. W mandze teraz dzieje się akcja, że hej! Nie mogę się doczekać następnego chaptera.
Swoją drogą anime przednie, tylko początek długi, nudny i po prostu denerwujący. Później jest już tylko lepiej. Tylko, żadna piosenka z openingu/endingu mi się jakoś nie podobała, a raczej, nie wpadła w ucho. :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|