Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Anime w polskiej TV |
Wersja do druku |
okm18
|
Wysłany: 18-03-2011, 10:07 Anime w polskiej TV
|
|
|
Witam, znacie może jakieś polskie kanały TV oprócz oczywiście HYPER'A na których puszczają jakieś anime? Jak tak to podzielcie się tą wiedzą:P. Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
|
Chudi X
|
Wysłany: 18-03-2011, 10:23
|
|
|
Pokemon Diament i Perła na Disney XD
Bakugan na Cartoon Network |
|
|
okm18
|
Wysłany: 18-03-2011, 12:32
|
|
|
A oprocz tych kanalow i anime dla ''dzieci'':P. Kiedys czytalem, ze leci/lecialo cos na AXN i TVP Kultura. Sorry za pisownie lecz pisze z telefonu w pracy:) |
|
|
|
|
|
karp
|
Wysłany: 18-03-2011, 12:41
|
|
|
Na Canal+ Sengoku Basara, a na AXN Sci-Fi w weekendy NANA. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-03-2011, 16:22
|
|
|
Na kulturze owszem bywa, ale nie jest to stały element ich programu. Za to gdy coś puszczają to całe serie np filmów Studia Ghibli. Cały kwiecień nadawali właśnie te filmy. Ale na axn scifi jest zdecydowanie mniej anime niż było. Nana się jeszcze ostała ale Nodame Cantabile i Kapitana Tsabusy już nie puszczają. Ale z reguły w Polsce to w ogóle jest loteria, bo sami nadawcy do końca nie "wierzą w anime" :P |
|
|
|
|
|
Chudi X
|
Wysłany: 19-03-2011, 12:06
|
|
|
kokodin napisał/a: | Na kulturze owszem bywa, ale nie jest to stały element ich programu. Za to gdy coś puszczają to całe serie np filmów Studia Ghibli. Cały kwiecień nadawali właśnie te filmy. |
A nie przypadkiem cały luty?
Zapomniałem o Polonii 1, obecnie chodzi tam Księga Dżungli, ale od lat puszczają to samo w kółko, czyli pewnie za jakiś czas trafi się Yattaman, Daimos czy Yattodettaman... |
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 19-03-2011, 12:15
|
|
|
Jejku ja to już żyje majem :] Widocznie to gadanie nauczycieli u mnie w pracy też mi się udzieliło. Rzeczywiście chodziło mi o luty. Przepraszam za zmyłkę. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|