Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ankieta Manga i Anime w Polsce - Praca magisterska |
Wersja do druku |
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-05-2012, 16:28
|
|
|
Jeżeli chcesz się czepiać, to nie uwzględniono również duchownych :P |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
niebieskimak
Badacz
|
Wysłany: 11-05-2012, 16:29
|
|
|
@Eire Chyba każda praca jest męcząca (oprócz posady miliardera, który leży na plaży i popija drinki z palemką [chociaż łatwo tu o poparzenia słoneczne, więc może się kwalifikować pod prace w trudnych warunkach]). Zaznaczam tylko, że to moja subiektywna opinia i po przemyśleniu wszystkich za i przeciw podciągnąłem pod pracę umysłową. Raczej kierowałem się prestiżem zawodu. Bo tak chirurg i dentysta mogli by stać na równi z rzeźnikiem czy masarzem.
@kokodin Duchowny-umysłowa
Prawdziwy błąd i coś czego naprawdę można się przyczepić wkradł mi się w lata urodzenia i na to już nic nie mogę poradzić jedynie w sposób naciągany średnią z 3 lat wyciągnąć -_-
Pół godziny temu liczba respondentów przekroczyła 1000 osób, a nie minęły nawet 24 godziny od rozpoczęcia ankiety. Dzięki za pomoc :D Już mogę nawet zacząć pisać rozdział o odbiorcach :P Kto wie może przez najbliższy tydzień dobije 2000 :)
Dla zainteresowanych: Wygląda na to że przeciętny odbiorca mangi i anime to dziewczyna w wieku licealnym/przedlicealnym mieszkająca w większym mieście w województwie mazowieckim/śląskim/dolnośląskim. Hmmm...ciekawe. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-05-2012, 17:36
|
|
|
... nie ma rocznika 96 albo tylko mi wyskakuje taki bug Oo |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 11-05-2012, 18:21
|
|
|
nie ma - print screena chciałem dodać ale mi przeszło :)
i jeszcze jedna sprawa - zakładka zawody jest w*** ograniczona, jest tak biedna ,że dzieci w gimnazjum tworząc ankiete znalazłyby więcej grup. |
|
|
niebieskimak
Badacz
|
Wysłany: 11-05-2012, 19:42
|
|
|
Właśnie tam się wkradł błąd. 2 razy sprawdzałem po kopiowaniu listy lat do programu a i tak przeoczyłem. Najgorsze jest to, że jak się okazuje roczniki 95 96 97 są najliczniejszą grupą miłośników M&A... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-05-2012, 20:12
|
|
|
No nic, wypełnione, chociaż przekopywanie się dwa razy przez listę gatunków w postaci wall of text, gdzie faktycznie było wrzucone absolutnie wszystko co się da, bardziej przypominając wyróżniki niż gatunki, do przyjemnych nie należało. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-05-2012, 20:16
|
|
|
Nie wiem na ile dokładne są badania ale akurat taki bug może na nie w mniejszym lub większym stopniu wpłynąć - osobiście zakładam to drugie. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|