Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kuroshitsuji czy Panodra Hearts |
Wersja do druku |
Saika
|
Wysłany: 11-07-2013, 15:33 Kuroshitsuji czy Panodra Hearts
|
|
|
Wiele osób uważają że te anime są cudne a mi sie tam nie podobają( no może Kurosz był milszy i nie miałam depresji ).Tak więc sie pytam.Które anime wam sie spodobało ?
Kuroshitsuji czy Panodra Hearts |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-07-2013, 15:47
|
|
|
Po pierwsze, powinno być "to pytanie", a po znakach przestankowych daje się spację.
Po drugie, nie za bardzo rozumiem sens takiego pytania, jeśli chcesz znać opinie osób na temat tych serii to możesz o nich poczytać w tematach tym seriom poświęconym: TUTAJ o Pandorze, a TUTAJ o Kuroshitsuji. Nie za bardzo widzę czemu należałoby tworzyć osobny temat. Chcesz porównywać te serie? Czemu przyjmujesz, że mogło spodobać się tylko jedno? Jeśli nie napiszesz jasno jaka dokładnie ma być funkcja tego tematu to zamknę go jako spam, gdyż na chwilę obecną nie widzę jaką funkcję miałby spełniać, której nie spełniają już zalinkowane przeze mnie tematy. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-07-2013, 15:59
|
|
|
My to jednak mamy miłą moderację :] |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|