Witam. Poszukuję do obejrzenia w necie bądź ściągnięcia na kompa pierwszego sezonu pokemonów w wersji Japońskiej. Jak powszechnie wiadomo wersja amerykańska została ocenzurowana i interesuje mnie ta oryginalna, pełna wersja anime aczkolwiek nie moge nigdzie znaleźć. Może ktoś ma jakieś "namiary"? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Z tego co ja pamiętam wszystkie 3 ocenzurowanie odcinki z pierwszej serii (porygon, odcinek plażowy i atak wielkiego tentacrulla) były w całości dubbingowane na język angielski i dopiero po fakcie pocięte, wiec istnieje możliwość obejrzenia ich w całości po angielsku (z reszta ja tak nawet zrobiłem) chociaż odcinka plażowego z cyckami Jamesa nie jestem pewny. Ale portgon i atak tentacrula były później emitowane lub wydane na dvd i z tego co pamiętam są na youtubie. Przynajmniej były.
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki