Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
wakacje czyli było mineło |
Wersja do druku |
ISKIERKA
|
Wysłany: 03-09-2011, 12:35 wakacje czyli było mineło
|
|
|
Generalnie rzecz biorąc tegoroczne wakacje dobiegły końca ( no może nie dla studentów) ,watro by więc było podsumować te dwa piękne miesiące. Napiszcie coś o swoich wakacjach,jakie one były ,gdzie wyjechaliście czy poznaliście nowych ludzi ,zawarliście nowe przyjaźnie . Czy te wakacje należały do udanych czy może były całkiem zwyczajne .
Ja wyjechałam ze znajomymi w góry, było całkiem fajnie ,pogoda nawet nie najgorsza, sporo chodzenia ,piękne widoki. Przywiozłam ze sobą wspaniałe wspomnienia kilka pamiątek i mnóstwo zdjęć .Jedyne co mogę dodać to to że ten piękny czas tak szybko się skończył. |
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 03-09-2011, 20:25
|
|
|
Miałem pracować. Wyszło tak, że jedynie przez tydzień wiśnie zbierałem z efektem finansowym znikomym. Nigdzie nie wyjechałem (jadę dopiero pod koniec września do jury, a potem w tatry). Nowych ludzi nie poznałem, a nawet ze starymi znajomymi miałem słaby kontakt. Nie udało się nawet zorganizować "tradycyjnego", kilkudniowego wypadu na moją działkę z kumplami. Pogoda przez większość lata była beznadziejna, a ja mimo, że nic ie robiłem, to i tak nie maiłem czasu na to co zrobić chciałem. Ogólnie kiepsko. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|