FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  E bay help
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 02-10-2011, 14:18   E bay help

Sama nie mam ani paypala ani konta ani w życiu tam nic nie kupowałam. Czy jest jakaś dobra dusza na forum, która kupiłaby dla mnie pewien przedmiot? Pokryję wszystkie koszty, aukcja mi się kończy po 20, nie mam siły i dzisiaj wyjątkowo nie jestem w stanie grzebać sama i załatwiać takich rzeczy.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Dred Płeć:Mężczyzna
Policenaut

PostWysłany: 02-10-2011, 14:58   

Ej no, ale przecież kupowanie na eBay;u jest banalnie łatwe...

1. Zakładasz konto na eBay'u (żadnych opłat, żadnych listów potwierdzeniowych jak na Allegro)
2. Zakładasz konto na PayPalu
3. W opcjach "mój eBay" powiązać musisz obydwa założone konta (wystarczy tylko podać maila)

I wszystko! Teraz potrzeba Ci tylko przelać pieniądze (chociażby na poczcie) zwyczajnym przelewem bankowym na konto PayPalowe i viola! Kupujesz ile wlezie. ;P Pamiętaj tylko, żeby dane nadawcy przelewu muszą się zgadzać z Twoimi danymi personalnymi (które podałaś przy rejestrowaniu konta paypalowego), bo inaczej kasa przepadnie!

Na prawdę to nie takie trudne, jak się wydaje. Kupuję na eBay'u już prawie trzy lata i powiem szczerze, że tam mi się nawet wygodniej kupuje niż na Allegro. ;)

Ale jak coś chcesz przeze mnie kupić, to wal na PM. ;)

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 02-10-2011, 15:06   

Doprecyzuję, aukcja mi się kończy dziś po godzinie 20 :D Super, odezwę się w takim razie :3

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Odpowiedz do tematu