Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
E bay help |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-10-2011, 14:18 E bay help
|
|
|
Sama nie mam ani paypala ani konta ani w życiu tam nic nie kupowałam. Czy jest jakaś dobra dusza na forum, która kupiłaby dla mnie pewien przedmiot? Pokryję wszystkie koszty, aukcja mi się kończy po 20, nie mam siły i dzisiaj wyjątkowo nie jestem w stanie grzebać sama i załatwiać takich rzeczy. |
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 02-10-2011, 14:58
|
|
|
Ej no, ale przecież kupowanie na eBay;u jest banalnie łatwe...
1. Zakładasz konto na eBay'u (żadnych opłat, żadnych listów potwierdzeniowych jak na Allegro)
2. Zakładasz konto na PayPalu
3. W opcjach "mój eBay" powiązać musisz obydwa założone konta (wystarczy tylko podać maila)
I wszystko! Teraz potrzeba Ci tylko przelać pieniądze (chociażby na poczcie) zwyczajnym przelewem bankowym na konto PayPalowe i viola! Kupujesz ile wlezie. ;P Pamiętaj tylko, żeby dane nadawcy przelewu muszą się zgadzać z Twoimi danymi personalnymi (które podałaś przy rejestrowaniu konta paypalowego), bo inaczej kasa przepadnie!
Na prawdę to nie takie trudne, jak się wydaje. Kupuję na eBay'u już prawie trzy lata i powiem szczerze, że tam mi się nawet wygodniej kupuje niż na Allegro. ;)
Ale jak coś chcesz przeze mnie kupić, to wal na PM. ;) |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-10-2011, 15:06
|
|
|
Doprecyzuję, aukcja mi się kończy dziś po godzinie 20 :D Super, odezwę się w takim razie :3 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|