|  Ogłoszenie  | 

| 		 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		  | 

|   E bay help | 

| Wersja do druku | 

Salva   
		Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM 
					 | 

Wysłany: 02-10-2011, 14:18   E bay help
						 | 

| 

| 

| Sama nie mam ani paypala ani konta ani w życiu tam nic nie kupowałam. Czy jest jakaś dobra dusza na forum, która kupiłaby dla mnie pewien przedmiot? Pokryję wszystkie koszty, aukcja mi się kończy po 20, nie mam siły i dzisiaj wyjątkowo nie jestem w stanie grzebać sama i załatwiać takich rzeczy. | 

| 

| 

| 

| 

|  

Dred   
		Policenaut

| 

Wysłany: 02-10-2011, 14:58   
						 | 

| 

| 

Ej no, ale przecież kupowanie na eBay;u jest banalnie łatwe...

1. Zakładasz konto na eBay'u (żadnych opłat, żadnych listów potwierdzeniowych jak na Allegro)

2. Zakładasz konto na PayPalu

3. W opcjach "mój eBay" powiązać musisz obydwa założone konta (wystarczy tylko podać maila)

I wszystko! Teraz potrzeba Ci tylko przelać pieniądze (chociażby na poczcie) zwyczajnym przelewem bankowym na konto PayPalowe i viola! Kupujesz ile wlezie. ;P Pamiętaj tylko, żeby dane nadawcy przelewu muszą się zgadzać z Twoimi danymi personalnymi (które podałaś przy rejestrowaniu konta paypalowego), bo inaczej kasa przepadnie! 

Na prawdę to nie takie trudne, jak się wydaje. Kupuję na eBay'u już prawie trzy lata i powiem szczerze, że tam mi się nawet wygodniej kupuje niż na Allegro. ;)

Ale jak coś chcesz przeze mnie kupić, to wal na PM. ;) | 

_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" | 

| 

| 

| 

|  

Salva   
		Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM 
					 | 

Wysłany: 02-10-2011, 15:06   
						 | 

| 

| 

| Doprecyzuję, aukcja mi się kończy dziś po godzinie 20 :D Super, odezwę się w takim razie :3 | 

| 

| 

| 

| 

|  
	| 

| 

Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
  | 
	Dodaj temat do Ulubionych

| 

| 

|