Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
czy ja sie mu podobam? |
Wersja do druku |
detheddy84
|
Wysłany: 03-08-2017, 09:00 czy ja sie mu podobam?
|
|
|
Jest pewien facet, ktorego znam wlasciwie z widzenia, lecz czesto go spotykam, on wielokrotnie patrzyl w moim kierunku, jednak ja zawsze sie wtedy pesze, nie potrafie patrzec mu w oczy i odwracam wzrok. Jak myslicie, czy mozliwe, ze ja mu sie podobam? co zrobic zeby sie tak nie stresowac jak go widze i nie odwracac wzroku, chcialabym zwrocic jego uwage na moja osobe. prosze o rade
Moderatorska statystyka twierdzi, że 10 na 10 mężczyzn nie lubi osób, które łamią regulami forum zamieszczając reklamy w podpisie. Krótko mówiąc, nie masz szans. Tren |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 03-08-2017, 16:31
|
|
|
Ej ej ale to jest jakieś yayoi patrząc po płci. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-08-2017, 23:11
|
|
|
Choć osobiście wierzę, że świat powinien mieć w sobie więcej queeru to pairing reklamy-kun i podpisu-senpaia jest nie do przyjęcia. Wiem, że mogę zostać wzięta za hejtera, ale spójrzmy na fakty. Reklama-kun jest w tym związku tylko dla pieniędzy i prędzej czy później zrani jej uczucia. Lepiej zakończyć ten związek wcześniej nim reklama-kun zacznie ją zdradzać i zrobi się z tego wielokąt miłosny. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-08-2017, 08:47
|
|
|
A niby jak chcesz pociągnąć fabułę bez dhramy? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Alfie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|