Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-05-2007, 20:54
|
|
|
tilk napisał/a: | Oj, jest czego życzyć, bo przy tym stopniu kazirodztwa to dość mało prawdopodobne... Opamiętajcie się troszku, bo za parę pokoleń będziecie mieli chyba cztery nogi i dwie głowy :P |
E tam, nie bedzie chyba tak źle ^^ chyba....ja mam nadzieje....
A tak właściwie Nabu jakiej jesteś rasy? Bo pomnie to dzieci co najwyzej skrzydełka odziedziczą... |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 06-05-2007, 21:00
|
|
|
Ja rasy jak najbardziej ludzkiej, bez żadnych tam fantasy wkrętów: skrzydełek, rożków i innych niepotrzebnych elementów.
Nabu-chan? Zgroza! Skoro mam mieć wnuczki (siostrzeńców?) to lepiej niech tytułują mnie per Nabu-san, albo może lepiej Nabu-sama.
Heh, co racja to racja, faktycznie mała egipska królewska rodzina nam się z tego robi. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-05-2007, 21:06
|
|
|
drewko bedzie wygladało zabawniej. no nie wiem czy Nabu jest człowiekiem bo troche przypomina z wyrazu twarzy dziadka :) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 06-05-2007, 21:07
|
|
|
Nabu napisał/a: | Ja rasy jak najbardziej ludzkiej, bez żadnych tam fantasy wkrętów: skrzydełek, rożków i innych niepotrzebnych elementów.
Nabu-chan? Zgroza! Skoro mam mieć wnuczki (siostrzeńców?) to lepiej niech tytułują mnie per Nabu-san, albo może lepiej Nabu-sama.
Heh, co racja to racja, faktycznie mała egipska królewska rodzina nam się z tego robi. |
No to nasze pociech są w 1/3 aniołami, 1/3 demonami i w 1/3 ludźmi...to nie taka zła mieszanka, conajmniej nie trzeba się martwić, ze będą miały łóski czy coś....
A ja Nabu-chan mogę się zwracać, i jako jedyna mam do tego prawo, bo jestem *mam nadzieję* twoją ukochaną, żoną.... >.<
No dobra szkoda gadać......bo pewno nei masz za wiele czasu, na czytanie....
Ekhm.....Salva teraz jestem twoją babcią........bez komentarzy prosze.... |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-05-2007, 22:10
|
|
|
Hio-chan napisał/a: | No mamuśka nie dała mi dojść do sława i powiedziec "tak" lub "nie" :P, ale juak się zgadzasz to świetnie xD |
Hiehiehie, mam męża xD <ściska nowo uzyskanego dla siebie męża i ojca dla córki>
Córcia, słyszysz? Tatusia masz. E....tylko czy tatuś wie o tobie...
Hio-chan, nie musimy sie przenosic nigdzie, prawda? Zamek mojego ojca jest olbrzymi i większość naszej rodziny tam właśnie mieszka, populacja sie rozrasta, a miejsca nie brakuje.
tilk, nie martw się, jak komuś wyrosną dwie główki to ja zrobie operację w moim laboratorium :) |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-05-2007, 22:21
|
|
|
Enkidu kochanie moje, mamunia ma męża, wyprowadzamy się i ja Cię naprawdę przywiążę i /niepełnoletni nie czytać/
- Spoiler: pokaż / ukryj
- może nareszcie dorobimy się nowych dzieci !!!
Mamunia to cudownie, zaraz... chwileczkę, a czy ja go już wcześniej nie pytałam o to ...? Mniejsza o to, tylko czy to mnie się wydaje czy mój ojciec jest ode mnie młodszy...? (czy tylko my z Enkidu i mamunią zachowujemy względną róznowagę wiekową, POMIŃMY ilość lat, ale różnica wieku jest właściwa)
Avalia szalejesz... babuniu...
Mamunia czy ja Ci już mówiłam, jaki masz sliczny podpisik ? Cholera, lepszy od mojego...
^^ |
|
|
Nabu
|
Wysłany: 06-05-2007, 22:33
|
|
|
Cytat: | Mniejsza o to, tylko czy to mnie się wydaje czy mój ojciec jest ode mnie młodszy...? |
Jaki ojciec, prędzej ojczym he he
Cytat: | Avalia szalejesz... babuniu... |
Proszę bez takich ta - Avalia wciąż jest młoda, prawda? |
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 06-05-2007, 22:35
|
|
|
Zaraz, zaraz, czy ja dobrze rozumiem, że mój brat ożenił się z naszą ciotką ? Nie żebym miała coś przeciwko, chciałam się tylko upewnić czy nadążam...
Gratulacje braciszku i ciociu <ściska oboje>oby wam się wiodło i obrodziło dużą ilością dzieci<wznosi toast wodą niegazowaną>
A ja nadal szukam męża... |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-05-2007, 22:39
|
|
|
Nabu, a pamiętasz słońce jak ja lubię różne patyczki i miotły ? Uważaj żeby mi się przypadkiem, która nie wyślizgnęła z moich rączek jak będziesz przechodził i nie zrobiła Ci kuku... Ja taka nieostrożna czasem jestem... /niewinny trzepot rzęs/... |
|
|
Nabu
|
Wysłany: 06-05-2007, 22:41
|
|
|
Salva napisał/a: | Nabu, a pamiętasz słońce jak ja lubię różne patyczki i miotły ? Uważaj żeby mi się przypadkiem, która nie wyślizgnęła z moich rączek jak będziesz przechodził i nie zrobiła Ci kuku... Ja taka nieostrożna czasem jestem... /niewinny trzepot rzęs/... |
Lubię wyzwania. To jak, umówimy się w parku, ja wezmę swoje patyczki, a ty swoje i rozegramy mecz hokeja? |
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-05-2007, 04:41
|
|
|
Nabu napisał/a: | Jaki ojciec, prędzej ojczym he he |
Braciszku, tutaj rzecz działa inaczej, jak jest mąż i ojciec, to jest od początku ;) Inaczej mnóstwo dzieci miałoby tylko jednego prawdziwego rodzica :P
Salva napisał/a: |
Mamunia czy ja Ci już mówiłam, jaki masz sliczny podpisik ? Cholera, lepszy od mojego... |
Nie oddam ><
xD |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Riku
Młoczny młok
|
Wysłany: 07-05-2007, 07:10
|
|
|
No to gratulacje dla młodej pary ;) Spodziewam sie conajmniej 5 dzieci xD Hio bierz sie do roboty :D A Melmothio, bądź dla niego łagodna ;) |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 07-05-2007, 07:29
|
|
|
Gratulacje siostra wkońcu złapałaś dobrą partie. Droga żono, powiem Ci że podoba mi się twój sposób myślenia ;], pożyjemy zobaczymy (Ty bracie weź lepiej uważaj bo jak Salva sie z mamusią spiknie to może być źle, nawet bardzo źle, daleko od ostrych przedmiotow się trzymaj z daleka). |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 07-05-2007, 08:21
|
|
|
Nabu-chan napisał/a: | Cytat: | Avalia szalejesz... babuniu... |
Proszę bez takich ta - Avalia wciąż jest młoda, prawda? |
No oczywiście, czy ktoś wątpi w moją młodość? *trzyma w kieszenie oczojebny-różowy-gumowy-młotek*
No dobra komu teraz poszukać męża ]:->
Riku-chan jeżeli myslisz, że zostaniesz kawalerem do końca życia to się mylisz *szaleńczy śmiech* |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-05-2007, 12:34
|
|
|
Nie wiem komu mam najpierw gratulować, wnuczce, czy siostrzeńcowi ^^ Więc po prostu gratuluję młodej parze i życzę śczęścia na nowej drodze życiowej ^^ I mnóstwa dzieci ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|