Projekt: Drzewko |
Wersja do druku |
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-08-2007, 17:40
|
|
|
*^^*
A ja pamiętam, że mam córcię, rodziców, rodzeństwo, a potem...trochę wnucząt, to racja...i...i...>.> kiedyś pamiętałam więcej, to było w tych czasach, kiedy w tym temacie można było znaleźć po 20, jeśli nie więcej nowych postów dziennie, cały czas i na okrągło, a o nas mówiono, że sie rozmnażamy jak króliki...Teraz za każdym razem przy każdej osobie musiałabym sie nieco dłużej zastanowić, kreseczki sobie porysować, plusiki i kółeczka, żeby zidentyfikować z której strony przypiąć v_v
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Zaraz zabieram się za przepisywanie na komputer czterech stron moich komentarzy do Twoich komentarzy :3
Shinigami-san napisał/a: |
Salva jest moją siostrą |
Nie xD To było do mnie, nie do Avi ^^ |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-08-2007, 17:47
|
|
|
kto jest moją rodziną... *cry* ja nic nie wiem... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 17-08-2007, 18:27
|
|
|
mara napisał/a: | Oficjalnie jesteś moim synem tu i teraz, synu, gratuluję wyboru^^" |
O jakże się ciesze... a teraz moja droga mamusiu, jak tylko Shinigami-san odnajdzie się w swojej rodzinie ==' prosiłbym abyś pobłogosławiła nasz związek..... ^_^
Avalia napisał/a: | (...)i po kryjomu wręcza mu dość solidną koperte (chyba nie trzeba muwić z czym) |
Dzięki... papieru do drukarki w domu nigdy nie za wiele (zwłaszcza jak się jest maniakiem drukowania fan-ficów). |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 17-08-2007, 18:57
|
|
|
Shinigami-san, Avalia jest twoją mamą. Więcej wiedzieć nie musisz jak na razie, bo Drzewko jest bardziej skomplikowane niż kosmos^^
Synku, oczywiście, nic przeciwko nie mam^^" Nie jestem jeszcze żoną, a zostanę teściową *-* |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-08-2007, 19:42
|
|
|
Miło mi poinformować, że drzewko właśnie miało małą aktualke ^^
Shinigami-chan TUTAJ znajdziesz wypiske swojej najbliżeszj rodziny, potrzebna Ci na początek ^^ |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 17-08-2007, 19:51
|
|
|
już dostałam od DiziXagiego :) widziałam tez zaktualizowana wersje png... Niedługo bedzie tak ze każdy z każdym bedzie rodziną xD jednocześnie bratem i mezem hehe |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-08-2007, 22:07
|
|
|
Mamunia nareszcie !!! Czekam z niecierpliwością... A tak aporpos, ileś Ty tego napisała ?! ^^
Shinigami jak już mamunia powiedziała... Ona jest moją jedyną słuszną mamunią ^^ Ale na pewno jakąś rodzina jesteśmy. Ja bym chciała wiedzieć gdzie mój uochany lepszy chociaż ostatnio gorszy połówek się podziewa ? Czyżby znowu bohaterskie sprawy (i czemu mi się to tak bardzo z tym kretynem wszechczas... ekhm... Shiro kojarzy ?!, nie avatar mojego dziecka NIE ma, powtarzam NIE MA z tym nic wspólnego... ) ?
Ekhm Avalia czemu małżonkowie są w liczbie mnogiej ? Przewidujesz że się z nas zrobi stado bigamistów ...? I ja się nie zgadzam na kilku ojców ! Wspólnota majątkowa jest dobra, ale wszstko ma swoje granice zwłaszcza ilość matek mi nie pasuje. Mamunię już mam, jedna mi wystarcza ^^ |
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 17-08-2007, 22:39
|
|
|
Czeeść mamo!
Znając życie teraz tata wyskoczy zza krzaka z tekstem, że miał pracę. Albo zrobi to nico później. Ale niemal zawsze jak się pojawia, jego wizyta zaczyna się od wzmianki na temat pracy^^ |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-08-2007, 01:43
|
|
|
Salva napisał/a: | Avalia czemu małżonkowie są w liczbie mnogiej ? Przewidujesz że się z nas zrobi stado bigamistów ...? I ja się nie zgadzam na kilku ojców ! |
Nie znasz dnia ni godziny... Taka Inai ma z pięć matek i dwóch ojców (ale to chyba nie jest najlepszy przykład, khe.) Powinnaś się już przyzwyczaić.
Ja tylko wpadłam oficjalnie potwierdzić fakty:
ukochany laptop Cracka jest płci męskiej (jak już mówiłam - nie będę w łóżku z kobietą leżeć. I żadna przyjemność myziać drugą babę. Maieczka to inna historia.)
jestem z nim w związku 'kij wie' jakim, czyli po prostu znalazłam (A dokładniej - porwałam i nie chciałam oddać) sobie faceta na boku. Znaczy, laptop. Będą z tego dzieci. Może. Jak je narysuję.
Crack, czuj się zazdrosny. |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 18-08-2007, 06:14
|
|
|
GoNik-chan, a czy twoim mężem nie jest Keii a dzieckiem Neji?
Salva napisał/a: | Ekhm Avalia czemu małżonkowie są w liczbie mnogiej ? |
No ja co prawda nie miałam 2 małożnków na raz, ale najpierw byłam z Nabu, potem z Ewanem, a ostatnio pogadałam se z Nabu i z nowu jesteśmy razem ^^ |
|
|
|
|
|
Mara
High
|
Wysłany: 18-08-2007, 08:40
|
|
|
ee...babciu, czy to znaczy, że ciągniesz z podwójnym małżeństwem czy rzuciłaś Ewana? |
|
|
|
|
|
Riku
Młoczny młok
|
Wysłany: 18-08-2007, 10:07
|
|
|
Ech... Avalio Ty sie nigdy nie zmienisz :P Jeden facet Ci mało :P |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 18-08-2007, 15:37
|
|
|
<Avalia zalewa się łzami>
Sephirku <i żuca się na chłopaka> kochany syneczku jak dobrze cię widzieć <puszcza chłopaka i szuka husteczki>
mara napisał/a: | ee...babciu, czy to znaczy, że ciągniesz z podwójnym małżeństwem czy rzuciłaś Ewana? |
Z nim się rozwiodłam, kiepski z niego mąż >.>
Riku napisał/a: | Jeden facet Ci mało :P |
Nie wykluczam takiej opcji :p |
|
|
|
|
|
Riku
Młoczny młok
|
Wysłany: 18-08-2007, 15:43
|
|
|
Spokojnie ^^'' |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-08-2007, 16:33
|
|
|
Naprawde nie moge miec normalnych rodzicow !!! ??? |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
|