Tytuły: |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 01-06-2009, 07:46
|
|
|
Wystarczy spojrzeć na avatar... Leek Rulez!!! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 16-08-2009, 17:35
|
|
|
Słodyczożerna paskuda: no czy to nie ja?!
Natchniona bakaliowymi, zakładką do książki, Pandorą i miną pana z avatara powyżej XD |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-08-2009, 19:39
|
|
|
w moim przypadku miało być "naczelny pingwin, uczeń Kazami Mizuho" ale mi się nie zmieściło.
Naczelny pingwin - od fanatyzmu linuksowego
uczeń Kazami Mizuho - tego nie muszę tłumaczyć... |
Ostatnio zmieniony przez zonk486 dnia 06-09-2009, 16:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 16-08-2009, 19:45
|
|
|
zonk486 napisał/a: | tego nie muszę tumaczyć... |
chyba jednak musisz. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 25-08-2009, 07:21
|
|
|
Mam fazę na Pandorę, a tam jest całkiem sporo nawiązań do "Alicji w krainie czarów" więc... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-12-2009, 21:42
|
|
|
Ponieważ ,gdy byłam jeszcze nieduża, pojechałam z rodziną do Danii. Przy słynnej syrence grupka japońskich turystów zrobiła mi zdjęcie biorąc mnie za Dunkę. |
_________________ Caw Caw Modrafokas
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-12-2009, 21:47
|
|
|
A mnie zrobiła się literówka w tytule gildyjnym Saixa z Organization XIII. Chodziło o wyraz wróżbita, a ja napisałem Łamać, łamanie. I tak przyszło mi do głowy, że nie muszę być księżycowym wróżbitą, a Łamiącym Księżyc. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-12-2009, 04:15
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Chodziło o wyraz wróżbita, a ja napisałem Łamać, łamanie. |
No fakt, niezła literówka... pomyliły Ci się niemalże wszystkie litery.
Jeśli chodzi o mój tytuł. Podczas wyłączania gry American McGee's Alice, pojawiał się tenże komunikat: Running Away Are We?, oraz całkiem prosty wybór Y/N. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-12-2009, 11:49
|
|
|
Mój tytuł wzięty został z twórczość Andrzej Waligórskiego z historii o starym kawalerze, który nigdy nie miał w domu choinki, bo "jego ojciec był trzeźwym realistą i zamiast kupić krzaka, on wolał kupić czystą". Nie muszę chyba mówić, że pokochałam kontekst. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 30-12-2009, 12:27
|
|
|
Loko napisał/a: | No fakt, niezła literówka... pomyliły Ci się niemalże wszystkie litery. |
Nie takie znowu wszystkie, pokręcił po prostu Diviner z Divider, w każdym razie moja naiwna wiara w ludzkość każe mi tak przypuszczać. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 30-12-2009, 13:05
|
|
|
Loko napisał/a: | pomyliły Ci się niemalże wszystkie litery. |
Obydwie te nazwy brzmiały podobnie. Z resztą wymów je sobie to się przekonasz :P |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 30-12-2009, 13:28
|
|
|
Tren napisał/a: | który nigdy nie miał w domu choinki, bo "jego ojciec był trzeźwym realistą i zamiast kupić krzaka, on wolał kupić czystą". Nie muszę chyba mówić, że pokochałam kontekst. | Nie no trafione :)
U mnie teraz Baka-chan, ne? To może mieć dwa podłoża:
1) w sumie nigdy sama się czymś szczególnie nie interesuje tylko wiedzę mam z tego co ludzie pokazali i powiedzieli (znaczy w aktualnych tematach co siedzę) i tak stwierdziłam, że mi "baka" wpasuje, "chan" dodałam bo kilka osób mi powiedziało, że mnie się tak fajnie tuli i sprowadzają mnie do czegoś do miana maskotki.
2) przypadł mi kiedyś tytuł księżniczki Koyamy. Sam Koyama jakby się nie patrzeć jest głupi więc tak jakoś znowu sprowadziłam do baka...
Ozdóbki z profilu koleżanki bo mi się podobały ;) |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-12-2009, 15:21
|
|
|
Vodh napisał/a: | Nie takie znowu wszystkie, pokręcił po prostu Diviner z Divider, w każdym razie moja naiwna wiara w ludzkość każe mi tak przypuszczać. |
To by wiele wyjaśniało, zwłaszcza że zapodał tytuł po polsku a nie po angielsku, który IMO brzmiałby lepiej. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 30-12-2009, 18:26
|
|
|
Avalia, co do twojego tytułu... Te znaczki przed nim cholernie kojarzą mi się z nk. Bo właśnie tam ludzie zamiast po prostu napisać swoje imię i nazwisko, wlepiają tam tyle tego, że aż żal.
Pamiętam nawet sytuację kiedy ktoś naśmiewał się ze mnie, że niby jestem staromodna, bo mam imię i nazwisko bez żadnych dodatków. Jakby mnie to ruszało... |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 30-12-2009, 18:56
|
|
|
Mirror napisał/a: | Avalia, co do twojego tytułu... Te znaczki przed nim cholernie kojarzą mi się z nk. Bo właśnie tam ludzie zamiast po prostu napisać swoje imię i nazwisko, wlepiają tam tyle tego, że aż żal.
Pamiętam nawet sytuację kiedy ktoś naśmiewał się ze mnie, że niby jestem staromodna, bo mam imię i nazwisko bez żadnych dodatków. Jakby mnie to ruszało... | Ludzi przesadzają na nk, mało kiedy tam bywam >.> u koleżanki na Last.fm fajnie to wyglądało. Ogółem lubię różne ozdóbki z kodu ASCII oraz wzięte z innych języków...gdzieś jeszcze mam podpis z emotkami z japońskiego bloga (ogółem nie mam ku czemuś takiemu złych wspomnień ;) |
|
|
|
|
|
|