Teksty pod postami |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-05-2007, 17:04
|
|
|
Lila - teraz juz fajnie :)
Crofesima - Oj tak, Spike by mi najbardziej odpowiadał ^^ z góry dziękuję! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-05-2007, 17:18
|
|
|
Ja nie chcę być czepliwy, ale ten temat w założeniu dotyczy podpisów pod postami vel sygnaturek, a jak widzę zeszło mu się na kolorowe bajerpaseczki. Nie żeby było to coś zdrożnego, ale jeden temat o zdobnictwie forumowym już jest - emblematy. Osobiście wolałbym by ten dalej traktował o tekstach, bo są one jednak w mym mniemaniu ciekawsze i więcej mówią o "nosicielu" niż kolorowa reklama tej czy innej serii... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-05-2007, 17:24
|
|
|
Ysen, czyli kwestie dotyczące obrazkowych sigów mamy omawiaćw emblematach? Mi się szczerze mówiąc wydawało, że ten temat traktuje o wszystkich możliwych sigach, a tamten o avatarach, ale skoro uważasz/uważacie, że tam powinny dołączyć także obrazkowe sigi, a tu stricte tekstowe podpisy, to (przynajmniej z mojej strony) nie ma problemu. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Juri
|
Wysłany: 22-05-2007, 17:25
|
|
|
Co do tekstów w podpisie, Ysengrinn, Twój bardzo mi się podoba, taki prawdziwy i życiowy^^
Aż mi się pewien kawał przypomniał, gomenne, za małego offtopa:
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Jaka jest różnica między optymistą a pesymistą?
Pesymista widzi na cmentarzu krzyże, a optymista same plusy.
XD |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-05-2007, 18:08
|
|
|
Faktycznie Ysen ma rację.
Temat nosi tytuł "Teksty pod postami" i jako żywo nie widzę, by obrazeczki pod postami się do tego kwalifikowały, tudzież ich obróbka i wymiana, tudzież porady, co jak i gdzie poprawić.
Proszę by od tej chwili w tym temacie rozmawiano TYLKO o podpisach tekstowych.
Nie wklejano tu obrazków, nie proszono o rady typu: "który z obrazkowych podpisów lepiej pasuje, jak zrobić ramkę, czy ktoś mi może wyciąć siga! itp. " Oczywiście można się pochwalić nowym podpisem/obrazkiem, bo to na to jest miejsce. Ale nie widzę potrzeby, by obrazek ten wklejano zarówno w treści wiadomości, jak też i pod nią, a pozostali udzielali rad, w którą stronę przesunąć postać tkwiąca na pasku. Na to miejsce będzie w tamtym temacie. Przykro mi to mówić, ale tutaj zaczyna się "pstrokacizna", która naprawdę nie wygląda ładnie. Jeden "obrazkowy" temat wystarczy.
Temat z Emblematami zmienia nazwę na "Emblematy i podpisy graficzne użytkowników".
Nie przekleję natomiast wątku obrazkowego z tego tematu, do tematu z emblematami, ponieważ posty by się wymieszały.
IKa
|
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-05-2007, 22:02
|
|
|
Dodalam podpis do swojego podpisu. Po japonsku napis: "Chce powiedziec, co mam do powiedzienia" |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-05-2007, 06:29
|
|
|
Ja prócz obrazeczka z dega dałam dwa linki, jeden do mojej starej *bardzo starej* pracy, a drugi no cóż warto samemu zobaczyć ^^' *co sie dzieje, jak postawić kilku panów przed kamerą* |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-06-2007, 15:31
|
|
|
... "Potop", Roch Kowalski o swojej szabli... |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 02-06-2007, 19:38
|
|
|
A teraz jest adres do mojego Bloga...
Serdecznie na niego zapraszam ludzie. Zapraszam do pisania komenatrzy, sledzenia nudnego zycia Lily...
Adres w Podpisie. Blog na onecie, bywa... ale zawsze mam nadzieje, ze dobrze wyszedl. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-06-2007, 19:31
|
|
|
Kto nie wie ten trąba... ^^
Pierwszy raz "The music of the night" usłyszałam oglądając jedno z moich ukochanych AMV z Filią i Xellosem. Jedno z najbardziej udanych, gdzie aż dreszcze przechodziły. Poza tym ja uwielbiam Baśkę i ten typ muzyki.
Tekstowy podpis jest wierny tekstowi piosenki, natomiast w graficznym zmieniłm jedno słówko. |
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:50
|
|
|
Mój podpis może nieco się nie komponuje z sygnaturką, ale cytat L'Arc~en~Ciel'a tak mi się spodobał, że doszłam do wniosku iż na podpisie musi być, choćby się gryzł. Chociaż może niedługo i dopasuję do niego resztę... |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Bajachikoma
Indywiduaristo
|
Wysłany: 06-06-2007, 11:02
|
|
|
A mój podpis jest prosty i czytelny :) Tylko nie wiem czy go dobrze napisałem :) ale co tam ważne jest przesłanie. Polecam zajrzecz do linka :) i sciagnąc sobie EP ==>[qnb004] 77 - Schlummerlieds |
_________________ !! !! !! Fruźki wolą optymistów !! !! !!
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-06-2007, 00:25
|
|
|
Grisznak-skąd jest Twój podpis? Od jakiegoś miesiąca próbuję go gdzieś przypasować i cały czas same pudła...jestem przekonana że gdzieś go widziałam lub słyszałam ale pojęcia nie mam gdzie... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-06-2007, 00:30
|
|
|
No jak to skąd? Z musicalu "Taniec wampirów" oczywiście, polska wersja językowa, grane w warszawskim teatrze muzycznym "Roma" :3 (niestety, już zdjęte z afisza T___T)
*fangirl mode off* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|