Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Oceniamy poprzednią osobę |
Wersja do druku |
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-04-2008, 16:27
|
|
|
Shizuku
nick - ładny, ale nie wyróżniający się z innych imion.
avatar - też ładny, ale za dużo różu jak dla mnie (nienawidzę!)
tytuł - ciekawy, trochę mówi o posiadaczu
podpis - znany, ale bdb
Yumiko
nick - to co u kolezanki powyżej
tytuł - świetny, podoba mi się
podpis - świetny |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 18-05-2008, 14:01
|
|
|
Asthariel
nick: dość ciekawy... 7/10
tytuł: 4/10. Mało interesujący moim zdaniem :]
avatar: ych... Ja wiem, że Bleach i tak dalej, aczkolwiek po pierwsze nie jestem fanką, po drugie ujęcie takie sobie, po trzecie żadnych pozytywnych wrażeń estetycznych nie wywołuje. No dobra, ciekawy łyp.
podpis: minus za Caps Lock, przydałyby się jakieś oznaki, że to dialog. Mało profesjonalnie, że tak powiem :P |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 18-05-2008, 16:35
|
|
|
Mara
nick: Mara.. mara... czary-mary xD? Kojarzy też się z marmoladą, koszmarem i kilkoma innymi rzeczami... no i z Marysią, a to plus xD! No... jeżeli mam oceniać, to by to wypadało tak... bo ja wiem... 8/10 xD?
tytuł - dosyć wieloznaczny (xP), po anglikowatemu (to niekoniecznie plus, ale nie dyskryminujmy innych narodów xD!) i ogólnie mogący wprawić w zadumę... no... "+" xD... więc niech będzie 7/10 xD?
avatar - mimo, że bardzo, bardzo blada twarzyczka to... i tak śliczny, tak, podoba mi się ta twarzyczka i za nią daję 8 punkcików xD.
podpis - nie mam pojęcia z czego to... ale prawdę mówiąc - nie podoba mi się xD... Więc tu minus ogólny... no... tak myślę... że... 4/10 ^^. |
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-05-2008, 19:30
|
|
|
Mara napisał/a: | Asthariel
podpis: minus za Caps Lock, przydałyby się jakieś oznaki, że to dialog. Mało profesjonalnie, że tak powiem :P |
Niekoniecznie na temat, ale napiszę: w oryginale było bez myślników i caps lockiem. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-05-2008, 20:08
|
|
|
Wszak Śmierć zawsze mówi dużymi literami :3
Asthariel
nick mi się nawet podoba, lubię takie dłuższe i obco brzmiące i z dużej litery jest, a to plus.
avek, Urahary nie lubię żywiołowo, ale ładnie się kojarzy z tytułem, znaczy pasuje mi to w pewien sposób do siebie.
podpis, akurat to była jedna z moich ulubionych książek, jak mógłby mi się NIE podobać ^^ |
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-05-2008, 20:23
|
|
|
Salva
Nick: Mialem w klasie dziewczynę o nazwisku Salwa. Nie lubiłem jej :P 5/10
Tytul: Słodki :P. Pasuje do avatara. 7/10
Avatar: Jeszce więcej słodkości i RÓŻ. 7/10
Podpis: Ciekawy cytat i znowu róż. 6/10
EDIT : Jeśli ktoś kocha róż i podobne klimaty może dodać (nawet) +2 do każdej z kategorii. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 21-05-2008, 06:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-05-2008, 16:20
|
|
|
CainSerafin
Nick trochę za długi jak dla mnie i ciężko się czyta bez spacji 7/10
Av nawet ładny nie mam większych zastrzeżeń do wykonania tym bardziej, że pod mój gust podchodzi 8/10
Podpis nie przypadł mi poprostu do gustu 6/10 |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-05-2008, 21:34
|
|
|
Asthariel napisał/a: | Niekoniecznie na temat, ale napiszę: w oryginale było bez myślników i caps lockiem. |
Niezależnie od oryginału(może w jakiejś tam całości to wyglądało lepiej) nie sprawia najlepszego wrażenia.
Avalia
Nick: 8/10 całkiem ładny
Tytuł: nie mam pojęcia o co w nim chodzi. Ponieważ jednak nie uważam się za szczególnie pojętną, nie obliguje mnie to do oceny. Na mój gust ni z gruszki ni z pietruszki wzięte(musiałam, musiałam!)
Avatar: nie podoba mi się. Z rzadka widuję jakiś naprawdę ciekawy av z j-wokalistą, ten należy raczej do ogółu, może nawet poniżej średniego pułapu- 5/10
Podpis: mało skomplikowany. Plus za kolor bo niebieski lubię(szczególnie ten odcień) a minus za to, że zasadniczo cytat mało ciekawy. Jak powyżej- 5/10... |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 22-05-2008, 02:54
|
|
|
Mara
Nick: kojarzy mi się z sennym koszmarem. 7/10
Tytuł: nawet pasuje do avatarka. 7/10
Avatar: czyż to nie Rollo? Hmm, nie przepadam za nim zbytnio, ale av mi się podoba. Lubię czarno-białe. 8/10
Podpis: nie przypadł mi do gustu. 5/10 |
|
|
|
|
|
BloodRevan
[Miejsce dla sponsora]
|
Wysłany: 23-05-2008, 18:18
|
|
|
Urufu
Nick: Widzę, że lubisz wilki - 7/10
Tytuł: j/w - 7/10
Avatar: Lulu... tylko ten napis pod zdjęciem troche mało czytelny - 8/10
Podpis: Szczerze mówiąc widziałem setki podobnych - 5/10 |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-05-2008, 17:22
|
|
|
Urufu
Avek - co chwila zmieniasz. Ten jest dobry jednak poprzedni bardziej mi się podobał. Przez napis avek zdaje się być mniejszy, wolałabym żeby napisu nie było.
Nick - nieźle brzmi, dobrze wygląda, podoba mi się.
Tytuł - trochę niepasuje mi do reszty, ale nie taki zły.
Podpis - miły, ładny i ogólnie bardzo mi się podoba.
BloodRevan
Avek - poprzedni też mi się bardziej podobał. Ten jednak też jest niezły.
Nick - podoba mi się
Tytuł - nie rozumiem, więc nie mogę ocenic. Lepiej jednak by tytuły były takie by większość bez tłumaczenia mogła je ocenić.
Praktycznie wszyscy wystawiają oceny, ale ja zawsze miałam z tym problem. Boję się, że niesprawiedliwie ocenię, bo avek x podobał mi się bardziej od y, ale teraz już oceny nie zmienię. Zresztą jakbym miałą to robić, to bym chyba przez godzinę siedziała nad 1 postem. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 26-05-2008, 18:39
|
|
|
Shizuku napisał/a: | Avek - co chwila zmieniasz |
Wiem, wiem. Teraz nazbierało mi się tyle avków z CG, że nie mogę się zdecydować ^^'
Shizuku napisał/a: | Tytuł - trochę niepasuje mi do reszty, |
Może do avka nie bardzo pasuje, ale Urufu to po japońsku wilk, więc do nicka jak znalazł.
Shizuku
Nick: ładnie brzmi i ładnie wygląda. Podoba mi się.
Tytuł: całkiem nieźle komponuje się z avkiem.
Av: taki uroczy i kolorki takie ciepłe ^^
Podpis: jw. – wiiisienki *__* Jeśli chodzi o cytat, to niestety nie rozumiem _^_
Ogólnie b. ładny set. Nie będę stawiać oceny przy każdym punkcie, ale za całokształt ocena bardzo pozytywna. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-05-2008, 18:59
|
|
|
Urufu
Nick: Gdyby nie to, że już się do niego przyzwyczaiłem, zareagowałbym jak zwykle na tego typu pomysły Japończyków w gwałceniu angielskiego - pustym śmiechem. Na dłuższą metę jednak nie brzmi tak źle.
Tytuł: Pasuje do nicka, więc nie ma się czego czepiać.
Avatar: W zasadzie jedyną osobą, którą kojarzę z Lulusiem na avku jest Melmothia, ale nie jest zły. Wykonanie dobre, aczkolwiek nigdy nie zrozumiem, czemu przedstawicielki płci pięknej dają sobie na avy facetów (i vice versa).
Podpis: Byłoby bardzo dobrze, gdyby nie ta głupia kreska dzieląca tekst postu od tekstu podpisu - przy wyśrodkowaniu tego ostatniego, wygląda to trochę dziwnie. A szkoda.
Mała uwaga - w "Skąd:" zjadałaś chyba ッツ :) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-05-2008, 19:29
|
|
|
Keii napisał/a: | Urufu
Avatar: W zasadzie jedyną osobą, którą kojarzę z Lulusiem na avku jest Melmothia, ale nie jest zły. Wykonanie dobre, aczkolwiek nigdy nie zrozumiem, czemu przedstawicielki płci pięknej dają sobie na avy facetów (i vice versa).
|
Tego, wypraszam sobie >P
Nick: Przez to podwójne ii notorycznie popełniam błąd w czasie konwersacji pisanej >P Biorąc pod uwagę iż pewną znajomość z powyższą osobą mam, nick mi się kojarzy pozytywnie i z hakiem.
Tytuł: W pewnych aspektach faktycznie zaskakuje wiedzą. Innych nie sprawdzałem. Chyba że by to opacznie zrozumieć..
Podpis: Haseo w wersji niezemowanej zawsze jest mile widziany. A szybkie sprawdzenie potwierdza, iż Keii konsekwentnie używa podpisu na innych forach. in plus. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 12-06-2008, 17:16
|
|
|
Teraz ten temat aż prosi się o oceny :3
Sm00k
Nick: lubię smoki, szczególnie w kolorze różu.
Tytuł: taki ZUY i mhroczny - podoba mi się.
Av: fajny i wyróżnia się spośród innych avków (wszyscy mają kwadraciki) *próbuje sobie go wyobrazić w wersji pink*
Podpis: niestety tego czarną czcionką nie rozumiem. Co do sygny, to nie bardzo chwytam humor - ? ^^ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|