Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Oceniamy poprzednią osobę |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-03-2009, 17:50
|
|
|
Keii :D
Nie pamiętam czasów kiedy nie kojarzyłem tego nicka a byłem na forum. Charakterystyczny, dobrze brzmi i łatwo się zapamiętuje ;)
Tytuł, podpis i avek ocenię zbiorowo, bo stanowią genialną całość :D 10/10, kiedy to zobaczyłem to spadłem z krzesła :D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Shadow Dancer
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 17-03-2009, 20:08
|
|
|
Alt;)
Altruista napisał/a: | zdecydowanie wole twój stary nick Therru 3/5 |
Therru to ja testem tylko na innym forum i na ircu :P
Altruista napisał/a: | Jest ok, Seneka
Dante na pewno byłby zadowolony więc nota 4/5 |
Zadziwiasz mnie ;)
Nick - Ach, kocham. Mówi tak wiele... 9/10
Avek - Bosssski... Ten wyraz twarzy, ten smirk... SaSaSaSaSa :D 9/10
Podpis - Hmmm... coś mi szwankuje z pierwszym linkiem, drugi - heh, no comment :P
Tekst. Well, I'm not wery good in 'English, so... Lepiej się wstrzymam :D
Tytuł - Taaa... I tego Ci życze ;) 8,5/10
Vodh
Nick - oryginalny, choć trochę dziwnie się wymawia 7,5/10
Avek + sygna - piękny zestaw *_* 9,5/10
Podpis - No cóż...
Tytuł - Skoro lubisz... 6/10 |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 18-03-2009, 04:51
|
|
|
Shadow Dancer:
Tytuł - nie jest to mój ulubiony cytat ^^
Nick - brzmi jak tytuł, nie jestem przekonany do dwuczłonowych nicków złożonych z normalnych słów, ale tu wypada całkiem nieźle i nawet mi się podoba :)
Podpis - tu zdecydowanie ciekawiej, ten cytat lubię, a po obcemu brzmi ładnie, daję 9/10 ;)
Avek - najlepsze na koniec - zawsze mi się ten avek podobał, ma w sobie coś ciekawego, a postać zajmująca połowę malutkiego obrazka jest mimo wszystko bardzo wyraźna. 10 ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-03-2009, 11:05
|
|
|
Vodh
Nick: dobry jest, krótki, łatwy do wymówienia, rewelacja ;D
Tytuł: poprzedni był fajniejszy, zwłaszcza w komplecie z podpisem.
Podpis tekstowy: jeeeżu, ja sobie to wyobraziłam... zuo.
Komplecik: ja wiem, że to Kefirek jest i pewnie normalnie bym piszczała z zachwytu, ale jakoś nie przypadł mi do gustu. Wydaje mi się rozmazany i nijaki, nawet ciekawa postać tu nie pomaga... Zdecydowanie czegoś brak. |
|
|
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 18-03-2009, 19:11
|
|
|
moshi_moshi,
Nick: Coś mi dzwoni, tylko nie wiem gdzie. Chyba oznacza to mniej więcej tyle co "Halo" u nas. Nie mniej jednak brzmi... fajnie. ;)
Avatar: OMG! Czekaj, jak ten misiek sie zwał. Belzeneff ? Sam jego wygląd spowodował, że na twarzy pojawił się "banan".
Tytuł: Bym go poprawił na "Zuy Terminator Zua", ale tak też jest wystarczająca mhr0cznie.
Podpis: Nie znam osobnika Meru-chan ;( Pewnie dlatego moje życie jest szare i jałowe. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 19-03-2009, 01:15
|
|
|
Waaagh!
Nick: Hmm, pasuje mi do Twojego obecnego kompleciku. Pewnie dlatego, ze kojarzy mi się z jakimś strrraaasznym okrzykiem. Well, nick dość nietypowy (ten wykrzyknik i w ogóle).
Tytuł: Ja szanuję. Poza tym lubię zieleń.
Av + sig: Ble, nie chciałabym mieć bliższego kontaktu z takim osobnikiem. Jeśli chodzi o tekst z siga, to miałabym co do tego wątpliwości... No, urocze to. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 19-03-2009, 03:38
|
|
|
Urufu
Nick - na początku wydawał mi się zabawny, ale po "osłuchaniu" się z nim uważam, że jest bardzo ładny ^^
Tytuł - pasuje do nicka i kompleciku, poza tym ładnie brzmi i wygląda.
Komplecik - skromnie dam dyszkę i nie będę się produkował, bo nie wypada :D
Waaagh!
Jak ktoś nie wie, o co chodzi, to jest brzydal na dość przeciętnym avku, ładnie zrobiony, ale niezgrany z avkiem sig, niezrozumiały nick i może nieco zabawny w połączeniu z komplecikiem tytuł.
Aaaaale... tak się składa, że też gram w WAR, więc jedyne, co mi nie pasuje to fakt, że avek się z sigiem nie komponuje. Wystarczyłoby dać avek na to samo tło i ujednolicić ramkę. Obrazek z avka znany i lubiany, to samo sig. Ponadto fajny napis na (bardzo ładnie wykonanym) obrazku w podpisie i genialny tytuł. Nick też mi się podoba. I has no shinies, no shinies at all, boss! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 21-03-2009, 23:53
|
|
|
Vodh
nick: wielokrotnie oceniany przeze mnie ale tym razem pasje idealnie do Avka i Sygny 9/10
tytuł : tak samo jak nick 9/10
Komplecik : daję dychę. Czemu? już mówiłem |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-03-2009, 23:59
|
|
|
MegamanNoTsukaima
Avatar: Szczerze mówiąc nie widać za bardzo co tam jest, postać mała. Ramka też trochę zbyt gruba. Ogólnie 4/10
Podpis: Tekst lepszy od poprzedniego, ale obrazek wygląda jak kolorowa plama. 3/10 |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 22-03-2009, 01:01
|
|
|
Keii :
Komplecik: zmiana sygny jest ok,ale w avku jest trochę za dużo napakowane. Daje 5/10
Podpis: bez zmian, anty emo 7/10 |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 22-03-2009, 02:05
|
|
|
Vodh
Nick: Krótkie nicki są zazwyczaj trudniejsze do skojarzenia (nie mylic z zapamiętaniem), ten nick chyba sam w sobie nie oznacza niczego, przez co może mieć jakąś dłuższą historie ;).
Tytuł: Voodoo prawie jak Wodo! Wodo prawie jak Wódo! Wódo prawie jak Wódko. Dobry tytuł krótko mówiąc.
Avatar&Sygna: Mroczny i zuy komplecik, bardzo dobrze wykonany. To być dobre! ;)
Keii
Nick: Łatwy do wymówienia, nie trzeba sobie języka łamać. Dobry ;).
Tytuł&Sygna&Avek: Trzeba ocenić zbiorowo, bo inaczej się nie da. Tytuł doskonale opisuje zawartość avka i podpisu. Sam avatar i sygna świetnie wykonane, ciekawi mnie tylko płeć tego emosa. ;)
MegamanNoTsukaima
Nick: Sprawdziłem co to znaczy NoTsukaima używając trochę chałupniczej metody. Wpisałem tytuł Zero No Tsukaima w wikipedii polskie tłumaczenie to "Chowaniec Zero", w tym przypadku będzie "Chowaniec Megamana". Nadal nie wiedziałem co to Megaman, więc pomogłem sobie google. Wychodzi na to, że to jakiś chłopaczek z pokemonopodobnego anime. o sso chossi ?:)
Avatar: To jakiś mech ? Trochę za gruba ramka, poza tym może być.
Podpis: Tekst troche patetyczny, ale może być. Ciężko rozgryźć co jest na tym obrazku. Ognisty ptak czy coś w ten deseń ? |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-03-2009, 10:49
|
|
|
Waaagh!:
Nick: Nigdy nie przepadałam za orkami z Warhammera 40k ale nigdy też nie wpadła bym na pomysł użycia "WAAAGH!" za nick... Ciekawe - 9/10
Tytuł: Pasuje to całości - Fajny 9/10
Awatar: Orki i gobliny do mnie nie przemawiają, ale graficznie jest bardzo ładny - 8/10
Podpis: Jest dość słabo czytelny a obrazek zlewa się i jest niewyraźny. Sam tekst... Mało oryginalny - Za dużo Jokerów itp. w tych czasach. 6/10 |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-03-2009, 19:23
|
|
|
Lila
Nick: Prosty i charakterystyczny. Widząc go od razu rozpoznaję jego właścicielkę, nawet jeśli resztę zestawu widzę po raz pierwszy - spełnia więc swoją rolę.
Tytuł: Przepraszam za moją ignorancję, ale nie do końca rozumiem o co w nim chodzi. Ale nie jest zuy.
Awatar: Śliczna bishoujo, bo chyba nie chłopak (nigdy do końca nie wiadomo), z fioletowymi włosami. Dobry, ale nic ponadto.
Podpis: Przepiękna grafika z niestety, dość sztampowym tekstem. Wierszyka nie ocenie, bo rozumiem z niego jedynie dwie linijki. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-03-2009, 23:11
|
|
|
CainSerafin napisał/a: | Lila
Nick: Prosty i charakterystyczny. Widząc go od razu rozpoznaję jego właścicielkę, nawet jeśli resztę zestawu widzę po raz pierwszy - spełnia więc swoją rolę.
Tytuł: Przepraszam za moją ignorancję, ale nie do końca rozumiem o co w nim chodzi. Ale nie jest zuy.
Awatar: Śliczna bishoujo, bo chyba nie chłopak (nigdy do końca nie wiadomo), z fioletowymi włosami. Dobry, ale nic ponadto.
Podpis: Przepiękna grafika z niestety, dość sztampowym tekstem. Wierszyka nie ocenie, bo rozumiem z niego jedynie dwie linijki. |
Tak tylko odpisze:
Ala Alba to grupa uformowana w Mandze Mahou Sensei Negima mająca na celu pomoc Negiemu w odszukaniu jego ojca Nagiego. Sama nazwa oznacza Białe Skrzydła w nie dosłownym tłumaczeniu, z łaciny na japoński, następnie na angielski i na koniec polski.
Postać z mojego awatara to (sztuczna) dziewczyna, Anew Returner z Gundam 00 S.2. W podpisie Lockon Stratos II żegnający się z ukochaną Anew. Tekst piosenki to Ending Gundam 00 S.2 oraz piosenka lecąca w tle pożegnania Anew podczas jej "rozbłysku" na scenie kosmosu.
EDIT:
Ok, ok... ( on już wie )
Drogi CainSerafin'ie:
Nick: Ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Nie mogę sobie jakoś połączyć Caina z Seraphem bo to nie pasuje w żadną stronę ;P
Tytuł: Nie jest dobrze brać na siebie winy całego świata...
Awatar i Podpis: Kobieta na awatarze z twarzy przypomina mi lekko postać z Gilgamesha, znając życie to nie ona. Dziwnie to wygląda ogólnie, jak taki stary obraz. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-03-2009, 15:14
|
|
|
Lila
Nick: 9/10, bez komentarza, po prostu mi się podoba
Av: 5/10 ten już zdecydowanie mniej
Tytuł: nie wiem co to Ala Alab, więc sobie daruję
Podpis: I obrazek i tekst w porządku 7/10 |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|