Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Oceniamy poprzednią osobę |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 13-12-2009, 00:56
|
|
|
RepliForce
Nick: Brzmi o wiele lepiej niż MegamanNoTsukaima i można go jakoś sensownie skrócić, ale nie jest w moim guście.
Tytuł: Może być.
Komplet: Avek i sig są z zupełnie innej parafi, brak ramki w obu przypadkach, sig jest nie najgorzej wykadrowany, czego niestety nie można powiedzieć o avku - jednym słowem: cienko.
Cytatu w podpisie nie oceniam, bo mi nic nie mówi.
BTW: Amarth jest kobietą, więc jej nick się nie odmienia. |
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-12-2009, 20:22
|
|
|
Urufu
Nick: Urufu. Bardzo przyjemnie się go wymawia, można skrócić no i nick na U jest dość dużym rarytasem tak więc duży plus.
Tytuł: Dumny. Nio i komponuje się z resztą. A tak przy okazji dlaczego niebo jest niebieskie?
Avek: Ujęcie dość specyficzne plus filtr ale zakładam że jest to jak zwykle Horo. Jeśli tak(i hope so) to duży plus za tradycję.
Sig: Jak wyżej. Acha i komponuje się z avkiem. Znowu plus.
Podpis: Cool....ale co słoneczko na to?
Ogólnie duży plus. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 14-12-2009, 21:24
|
|
|
Karel napisał/a: | zakładam że jest to jak zwykle Horo |
Niestety pudło - to Alicja z Pandora Hearts.
PS Wybacz, że nie oceniam, ale nie mam teraz do tego głowy. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-12-2009, 22:20
|
|
|
Urufu
Skleroza nie boli, ale nick już na pewno oceniałam- i nadal mi się podoba :)
Zestaw z Alicją ładny. Prosty i nieprzeładowany. Poza tym dobrze wygląda na nocnym layu :D |
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 15-12-2009, 21:36
|
|
|
GoNik
Nick: Hmm ciekawie wygląda, poza tym nie kojarzy mi się z czymś konkretnym;)
Tytuł: Świetny!
Avatar: Hm hm ciekawa kolorystyka, jakaś urocza niewiasta, hmm hmm wstążeczka
Podpis: Hodowla mutantów - hm hm brzmi intrygująco i Bubbles! Hmm no generalnie dużo różu i czerwieni, za różem co prawda nie przepadam, ale komponuje się z avatarem, po za tym wprawiłaś mnie w konsternację, bo nie wiem co znaczą poszczególne elementy, ze tak powiem kompozycji;) |
|
|
Karel
Latveria Ruler
|
Wysłany: 15-12-2009, 22:02
|
|
|
Urocza niewiasta? Toż to Lacus! A właśnie obie panie ocenię.
GoNik
Nick: Cóż mogę powiedzieć? Poza rzeczami oczywistymi oczywiście. Myślę że są drobne problemy z odmianą. No i osoba trzecia możne pomyśleć że należy do jakiegoś faceta słysząc go z drugiego źródła.
Podpis: Że co of the universe?
Avek: Lacus...zawsze lubiłem Lacus (nie będę oryginalny....za posiadanie mózgu....doprawdy rzadka cecha wśród Gundamowych ,,księżniczek"). Plus jeszcze sylwestrowy tak więc ogromny plus.
Podpis: Sygna ładna utrzymana w harrrmoni z avkiem. natomiast reszta ma charakter użytkowy więc nie oceniam.
Vivian
Nick: Prosty i nie łamie języka ani klepek mózgowych przy przypominaniu tak więc plus.
Tytuł:niestety mi się kojarzy tylko( i to źle) z pasjansem (wrrr).
Avek: Ładny....i animowany...to rzadkość tak więc plusik.
Podpis: O to,to,to,to,to(znaczy się część angielska bo języka Karola Wielkiego nie znam) bardzo jestem spiący ostatnio więc plus. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 17-12-2009, 01:17
|
|
|
Gonik hmmm, gdzieś mam jak sie to pisze , wymawia odminia, a co kojarzy bombelki w szarej masie , poza tym cykoria , piszczace nastolatki, katastrofix
podpis A kto ja tam wiem zapytam mojej rabu rabu wifu on w krzakach uczona
sygnaturka jak wystawa cukierni , mdła za szybą, pełno os |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-12-2009, 01:26
|
|
|
Och, na litość boską...
Przestańcie. Jedno i drugie. Red, dla twojej informacji - nie jesteś mile widziany na ircu i przeze mnie też zostałbyś wykopany, Gonik wyprzedziła mnie o chwilę. I utopcie się, mam was dość.
Jak dzieci...
EDIT: Jak już mówiłam, PRZESTAŃ. Nie wiem, znowu się z kimś założyłeś, jak szybko dostaniesz bana na tanuku? Nie jesteś śmieszny, nie brzmisz inteligentnie, zachowujesz się jak żałosny dzieciak, któremu zabrano lizaka. Z irca zostałeś wykopany na wyraźną prośbę kilku innych użytkowników, którzy najwyraźniej nie chcą mieć z tobą nic wspólnego. Patrząc na twoją przeszłość w tym towarzystwie - nie dziwię im się ani trochę.
Co do życzenia utopienia się - regularnie słyszę to od swoich sublokatorek. Odróżnianie stwierdzeń "na poważnie" od wyolbrzymień i metafor to jedna z tych umiejętności, które powinieneś już posiąść.
Koniec tematu.
|
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 17-12-2009, 02:28
|
|
|
Po tej Moderatorskiej interwencji, pozwolę sobie ocenić Mai_chan, skoro już wpadła ^^.
Nick: Prosty, ładnie brzmi, łatwo zapamiętać, no i brzmienie japońskie :)
EDIT: Zapomniałem o Awatarze: Ciekawy, bo różniący się od wielu innych, ale wydaje mi się jakiś ponury i melancholijny. Pewnie przez tą szarość :).
Podpis: Zdecydowanie bardzo udany, pasuje do funkcji i odzwierciedla istotę moderacji :). Ma być celnie, czysto, szybko i profesjonalnie.
Podpis: Widzę tu manifest osobowości :), ale to dobrze, bo sprawa jasna, biurokratko :P.
Sygna: No tu tak sobie, plus, że w ogóle jest, ale nie wiem co tam w tej sygnie się znajduje :). Szaro, biało + "Moo". |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 17-12-2009, 21:07
|
|
|
Mitsuś
Nick: Pewnie już oceniałem, ale sobie nie przypominam 8/10
Tytuł: Niewątpliwie pasuje 8/10
Av: Nie będę komentował 9/10
Podpis: Również ok 8/10 |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
IamDevil
Overcoming Darkness
|
Wysłany: 17-12-2009, 23:13
|
|
|
Loko
Nick: Bardzo kojarzy mi się z dobrą grą (dla mnie) Loki 9/10
Tytuł: Ciężko opisać, ale ciekawie. 9/10
Avatar: Wygląda przerażająco i dobrze ;] 10/10
Podpis: Nie znoszę wampirów 6/10 |
_________________ Wanna take a ride?
I'll take you with me to hell.
|
|
|
|
|
Talantea
Seksowna laleczka
|
Wysłany: 18-12-2009, 10:16
|
|
|
IamDevil,
Nick - Po prostu jestes diabelkiem, duzo domyslac sie nie trzeba 8/10
Tytul - malo oryginalne od nicku, nie podoba mi sie , napisane jakby na odp** 5/10
Avatar - lubie ciemne klimaty ale jest straszny 9/10
Podpis - nie skorzystam z propozycji ale fajny 10/10 |
|
|
Broken Fang
Zeon Axis
|
Wysłany: 18-12-2009, 19:50
|
|
|
Talantea
Nick: Dobry, nie denerwujący ( na innym forum na którym się udzielam, pełno jest wszelakich numerków typu xx454 itp.), a przy tym oryginalny.
Avatar: Coś alla Tekken? Lub inna mordoklepka 3d? Osobiście nie przepadam, za animacją CGI.Talantea,
Tytuł: No cóż wierze na słowo :P. Ale z deczka nie pasuje do forum Anime :P.
Podpis: Niby grafika nie ma wiele wspólnego z tekstem, to jednak się wiążą. Bardzo udana kompozycja. |
_________________ Sieg ZEON!! For the glory of Haman Karn!
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-12-2009, 10:41
|
|
|
Broken Fang:
Nick: Wydaje mi się, że wyróżnia się wśród innych na forum, nie brzmi źle.
Avatar: Wolę kwadratowe i zdaje mi się, że nie ma ramki, ale użyty efekt jest całkiem ciekawy.
Tytuł: Ok, Gundam - googlować mi się nie chce, żeby sprawdzić o co w tej organizacji dokładnie chodzi. Powiem tylko, że kiedy widzę "Zeon" często czytam to jako "Zenon".
Podpis: A myślałem, ze userbary wyginęły... Nie jest zły, gdyby czerwony był trochę bardziej intensywny lepiej komponowałby się z avatarem. A filmiku nie włączę, daruj ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Broken Fang
Zeon Axis
|
Wysłany: 19-12-2009, 18:25
|
|
|
Keii napisał/a: | Broken Fang:
Tytuł: Ok, Gundam - googlować mi się nie chce, żeby sprawdzić o co w tej organizacji dokładnie chodzi. Powiem tylko, że kiedy widzę "Zeon" często czytam to jako "Zenon".
Podpis: A myślałem, ze userbary wyginęły... Nie jest zły, gdyby czerwony był trochę bardziej intensywny lepiej komponowałby się z avatarem. A filmiku nie włączę, daruj ;) |
No dlatego Zeon kojarzy ci się z Zenonem :P. Filmik to nie jest, jedynie ścieżka audio z przemową Zabiego na pogrzebie jego brata. Bardzo klimatyczna rzecz.
Co do Userbara. Korzystam z niego tylko na forach, gdzie nie mogę zastosować swojego zwyczajowego podpisu:
A tu nie mogłem, więc wykopałem starego Userbara :P. |
_________________ Sieg ZEON!! For the glory of Haman Karn!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|