Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Oceniamy poprzednią osobę |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-12-2009, 15:37
|
|
|
Hisayo
Nick już oceniałam na pewno...
Tytuł: hehe, podoba mi się, ale czy istnieją "bezpieczne" fangirle? Ale i tak duży plusik!
Podpis pisemny: Odkryłam w tobie bratnią duszę :D A rószofy tekścik stanowi ciekawy kontrast.
Av+Syg: Boski jest i tyle! ~Break w błękicie~ Photoshopowego szaleństwa tu nie ma, ale co z tego, skoro dobrze wygląda? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 28-12-2009, 16:08
|
|
|
Sasayaki
Nick: Stosunkowo niewiele osób na tym forum używa japońskich słów poprawnie, więc plus, no i wogóle... Sasanka!
Tytuł: chyba niewielu, zwłaszcza młodszych użytkowników kojarzy twórczość Lewisa Carolla...
Podpis: ...a już na pewno nie z tym wierszem. Duży plus.
Avatar i Sygnatura: wygląda jak wa-totem czający się w krzakach. Nie wiem czy to dobrze czy źle... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 28-12-2009, 21:24
|
|
|
Vodh napisał/a: | ale człowieku, dlaczego sraczkowaty?! |
Bo do kawy pasowało !!! xD |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 29-12-2009, 21:49
|
|
|
RepliForce
Nick oceniony...
Tytuł: Ty wandalu!
Av+syg: Ten kolor to paskudztwo. Nie zło w czystej postaci- to jest róż neonowy. Po prostu paskudztwo wywołujące niesmaczne skojarzenia. I do tego niebieska ramka... Czy naprawdę ze wszystkich znanych kolorów musiałeś wybrać ten? |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 30-12-2009, 16:28
|
|
|
Sasayaki
Nick: Spodobał mi się, nie znam znaczenia ciężko mi coś więcej napisać 9/10
Tytuł: Dosyć zakręcony 8/10
Avatar: Akurat średnio mi się podoba 6.5/10
Podpis: W internecie znalazłem powiązanie między twoim podpisem a tytulem. 6/10
Sygnaturka: Jak avatar 6.5/10 |
_________________ Kłamstwo bywa wszak marzeniem złapanym na gorącym uczynku. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-12-2009, 16:59
|
|
|
s3shir0
Nick: Myślałem, że czasy 1337 5p33chu w nickach minęły już, ale widać myliłem się.
Tytuł: Niezgodny z prawdą, dobrze wychowana osoba przeczytałaby regulamin i nie używała zabronionego ruchomego avatara.
Avatar: Patrz wyżej, wbrew regulaminowi.
Podpis: Hm, nie przekonuje mnie zbytnio. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 30-12-2009, 18:03
|
|
|
Keii
Nick: Nie mogę się przyczepić, ładny acz nieoryginalny 8/10
Tytuł: Nie wiem co oznacza i jak to mam rozumieć.
Avatar: Ciekawy, mnie się podoba 8.5/10
Podpis: Ciekawa sentencja 8/10
Sygnaturka: No cóż mogę powiedzieć masz gust w dobieraniu grafiki moim zdaniem 9/10
Jeśli mogę wtrącić bo niesłusznie mnie oskarżasz.
1. Byłem zmuszony użyć tego nicku bo i na stronie Tanuki i na forum mój nick Seshiro został przez kogoś zajęty a założę się, że dłużej z niego korzystam niż tamta osoba.
2. Szybko wyciągasz wnioski, poza tym nie brałbym wszystkiego na serio co ludzie piszą w internecie ;)
3. Avatar zabroniony, bo gif? No trudno, nie przeczytałem, bo nigdy nie czytam przeważnie pisze to samo, jakby Wam zależało aby nie wgrywać ruchomego avka to byłaby taka opcja zabroniona, albo chociaż przy wgrywaniu grafiki byłaby informacja zaraz obok o zakazie wgrywania takich avatarów. Zaraz go zmienię, na zwykły. Do podpisów też macie duże ograniczenia, szkoda.
4. Strasznie napastliwy jesteś ;)
PS: Mam nadzieję, że ten post nie zostanie usunięty za formę jaką nabrał, ale musiał się wybronić. Odpisywać już nie będę w taki sposób ew. problem załatwię już na PW. |
_________________ Kłamstwo bywa wszak marzeniem złapanym na gorącym uczynku. |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-12-2009, 18:30
|
|
|
s3shir0
Nick: Skoro tamten Ci zajęto (swoją drogą, skąd masz pewność że tamta osoba używa go krócej od ciebie?) to mogłeś dodać chociażby cyferkę. Ten zl33towany nick wygląda co najwyżej średnio 6,5/10
Tytuł: Nie bardzo mi się podoba 6/10
Av: Gdybym nie znał tej serii wziąłbym poczciwego Harimę za zboczeńca 7/10
Podpis: Jeśli na siłę szukać w nim głębi jest ok 8/10
PS. Nie czytaj regulaminu, masz rację. Przynajmniej moderacja nie będzie się nudzić. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-12-2009, 14:58
|
|
|
Loko już prawdopodobnie oceniałem, więc przejdę do oceny użytkownika s3shir0:
Nick: Nie można było normalnie? l33t0w4n13 nie jest w żadnym przypadku dobre.
Tytuł: jest antagonistyczny w stosunku do AV
AVt: Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z Tenjin'em próbującym zaskarbić sobię sympatię u Sanar-chan.
Sygnatura: czasami bywa to prawdą, ale częsciej bywa odwrotnie... |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 01-01-2010, 00:33
|
|
|
Zonk486
Nick: Mimo wszystko, kojaży się z pomyłką. Znaczy no, nie bierz tego do siebie :P
Tytuł: Nie ty jeden chciałbyś nim być :P
Av- Skąd ja ją znam... hmmm :P
Ostrzeżenie- No, dobrze, że ja tylko lubię DB <A Naruto nie tknę długim kijem, zaiste>. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 01-01-2010, 12:54
|
|
|
RepliForce
Nick: Zaiste, lepszy od MegamanNoTsukaima, jednak nadal od czapy, jedyny jego plus to chyba taki, że ma szansę nie być pozajmowany jako login. Długi i kłopotliwy w cytowaniu, już nie mówiąc o zwracaniu się tak do kogoś. No i jednak wychodzę z założenia, że jak ktoś już zaczerpuje inspirację do swojego nicka z jakiegoś języka, to jednak żeby jakiś-tam sens i poprawność lingwinistyczna miał. Twój do mnie nie przemawia.
Tytuł: Jak wyżej, czy to na pewno jest po polsku? Intrygujący, jednak moja wyobraźnia nie potrafi pokazać mi, jak to księżyć może być łamiący (załamujący?).
Av & podpis: przepraszam, mój zmysł estetyczny nie jest jakoś specjalnie wydelikacony, ale... nie widzę Twojego kompletu, bo dodałam go do wybiórczego ad-blocka. Jednak z tego co pamiętam: owszem, był poniekąd lepszy niż poprzednie. Jednak te tło w kolorze, które nasuwa mi dosyć jednoznaczny i niezbyt miły przymiotnik na określenie jego barwy, jest ohydne. No, ale przynajmniej napis był czytelny. Przynajmniej z tego co pamiętam.
Uwagi specjalne: z okazji Nowego Roku życzę Ci, byś nie znalazł swoich postów za jakieś 5-6 lat. I nie przejmuj się tym co napisałam, ja po prostu lubię być wredna czasem. |
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-01-2010, 21:26
|
|
|
Nanami napisał/a: | moja wyobraźnia nie potrafi pokazać mi, jak to księżyć może być łamiący |
Ja to odbieraj jako "ten, który łamie księżyc".
Nie oceniam, bo nie mam dzisiaj na to humoru, a bez tego jeszcze bym kogoś uraził (co mi ostatnio zbyt łatwo przychodzi). W sumie mnie też można pozostawić bez recenzji, bo i tak się noszę z zamiarem zmiany imidżu ; ) (Velg, wybacz ;___;). |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 02-01-2010, 20:49
|
|
|
Nanami napisał/a: | Długi i kłopotliwy w cytowaniu, już nie mówiąc o zwracaniu się tak do kogoś. |
Przecież Repli brzmi jak zdrobnienie. W sumie to mi nawet ono odpowiada. A RepliForce nie ma być poprawny, bo to nazwa organizacji, zuej organizacji. To miało być połączenie wyrazu Reploid/Replika, z wyrażeniem mocy. Później była enigma...
Nanami napisał/a: | księżyć może być łamiący (załamujący?). |
Slova napisał/a: | "ten, który łamie księżyc". |
Arigato Slova. Nic dodać, nic ująć. |
|
|
|
|
|
Boo??
Uśmiechnij się...
Dołączył: 02 Sty 2010 Skąd: się biorą dzieci?? Status: offline
|
Wysłany: 02-01-2010, 21:08
|
|
|
Nanami,
nick: Nanami hmm... takie pospolite ale ładne ogólnie to tak 5/10 nic na plus nic na minus ^^
Tytuł: to jest jakieś ostrzeżenie przed tobą, ogólnie to mi się podoba tak z 7/10
av: nie wiem z jakie serii ale ładny 7/10
podpis: zbytnio go nie rozumiem tam jest : "No Regels" czy "No Regiels":) |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 02-01-2010, 21:18
|
|
|
Boo?? napisał/a: | podpis: zbytnio go nie rozumiem tam jest : "No Regels" czy "No Regiels":) |
Wydaje mi się że "No Regrets"
Nie oceniać mnie! |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|