Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Oceniamy poprzednią osobę |
Wersja do druku |
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 24-07-2007, 07:58
|
|
|
Mara:
nick: si seniorita, to Twoje imię? ^^ 9/10
tytuł: groźny ;) 7/10
Av: fajny, charakterystyczny 7/10
Podpis: świetny cytat, grafika smaczna, 8/10
a tak jeszcze btw...
Avalia napisał/a: | Nick hmmm "chan" jeszcze toleruje w nicku "san" już nie więc psuje mi to całość |
ale dlaczego? to znaczy, że jesteście równi... 'sama' znaczy że ktoś się wywyższa |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-07-2007, 16:34
|
|
|
Ari napisał/a: | ale dlaczego? to znaczy, że jesteście równi... 'sama' znaczy że ktoś się wywyższa |
*żeby Keii się nie powtarzał po raz n-ty*
-chan, -san, -sama mówi się O KIMŚ. Dodawanie sobie którejkolwiek z końcówek jest zwykłym buractwem. |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-07-2007, 17:31
|
|
|
offtop.
Cóż, niektórzy bohaterowie używają czasem formy "ore-sama"... i wydaje mi się, że niektóre "kawaii dziewoje", które mówią o sobie w 3 osobie liczby pojedynczej również niekiedy dodają do własnego imienia '-chan'. Tego jednak nie jestem pewna...
/ offtop. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 24-07-2007, 17:45
|
|
|
a ja ocenię...
Crofesima
nick: bardzo ładny i oryginalny, choć z porządku miałam skłonność do przekręcania go. I nawet skraca się ciekawie.
av: bardzo pasuje do ciebie tylko co to za postać? Kojarzę tylko, że to coś clampowskego po zwierzaczku, które ma na ramieniu^^.
tytuł: po raz kolejny pochwale, bo swego czasu to było jedno z moich ulubionych powiedzeń.
podpis: graficzka świetna, tekst również trafił w mój gust, tylko buźka nie do końca mi pasuje...
Co do offtopu:
Osobiście nie spotkałam się (lub nie dosłyszałam) jak dotąd z postacią, choćby właśnie z takim kawaii tworem, który mówiłby o sobie z np -chan.
Bo takie 'Sakura -wa' chyba ma dodawać słodyczy. hmm... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-07-2007, 19:43
|
|
|
Momoko
jednym słowem róż który bardzo pasuje do Nicku.
avatar: ładny stylowy i jak wszystko inne różowy :) no i z fajną postacią
podpis: cytat ładny a obrazek jeszcze ładniejszy, taki delikatny
tytuł: adekwatny do całej reszty chociaż nie w moim typie |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-07-2007, 20:30
|
|
|
Shinigami-san,
nick: bez tego "san' byłby moim zdaniem lepszy. 7/10
tytuł: brak
av + podpis: kiedy patrzę na av Momoko i twój, to trudno uwierzyć, że to ta sama postać 10/10 |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 25-07-2007, 21:28
|
|
|
mara
Nick - w sumie okey, P&P (prosty i praktyczny) 8/10 - szkoda że z małej litery
Tytuł - 7/10
podpis - 7/10 nie przepadam za pesymistycznymi przesłaniami
+ oczywiście fajny efekt z tym całym motywem tematycznym - chociaż fioletowy w nadmiarze trochę męczy ;) |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-07-2007, 21:34
|
|
|
Udai
Nick kojazy mi się z jednym z moich ulubionych muzyków (duży plus)
Tytuł podoba mi się juz go kiedyś chyba oceniałam
Avek nie w moim stylu ale przyzwyczaiłam się
Podpis - urocze ^^'' |
|
|
|
|
|
Kazik-chan
Przyjaciel Muminków
|
Wysłany: 01-08-2007, 08:28
|
|
|
(Kaziciątko też się pobawi, aaaa co! ^^)
Avalia!
Nick: Hmm... Kojarzy mi się z wanilią ^^ Lubię wanilię ^^
Tytuł: Ciekawy. Podoba mi się :)
Avek: Aaaale śliczna buźka! *_*
Podpis: Nie wiem, co prawda, co znaczy (ech, moja znajomość japońskiego), ale jest śliczny i słodki.
GoNik - Zgadzam się w 100% i naprawdę do dodawanie przyrostków jest... *szybki look na swego nicka* ...Eeee, zaraz zaraz, ja też mam -chan w nicku... Uuu, burak jestem, burak, na barszcz mnie przerobić! T_T
Pozdrowienia i niech kisiel curry będzie z Wami ^^ |
|
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 01-08-2007, 09:11
|
|
|
Kazik-chan
Nick: w porządku.
avatar: Sama postać jest niezła, ale ten odcień zieleni nie specjalnie mi się podoba
Tytuł: może być
Podpis: Czemu Kazik-chan napisał/a: | Pozdrowienia i niech kisiel curry będzie z Wami ^^ | nie wstawisz tego w podpis? |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 01-08-2007, 15:51
|
|
|
Lain
Avatar i podpis - bardzo mi się podobają, ładny brąz. Tajemniczy wzrok na avku, na podpisie też plus oczywiście tekst xD pasuje. Cały zestaw należy do tych, na które przyjemnie się patrzy ^^
Nick - nie pamiętam czy już przypadkiem nie oceniałam. W każdym razie nie mam mu nic do zarzucenia, ale też nic, co by jakoś szczególnie go wyróżniało. Ładny i prosty, łatwy do zapamiętania.
Lain napisał/a: | Podpis: Czemu
Kazik-chan napisał/a:
Cytat: | Pozdrowienia i niech kisiel curry będzie z Wami ^^ |
nie wstawisz tego w podpis? |
Ale wtedy byłby tylko jeden smak (/me z zapartym tchem śledzi smaki xD). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-08-2007, 17:19
|
|
|
Lain
Ja Cie co prawda cały czas pamiętam z Shi-chanem i Akito, ale...
nick podoba mi się, niby nie jest oryginalny, ale krótki, z dużej literki, łatwy do zapamiętania, zdecydowanie pozytywne wrażenie czyni. ^^
av ... ON Nic co ma JEGO chociaż w części nie może być brzydkie 10/10 Poza tym jest uroczy...
podpis... 11/10 ^^ On mi się niesamowicie wręcz podoba. Ja już pisałam, mogę patrzeć na jego mordkę dłuuugo, bardzo dłuuugo...
Mamunia... Napisałabym o Tobie, ale ja Ci to chyba pisałam już ze 2 razy... ^^ |
|
|
Kazik-chan
Przyjaciel Muminków
|
Wysłany: 02-08-2007, 15:00
|
|
|
Salva!
Nick: Ludziom to się z czymś kojarzy, ale mnie nic nie mówi... Ale imiona z "v" i "x" sa fajne ^^ (niech nam żyją członkowie Organization z "Kingdom Hearts", niech żyją xD!)
Avatar: Dobra istoto, on jest... śliczny *_* To piękne mangusiowe stworzenie w tonacji brązu i pomarańczy... *mdleje* Śliczne, ciepłe i optymistyczne. *kradnie avka xD*
Tytuł: Od razu skojrzyło mi się z tą księżniczką z "Gilbert Goodmate", bo ona miała powódź podczas chrztu, ale to nieważne - tak o mi się podoba, ni to ziębi ni grzeje.
Podpis: Zgadzam się w 100% procentach - dziwacy to coś pięknego. Najlepsze jest to, że każdy z nas nim jest. Ale obrazek... Eee, nie podoba mi się to ujęcie. Ale kolorki ładne ^^
Ooo, Melmothia dobrze gada! Punkt dla niej! No, i cieszę się, że mam taką oddaną zwolenniczkę kiślów... Masz tu kubek Kiśla Kakaowego ^^
Zielony jest pięęęęęęęękny! Cudowny wręcz! A ten głaz... To NAPRAWDĘ ładny głaz.
Pozdrowienia i niech kisiel majonezowy będzie z Wami ^^ |
_________________ Śmierć niczego nie kończy - śmierć wszystko zaczyna.
-Nienawidzę Cię.
-Tak Jango, ja też Cię nie znoszę. /język zakochanych.../ |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-08-2007, 15:32
|
|
|
Nie przypuszczam żeby się ludziom z czymś Salva kojarzyło... Ewentualnie tak jak mnie z Salvinią pływającą... Roślinka taka. Psu chciałam tak dać na imię co akurat na tamten czas pasowało, bo waliła pyskiem z siłą ogromną jakby ktoś ją wystrzeliwał.
A mnie się ujęcie z mojego podpisu podoba wręcz szaleńczo. Chociaż fakt faktem nie jest to najlepsza rzecz bo Mai została ucięta. Całkiem odrębna sprawa, że ja Mai strasznie lubię.
Tytuł to moje imię. Sara to po hebrajsku Księżniczka. Owszem, ma to trochę wspólnego z Małą Księżniczką, bo sam mój szanowny rodziciel nie byłby taki kreatywny w wymyśleniu mi imienia.
Nick: Mylący płeć i z -chan... Też nie podoba mi się to przy nickach (jedyny wyjątek Mai_chan, bez tego chan to już nie byłoby to samo...). Ale ogólnie w porządku.
Avatar, nie wiem kto to jest ale pierwsze skojarzenie to Miroku z niejasnych dla mie przyczyn (on chyba miał taki sam wyraz twarzy po pomacaniu kogoś tuż przed trzaśnięciem w pysk). Za zielony to fakt ^^ Ale sympatyczny.
Tytuł... nie budzi emocji...
Podpis, pierwsze zdanie w porządku. Drugi fragment nie bardzo... |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 02-08-2007, 16:35
|
|
|
/me zajada się kisielem o smaku kakao.
Córcia, chcesz wiedzieć z czym Twój nick mi się zawsze kojarzył? Co prawda, nauczyłam się też nierozerwalnie kojarzyć Twój nick z Twoim imieniem (przez niejakie podobieństwo), ale ten pierwszy jeszcze coś mi zawsze na myśl przywodzi. Jednak biorąc pod uwagę co, nie jestem pewna czy chciałabyś wiedzieć ^^" zaznaczę, że nie ma to nic wspólnego z żadnym zielskiem.
Tyle na temat nicka, co do avka i podpisu - już sie wypowiadałam, ale jako że trzeba ocenić - 10/10, niesamowicie mi się podoba.
Tytuł - jedyny właściwy i koniec kropka.
- Spoiler: pokaż / ukryj
-
Postać z nicka Kazik-chan pochodzi z mangi Fullmetal Alchemist. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|