Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kolor oczu |
Wersja do druku |
Akai
Mad world
|
Wysłany: 28-07-2010, 21:23
|
|
|
Mirror napisał/a: | BOReK napisał/a:
Potwór Latacz napisał/a:
Oddam ci swoje.
Jeżeli nie mają żadnych wad, to mogą być. Inaczej się nie zgadzam. ;]
Kiedyś dostałam pięścią w lewe oko, ale wszystko jest okey. Okularów nie noszę, widzę wszystko wyraźnie, więc mogę je już wydłubywać i wysyłać ci pocztą. |
Co za masochiści przebywają na tym forum .. oczy chcą sobie wydłubywać ; ) Trochę mi to przypomina 1 odcinek Kuroshitsuji 2 .. Gdy Claude skaleczył swojej służącej oko ... Jakby co to moi rodzice są lekarzami, zawsze mogą pomóc. Polecam ; )
Co do moich oczu, to jedna z moich zalet - których mi brak .. xd Są zielono- niebieskie. W świetle, lub gdy płaczę - turkusowe. Niestety zawsze chciałam mieć ciemne oczy. Jak to w życiu bywa, nie zawsze wszystko idzie naszej myśli .. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 28-07-2010, 23:06
|
|
|
Nagle zaplątałem się gdzieś komuś i zostałem masochistą xD
Ale to nic, na zamianę też zawsze jestem chętny byle by wada była mniejsza niż 6 dioptrii, żeby jakaś poprawa była... od siebie dorzucam jeszcze astygmatyzm gratis (niewielki bo niewielki ale zawsze). |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
reiji777
Trollface
|
Wysłany: 29-07-2010, 01:28
|
|
|
Ja mam zielone, i wszyscy mi mówią że nie znają nikogo oprócz mnie kto ma zielone oczy. Ale nie są one całkiem zielone bo wokół źrenicy są jaśniejsze. |
|
|
Dżul
Człowiek Autodemolka
|
Wysłany: 29-07-2010, 12:59
|
|
|
Tak, prawie kazdy moze godzinami opisywac swoje oczy, a i tak inni podsumuja je jednym slowem. :D W moim przypadku jest to slowo "niebieskie". W dziecinstwie ich nie znosilam i pod wplywem "Ani z Zielonego Wzgorza" marzylam o oczach zielonych i rudych wlosach do tego...lub przynajmniej kolorze fiolkowym. Potem probowalam namowic rodzicow na soczewki z kocia zrenica- nie wiem czemu, ale sie nie zgodzili. Obecnie uwazam, ze sa calkiem-calkiem, ich kolor zalezy od oswietlenia, ubrania i takie tam, jak zawsze. Najbardziej podobaja mi sie w nocy, bo sa wtedy srebrne. Poza tym maja granatowa obwodke i bardzo mala zrenice, co przy worach od niewyspania pod nimi daje efekt pieknego wiecznego nacpania.
P.S Przepraszam za brak polskich liter, ale pisze na barbarzynskiej angielskiej klawiaturze. |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 29-07-2010, 21:41
|
|
|
O! Jaki temat :) Wcześniej nie zauważyłam, ale ostatnio źle ze mną, więc nic dziwnego.
Kolor oczu, hmm... dla mnie - takie jakieś szare, w dowodzie - niebieskie, dla romantyka - indygo przyprószone srebrem ;) |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 29-07-2010, 22:40
|
|
|
Potwór Latacz, wybacz za tego masochistę .. jakoś ostatnio mam zbyt bujną wyobraźnię ; )
Dżul, gdy byłam jeszcze malutka to też zawsze marzyłam o zostaniu rudowłosą Anią z Zielonego Wzgórza .. do tej pory rozważam pofarbowanie włosów ; ) |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 01-08-2010, 12:21
|
|
|
Kolor oczu... Aaa, no tak, przecież ja mam oczy, faktycznie!
Zależy od światła, ale teraz jak staję przed lustrem to są szaroniebieskie, a przy źrenicy jaśniejsze.
Sasayaki napisał/a: | Niebieskie z żółtą obwódką wokół źrenicy |
Pokaż się. Proszę.
Cytat: | Gdy Claude skaleczył swojej służącej oko |
To był Alois (przepraszam, ja tak mam). |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 01-08-2010, 16:55
|
|
|
Hisayo, faktycznie .. Pomyliłam imiona. Moja wina ; ) Nie masz za co przepraszać ; ) |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-08-2010, 20:04
|
|
|
Zielone. Ale czasami bywają niebieskie. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2010, 19:37
|
|
|
akai_akumu napisał/a: | Mirror napisał/a: | BOReK napisał/a:
Potwór Latacz napisał/a:
Oddam ci swoje.
Jeżeli nie mają żadnych wad, to mogą być. Inaczej się nie zgadzam. ;]
Kiedyś dostałam pięścią w lewe oko, ale wszystko jest okey. Okularów nie noszę, widzę wszystko wyraźnie, więc mogę je już wydłubywać i wysyłać ci pocztą. |
|
Ja też się czepię. To nie Potwór Latacz. To byłam ja. |
Ostatnio zmieniony przez Mirror dnia 10-08-2010, 13:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 10-08-2010, 12:24
|
|
|
Ajj .. Pokręcono mi tu .. <zagubiona> |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 10-08-2010, 21:29
|
|
|
Szaroniebieskie, z przewagą tego drugiego koloru. Czy mają jakieś plamki, obwódki itd. - dunno, bo nigdy się im dokładnie nie przyglądałam :] |
|
|
|
|
|
Shinku
UWAGA! TSUNDERE!!
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-08-2010, 14:58
|
|
|
Moje są takie... błękitnoniebieskie z lekką nutą zieleni ;) |
_________________ INUYASHA:OSUWARI!!
|
|
|
|
|
KurosakiVasto
|
Wysłany: 30-08-2010, 12:27
|
|
|
Ja mam zielone z trochu , niebieskim. ;] |
_________________ Bleach 4EVER !
|
|
|
|
|
Kanzagi
|
Wysłany: 30-08-2010, 17:18
|
|
|
Moje są brązowe. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|