Emblematy i podpisy graficzne użytkowników II |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-01-2012, 13:50
|
|
|
Pewnie, że Irian :3 Nie boję się wsiadać do jej autka, a to już komplement sam w sobie.
Ano, kolorystyka mi wyszła wyjątkowo przyjemna, uwielbiam połączenie głębokiego żółtego i fioletu/granatu. |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 28-01-2012, 15:28
|
|
|
Salva napisał/a: | Pewnie, że Irian :3 Nie boję się wsiadać do jej autka, a to już komplement sam w sobie.
| FYI, ja Jej nie jestem w stanie dogonić w dogodnych warunkach >]
Chyba aktualny zestaw będzie dla mnie defaultowym, o. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 28-01-2012, 15:53
|
|
|
Moje oczy...
Nie wnikam, z nią jechałam bezproblemowo :D |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 28-01-2012, 17:36
|
|
|
Kotek fajny, ale ten tekst w sig...Ech ;p |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 28-01-2012, 17:39
|
|
|
Można to odczytywać jako gińcie ludzie w ogóle, albo samce... Dowolność interpretacji, moja intencja to inna sprawa. |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 28-01-2012, 18:13
|
|
|
Salva napisał/a: | moja intencja to inna sprawa. |
No tak, trochę tajemnicy nie zaszkodzi. |
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:06
|
|
|
Taiga again. Czekolaaaaaadaaaa~ |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Riktiktik
Dobry spaczeń tak tak
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:18
|
|
|
Tabris napisał/a: | Kotek fajny, ale ten tekst w sig...Ech ;p |
No właśnie, podpis . Wszlkie księzniczki powinny mieć terapie od maleńkości z historii plus niektóre filmy. Z filmów i seriali polecam "Dynastie Tudorów" "Gre o tron" "Kochanice Króla" "Księżną" plus dowolny film o młodości carycy Katarzyny. A z anime Końcowe odcinki "Guinn Sagi" to powinno dobrze wyleczyć z bycia księzniczką. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:23
|
|
|
Jakbyś dziubuś zszedł z tego stołka, na którym bardzo wyraźnie siedzisz i na przykład zapytał o co chodzi, to mógłbyś się dowiedzieć, że OHNOES IT ACTUALLY MAKES SENSE, a koleżanka faktycznie jest księżniczką od samego chrztu.
Poza tym spadaj z tym szowinizmem. |
|
|
Riktiktik
Dobry spaczeń tak tak
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:43
|
|
|
Acha czyli starzy w celu przypieczetowania traktatu w wieku 4 lat zareczaja ja z 40 latkiem. A w wieku 14 lat ślub i niemyjący dziadek może sobie pobzykać swierzynkę ?? fajnie.
Poza tym w polsce jakoś tak za bardzo potomków ostanich Jagielonów czy Piastów (Wazy czy inne Radziwiły , Poniatowskie sie nie liczą bo to elekcyjne) którzy mogli by to potwierdzić, ciężko znaleźć ?? A jakiegos brzuchatego szlachciura wśród przodków miał co 2 obywatel RP co 10 miał hrabiowskich przodków. A jesli borajstwu kos tak na chrzcie dał na imię to mi bardzo przykro. I mogę zacytować typowy uliczny cytat "wskaż mi twoich starych to cie pomszczę" |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:49
|
|
|
Patrz, podaję ci prosto z gugla, na poszerzenie horyzontów: ot i cała zagwozdka.
Jakbyś miał problem ze znalezieniem, to uściślę, że chodzi o pierwsze zdanie opisu. |
|
|
Riktiktik
Dobry spaczeń tak tak
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:52
|
|
|
Tu bym sie kłucił że w hebrajskim nie było znaczenia ksieżniczka ale . Wobec studentek humanopsychoteolofiziologii sie poddam. I powiem ze wracamy do terapii oddksiężniczenia za pomocą produktów kultury masowej : P |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:54
|
|
|
Riktiktik napisał/a: | Acha czyli starzy w celu przypieczetowania traktatu w wieku 4 lat zareczaja ja z 40 latkiem. A w wieku 14 lat ślub i niemyjący dziadek może sobie pobzykać swierzynkę ?? fajne |
Widzę, że liznąłeś trochę historii w liceum, co do księżniczek to takie były mroczne czasy.
Riktiktik napisał/a: | Poza tym w polsce jakoś tak za bardzo potomków ostanich Jagielonów czy Piastów (Wazy czy inne Radziwiły , Poniatowskie sie nie liczą bo to elekcyjne) którzy mogli by to potwierdzić, ciężko znaleźć ?? A jakiegos brzuchatego szlachciura wśród przodków miał co 2 obywatel RP co 10 miał hrabiowskich przodków. A jesli borajstwu kos tak na chrzcie dał na imię to mi bardzo przykro. I mogę zacytować typowy uliczny cytat "wskaż mi twoich starych to cie pomszczę" |
Zwróciłeś może uwagę w jakim jesteś temacie? Moja kuzynkę co sobie tutaj włazi avki oglądać ju żeś przestraszył. |
|
|
Riktiktik
Dobry spaczeń tak tak
|
Wysłany: 29-01-2012, 17:00
|
|
|
pewnie dlatego że jestem stary i brzydki :D to strasze.
Nigdy nie byłem w liceum zawsze zwalczałem humanistów :D
A co do księzniczek nie wiem jak spotykam lachona co sie uznaje za taka to włacza mi sie tryb sprowadzania na ziemie . A niestety w korporacie w którym robię musze z takimimi lachonami obcować na codzień i jeszcze je uczyć ( nie nie jestem nauczycielem mówię tu o księżniczkach 25+ ) |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-01-2012, 17:02
|
|
|
Po pierwsze, proszę o pisanie po polsku, a nie po polskiemu... Po drugie, bardzo proszę zmień ton, mam dość Twoich niesmacznych i niekulturalnych postów. I każdy kolejny, napisany tonem "patrzcie jaki jestem zajedwabisty i wszystko wiem lepiej", będę zwyczajnie usuwać. Jeżeli Salva ma ochotę, może mieć w tytule carycę albo nawet boginię, dopóki nie obraża nim innych lub nie narusza obowiązujących zasad prawnych czy moralnych.
Dziękujemy za nawracanie, nie potrzebujemy tu misjonarzy. |
|
|
|