Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Final Fantasy XI - Premiera w Europie |
Czy kupisz FF XI kiedy wyjdzie w Europie? |
Tak |
|
22% |
[ 2 ] |
Nie |
|
66% |
[ 6 ] |
Jeszcze nie wiem |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 9 |
Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-03-2005, 12:31
|
|
|
Bumping this sexy topic <:
Ogólnie rzecz biorąc, dolar spadł tak, że miesiąc w FFXI = 40zł, a Ultima wprowadziła zniżkę na sama grę [kosztuje teraz bodajże 199zł]
Więc nie jest źle.
Sama gra to po prostu cudo *_*
Pozwolę sobie walnąć taką pseudo-mini reckę owej produkcji.
Grafika: Oczywiście 3D. Wielkie przestrzenie, dokładnie zrobione postacie, ładna animacja. Screeny [w miarę wysokiej jakości] można obejrzeć Tutaj
Wielkie przestrzenie, od dżungli, przez jaskinie, doliny, góry itp. Osobiście nie podobają mi się tylko niektóre twarze. Są jakby trochę za płaskie. No ale cóż - kwestia gustu.
Muzyka: Master Nobuo jak zwykle pokazał klasę. Nic dodać, nic ująć.
Sterowanie: Bez pada może być ciężko, aczkolwiek są ludzie, którzy preferują styl grania klawiatura-only.
Grywalność: Cóż. Levelowanie samemu po jakimś czasie staje się nużące [jak zawsze]. Ale to głównie dlatego, że gra jest nastawiona i wymusza teamplay. Za to kiedy znajdziemy się w jakimś dobrym teamie, to zabawa jest taka, że hej :D
Community: Polski Linkshell [gildia z wspólnym chatem] gromadzi większość [jeśli nie wszystkich] polaków na serwerze Ramuh. N00bish questions dozwolone, ogólnie można liczyć na pomoc innych. Najlepsza polska społeczność w MMORPGu, jaką widziałem.
Ogólnie - polecam.
Ps. Grając przyszło mi do głowy jedno skojarzenie - The World z .hacka się kłania ;]
Edit: Dodałem screeny :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-03-2010, 01:54
|
|
|
Wskrzeszam trupa (i jednocześnie swój post sprzed kilku lat, którego się wstydzę...), gdyż na Steamie można do poniedziałku kupić FF XI ze wszystkimi dodatkami i addonami oraz darmowym miesiącem za jedyne 9,99€.
Ja wziąłem, to już moje trzecie konto tej gry. No ale bardziej opłacało się, niż wskrzeszenie poprzedniego i wykupienie ostatniego dodatku. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|