Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
cyberpunk RPGi |
Wersja do druku |
Ash DeLuxe
tereferekuku
|
Wysłany: 19-07-2005, 17:00 cyberpunk RPGi
|
|
|
Na fali popularności World of Warcraft, chciałem się was zapytać, czy znacie podobne gry osadzone w klimatach cyberpunkowych, a jeśli tak, to co o nich sądzicie?
;D |
_________________ Jeśli potrafisz zachować spokój, gdy wszyscy szaleją, to znaczy że nie rozumiesz problemu. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:00
|
|
|
może Cyberpunk 2020 (czy jakoś tak, nie pamiętam :P), Shadowrun albo po prostu Fallout ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:25
|
|
|
O cyberpunkowych mmorpg szczerze mówiąc nie słyszałem. Ze zwykłych cRPG zdecydowanie polecam Fallout (i Fallout 2) - nie jest to dokładnie cyberpunk, ale... Była kiedyś też (dość dawno, teraz to pewnie już abandonware) świetna cyberpunkowa gra Bloodnet - jeśli nie przeszkadza ci kwestia grafiki, możesz na nią też rzucić okiem. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 20-07-2005, 13:45
|
|
|
Fallouty zdecydowanie polecam, jedne z najlepszych crpg w jakie grałem. A z gatunków pokrewnych (hybrydy FPP/RPG) to System Shock 1 i 2 i Deus Ex. O mmorpgach w tej konwencji też nie słyszałem. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|